SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

Starší dcerka miluje autíčka, zvířátka ji nic moc neříkají. Mladší je opak, miluje zvířátka, momentálně u nás vedou kačenky (plastové z vany). Spí s nimi, jí s nimi, koupe se s nimi, jezdí s námi kočárkem,na výlety je bere sebou do baťůžku. Jsou celkem čtyři a má je přesně spočítané, má rok a půl. Lego duplo zvířátka -pár jich taky máme, ty ráda stěhuje do domečků, nejraději má černou lego duplo kočičku. Na Vánoce ji Ježíšek určitě nadělí nějakou stavebnici se zvířátky. A kdoví, kdo bude Ježíškem 😉
U dcery vede slon - růžovej 😀 Koupila jsem ho na charitativní aukci a jsem strašně ráda že se líbí ... dcera by bez něj asi ani neusla 😵
U nás je v oblibě klasika kočička,pejsek, ale teď začala i opička.Mala ji ráda předvádí poplacavanim po hlavičce a lev se ji líbí,kdyz si může pořádně zařvat.. 🐒
Syn momentálně miluje "pipi", jelikož se nám na balkoně usídlil okroužkovaný holub, který je údajně v soutěži, akorát je unavený a asi se ztratil. Tak mu sypeme zrníčka a syn tráví podstatnou část dne u balkonových dveří a moc se mu líbí. Mě už teda podstatně méně 😊
Lego duplo je nejoblíbenější stavebnice dcerky ( 2 r.) - hraje si denně a já mám alespoň chvíli oddech 🙂 je hlavně sběratelkou panáčků, se kterými se i koupe, hned pak následují zvířátka. Dlouho to byl tygr, ale když ji bráška ( 7 měs.) začal brát žirafu, tak se o ni strhl boj. Budeme muset kupovat vše dvakrát 😀
U nás vede lev! Moc mu nejde napodobovat zvuky zvířat (16m), ale jako lev řve parádně 🙂 uáááá
U nás je oblíbený pejsek, asi proto, protože ho má babička. Z LEGA vede určitě lev, protože je to král zvířat a všechny ostatní zvířátka ochrání. A nejmladší syn, 2 a půl roku si moc oblíbil delfíny. Moc si přál vidět delfína na vlastní oči, splnili jsme mu jeho velké přání a v německé zoo viděl několik krásných delfínů 🙂
Dobrý den, u nás je jednoznačně nejoblíbenější zvířátko klokan. Když byl syn malý a já jsme řekla klokan, strašně se smál, potom začal sám říkat koka koka, koupili jsme mu tedy plyšového klokana,od té doby bez klokana nejí, nespí, necestuje...prostě bez klokana nemůže fungovat. Dokonce klokana i kojí, když kojím já. 🙂
dvojčata milují ovečky a nejmladší má oblíbeného pana želváka 🙂
Tak u nás frčí klasika pejsek hlavně od tetičky - maďarský ohař, jménem Henry. 😉 Druhé místo patří veverce, vídáme v parku, na hřišti a to celkem často.
Velká škoda, že nemůžu přidat video :-/. U nás vede jednoznačně tygr. Syn Ríša umí perfektně v 10 měsících napodobit tygří řev. S manželem dostáváme záchvaty smíchu, když předvádí tygříka 😀. Ráda bych vás taky pobavila 🙂
u nás teď vede zajíček (plyšoň, se kterým i spinkáme) 🙂
U nas vede pejsek☺ je uzasnej☺
U našeho ročního syna je momentálně nejoblíbenější čáp. Jakmile ho vidí v knížce okamžitě nadšeně volat hehe (jako na všechno, co ho zaujme) a ještě větší nadšení bylo, když jsme viděli čapí sochu. Proč zrovna čáp netuším, možná nám tím chce něco naznačit 😀
U nás jsou nejoblíbenější zvířátka prasátka z pohádky O třech prasátkách. Když se zeptám, jakou pohádku budeme číst, syn řekne chro chro. Myslím, že ho to nejvíc zajímá z důvodu různých technik staveb prasečích domečků, protože na ty se nejvíce vyptává. Vede domeček z cihel a malty 🙂
Syn se poslední dobou zamiloval do šneků.. venku loví ulitky (a když je živý, říká, že je tam masíčko), nebo když jsme teď v květinářství byli koupit vřesy, tak tam uviděl keramického šneka a prostě jsme ho museli vzít taky. Pyšně si ho pak nesl domů. Nebo začne lézt po čtyřech, mezi nožky si dá balon a haleká: "Lezu jako šneeek!" Už jsem si říkala, že mu snad pořídím Achatiny 😀 Z Dupla zvířátek máme kde co, tam vede kočička, ale být tam šnek, tak asi vede zrovna ten šnek 😀
