SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.
Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.
Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

Dceři je 21 měsíců a zatím nemáme stavebnici duplo, ale chceme napsat Ježíškovi 🙂 Určitě si s Terezkou postavíme domeček.
My stavíme hrozně rádi domečky letadla auta někdy si říkám že nemáme holčičku ale chlapečka protože náš smysl pro detail je opravdu obdivuhodný musíme mít komín okap i anténu ale lego duplo ještě nemáme jen lego
S Legem Duplem spím i vstávám,
každý den si s auty hrávám.
"Auto pomo" s majákem
táhá z bláta svým hákem,
"autobu" ze tří aut složený
odveze náklad kýžený.
Není dne, aby si syn nehrál se zatím jedinou sadou Lego Duplo, kterou máme doma - Moje první autíčka a náklaďáky - vřele doporučuju! Pravda, problém nastává, když si pokládá 3 autíčka a vezme si je na noc do společné postele. Na lego kostce se zas tak dobře nespí 🙂 Posílám obrázek s jeho dnešní sestavou. Z Velkého staveniště by byl tak unešený, že by spát ani nešel 😀
U nas by se urcite stavela garaz pro auta, pripadne pro "tator"= traktor, ted je hrozne v kurzu a pak staje pro zviratka. No a vlastne byl by to krasny darek pro nasi Stellinku k 2.narozeninam, ktere oslavi pristi tyden. 🙂
u nás se dělají "lego dny", protože jinak je lego všude a pořád :D takže dnes ráno jsem žádala,at postaví domeček, můžete se sami podívat ;) na našem Jonáškovi je vidět, jakou má fantazii, stačí mu obyčejné kostičky a vymyslí si (postaví) cokoliv. Až přijde ze školky, z domečku se stane letadlo nebo ponorka :D
@mari90 malinká :( ať jste brzy fit a máte pohodičku doma 🙂 Fandím vám 🙂
@brendamonique moc dekujeme, pro nas bude nejvetsi vyhra, ze se zlepsi a pujdeme brzy domu 🙂
U nás jede LEGO každý den. Mám dvě holčičky a ty ho milují. Zatím máme jen jednu sadu ale k.Vánocům přijde další 🙂 Je to hračka kterou milujeme všichni. Nebudu zastírat že by se nám další nehodila 🙂
@skoromusilci ... těším se na Ellinčin výtvor mamko :*
Chodíme si stavět ke kamarádce a malou to moc baví. Na Vánoce plánujeme min. jedno Lego Duplo pořídit a postavíme asi věž 😀
Náš Kebulka nejradeji stavi rakety. Pro soutěž postavil hrad (je to hrad z minecraftu z katalogu lego - viz obrazek - miluje katalogy lego, navzdory veku se mu často libi něco z klasického lega. Katalogy si prohlizi denne, vystrihava si panacky, chodim s temi obnrazky spat a ja uz se bojim projit kolem hrackarny, pac je mi trapne, ze porad chodíme koukat na lego a pro katalogy bez nakupu 🙂
Na obrazku je tedy hrad, se stromy (= sloupy), s jednou kocickou ve vezeni (=zluta kosticka vedle panacka s rukama nahore) a dalsi kocickou (zelena kosticka mezi panackem se ksiltovkou a panenkou). Pak je tam pry i ta truhla, ale tu neidentifikoval.
Jako bonus prikladam raketu. Ma jen jedno kridlo, zato ma balkon (=okno) a kyticky, které slouží k tomu, aby posádce nebyla zima.
Dceři bude teď teprve rok, takže si zatím oťukává gumové kostky, zatím jí jde výborně vše co já jí postavím bořit a uklízet zpět do krabice, ale lego duplo určitě v budoucnu pořídíme, manžel lego miluje takže si spolu určitě vyhrajou 🙂, třeba postaví i domeček který momentálně rekonstruujeme. 🙂
Hezký den.
Našemu malému je teprve osm měsíců, takže by převážně stavěli tatínek a maminka asi cokoli, co by se malému líbilo 🙂 domeček, věž, nádraží, obchod, proste všechno 🙂
Muj syn ma odlozene dve sady na prvni narozeniny, ktere jsiu tady za par dni 😉 a na tuhle velkou jsme s manzelem taky koukali a dali ji na seznam prani pro prarodice nebo vanocni seznam... Postavili bychom z toho spousty 😉 protoze nejvic se smeje kdyz maminka stavi a on boura 😉 urcite by k tomu pouzil i ty auticka 😉
A kdyz jsem premyslela jakou stavebnici lego bylo jasna volba.. Synovci jsem postupne nakoupila vic sad a doted se s nima hezky hraje a pomalu nastupuje i neter, ktere musime poridit neco ryze holcici 😉

Tak my jsme postavily naši oblíbenou stavbu a sice naše nádražíčko s kolejemi, po kterých nám vláček krásně jezdí tam a zpět, okolo sedí panáčci na různých zastávkách /třeba medvídkové, vajíčkové apod./, do vláčku nastupují a z vláčku zase vystupují na jiných zastávkách...jinak provizorní bagřík už jsme si taky musely postavit, ač máme tedy holčičku, má auta a vláčky moc ráda.