Každý večer před spaním si v posteli povídáme, co a kdo žije v Zoologické zahradě. Bez toho nemůže jít spinkat. Nejoblíbenější jsou Tygši a Lefi 😀 Reálně u nás vedou kočky... Umuchlovala by jakoukoliv kočku na ulici! Brr... Ale zase ta dětská radost je k nezaplacení 😀
Tygr, rozhodne tygr! A to asi protoze rev tygra byl nas prvni zvireci zvuk. A mala tak stale chodi po byte s tygrem v ruce a vrci na kazdeho kdo jde kolem 🙂
Naše dvě nejmenší děti milují našeho a taky sousedovic kocoura 🙂 a mají rádi vlastně všechny zvířátka - letos byli nadšení z každé návštěvy ZOO. Panda ve Vídni byla super! 🙂 Starší syn to od mala bere "vědecky" a kupí se nám encyklopedie zvířat a různé hry a tak... zrovna teď jsem mu k narozeninám koupila jednu takovou. Lego duplo zvířátka jsou super, první jsme pořídili nejstaršímu už před deseti lety, přidáváme teď malým klukům a hrají si s tím rádi. A tohle nové duplo - cesta kolem světa - je super! Kluci milují to přehrávání vizualizace v katalogu, to je výborná věc 🙂 Jinak u nás lego - hlavně city, creator nebo technik pro staršího - a duplo pro dva mladší bude jistě jak pod stromečkem, tak něco menšího i v listopadu k narozeninám. Je to naše stálice 🙂
Naše dcera zdědila lásku k zvířátkům po mně, za což jsem moc ráda. Máme doma pejska, želvu a ptáčka a má slíbené rybičky do nového baráčku. A protože se jí to zdá být málo, tak domů tahá šneky, a kdyby mohla, vezme si i broučky, myšky, hady ... A teď chodí spát s tučňákem.
U nás doma je favoritem kocour Macek, u babičky pro změnu kocour Klacek (ano, tohle vymyslel syn, aby se mu to rýmovalo). Syn má 4 roky a je v tomhle ohledu frajer. Zvířata miluje a svého kocoura se stará jako málokterý dospělý. Denně, sám od sebe, aniž bych mu připomínala, jeho první činnost po probuzení, je krmení Macka. Po školce to samé a jednou denně ho taky češe. K babičce nosíme kocourovi mlsání. Nedávno poslala teta synovi v obálce stovku, aby si něco koupil a on koupil maso pro kočky. Je ale nadšený ze všech zvířátek, stejně jako dcera a já jsem za to moc ráda.
PRASÁTKO! Vážně! Syn Tomáš jako miminko dostal na Vánoce od "babí" prasátko, které se mi okamžitě a strašně nelíbilo a doufala jsem, že ho někam nenápadně po Vánocích uklidím. Ha, ha, to jsem se přepočítala. Prasátko nás od té doby doprovází všude, neusne se bez něj a nejlepší pohádky jsou o Tomášovi a prasátku. Za ty měsíce vášnivé pozornosti je notně ošuňtělé, ale o to více milované. Prasátko lze maximálně na chvíli půjčit "mami" (teda mně), když je nemocná.
Tato obliba se samozřejmě vztahuje na prasátka, vepříky i opravdové kance-divočáky a všechny musíme fotit (viz obrázek).
Na dovolené jsme byli v záchranné stanici pro divoká zvířata a obdivovali jeleny, když najednou slyším radostný křik: "Mamííí, plasátko... a jde ke mně!" S hrůzou jsem se otočila a vidím, jak se za plotem žene k synovi obrovský divočák. Mé dítě ho fascinovaně pozorovalo a bez sebemenšího strachu poznamenalo: "A má děsně špinavej čmuchák..."
Nase mala ma rada hodne zviratek, ale asi uplne nejvice miluje kocicky. Dokazala by na ne z okna koukat hodiny. Venku vzdy kdyz vidi kocicku, tak povida "pojd sem cici" Nastesti kolem domu jich beha plno. Noo a kdyz si jdeme malovat, tak samozrejme vzdy zaciname kocickou. I mezi pisnickami ma nejradeji kocka leze dirou 🙂 Skoda, ze ji kocicku poridit nemuzeme..

Zviratka moje dcerka miluje. Vsechny. Doma mame kocku, psa a rybicky. A u nas ve vesnici jsou vsude okolo slepice, konici, tak chodime okukovat a krmit. Nejoblibenejsi je Mourek-kocour a nas pes Samik samozrejme 🙂.