icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂

bara_lego
4. říj 2016

Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.

Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.

Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
stepanka1111
5. říj 2016

Tolik času s Duplo kostkami nestráví můj syn s žádnou jinou hračkou. Od stavení hradů, garáží po hraní hokeje s kostičkami a kamínkem doprovázené hlasitým fanděním (až ho kolikrát musím napomenout 😀) . Kostky určitě rozvíjejí fantazii jak širokou nabídkou sortimentu tak i barvičkami, se kterými se syn barvy naučil raz dva 😀

joannah13
5. říj 2016

Můj Malej má svou hlavičku už od narození.. takže když já jsem se snažila o mosty nebo garáže, tak on si usmyslel, že mi to zboří a postaví si svou stavbu, asi nějaká cesta. Jo ale má pravdu, úkol byl pro něj a ne pro mě 😀

libar
5. říj 2016

Posíláme také jednu stavbu. Naše malá razí heslo: "Žádná kostička nesmí zůstat nevyužitá." 😀

lenishka007
5. říj 2016

Naše Dominika 15m je spíš buldozer než stavitel ale je pravda ze když už stavi tak jedině komíny a hodne si oblibila i nekolikapatrove duplo hamburgery 😀

lenuli3622
5. říj 2016

u nás vyhrává jednoznačně věž to se nám líbí nejvíc, stavět a bourat 🙂

naomi6
5. říj 2016

Náš malej postavil zahrádku s domečkem pro zvířátka a stání pro traktor 🙂 Ten je zatím naprostý favorit, tak uvidíme, co dalšího Ježíšek donese 😉.

aadel
5. říj 2016

Syn začal stavět věž, už tam nedosáhl a chtěl vyšší a vyšší věž, větší už opravdu být nemohla 🙂 Od země až ke stropu 🙂

pet16
5. říj 2016

U nás je to trochu jednotvárné, ať začneme stavět cokoliv, nakonec je z toho vždycky stejně garáž na milovanou motorku 😉

annapans
5. říj 2016

U nás se staví každý den. Ráno si uvařím kafe a jdeme na to. Občas si všimnu, že já zapáleně stavím hrady a syn si dávno hraje s něčím jiným :D ale Lego miluji už od svého dětství. A když dostal ke svým druhým narozeninám rytířský hrad, rozpoutala se naše vášeň pro rytířské souboje. Máme už několik typů hradů a stále vymýšlíme nové. Zapojili jsme do nich i první traktor, první farmu, Bleska s Burákem, lesní zvířátka i mláďátka ze zoo. A už teď je mi jasné, že budeme muset dokoupit i mimo jiné rytířskou výpravu a útok na poklad ;)

qwerin
5. říj 2016

I kdyz nase Evička zatim zadny lego nema, tak se snazi trenovat az nejake dostane nebo vyhrá 😀 stavi si veze s ruznych kocek 🙂

jardicka
5. říj 2016

zatím sice moc kostiček doma nemáme, ale i tak se syn činil. Postavil jeřáb, který zrovna staví dům 🙂

luckap85
5. říj 2016

Doma mame dva rostaky, 1 a 3 roky, a Lego je jedina hracka, u ktere se oba zabavi. Nejcasteji stavime garaze a farmu, poradny bagr nam zatim do sbirky chybi.

zaglo
5. říj 2016

Od té doby, co dcerka objevila točící kostičku, je nejoblíbenější stavbou kolotoč. Tentokrát pro zvířátka.

peetrunka
5. říj 2016

Chtěla jsem vybrat jednu fotečku, ale vážně nevím kterou .o) První je auto pro 6-ti člennou rodinu. Druhá je prosím nemocniční přístroj - magnetická rezonance.o) A poslední fotka je ta, kterou mám ráda nejvíc. Není to jen o tom, že je to lego, je to o tom kolik z dětských světů spojuje. Plyšáky z McDonalda, Monster High panenky nebo japonskou Barbie cvičitelku, proč ne?.o) Pro ten dětský úsměv, cokoliv.

mimar
5. říj 2016

Jelikož hlídáme synovečka který je nemocný a aby nenarazil maminku tak tady postavil tu věž kde je ten komín a tam sedí ten čáp na kterýho čeká každým dnem. A Pánové na zvířatech ho prý hlídají. (Tady povídá co mám psát ) ☺ ☺

nnniky
5. říj 2016

Také zkusíme štěstí 🙂 Syn postavil opravnu, vedle opravny kancelář a samozřejmě nesmí chybět semafor, aby ostatní věděli, zda je zelená a je volno nebo červená a je obsazeno... Kolonu autíček do opravny si bohužel stačil nejmladší syn nenápadně přivlastnit 🙂

skyvik
5. říj 2016

Nejoblíbenější stavba 20měsíční dcery je domeček s hromadou zvířátek, s těmi si vyhraje opravdu dlouho. Nejlepší zábavou je strkat je střešním okýnkem dovnitř 🙂 Na spodní fotce je vidět nadšení z Dupla, to si s ním hrála poprvé 🙂

terdo
5. říj 2016

Dobrý den, u nás jednoznačně vede stavění aut s různými pasažéry a také jak já říkám tančící domy. 🙂 Pěkný den. T.

kuliseks
5. říj 2016

Náš klučík zatím věže jen bourá, aby je mohl ožužlávat 😊 stavět je pak zase musí maminka 😊

domka01
5. říj 2016

Stavíme a hrajeme si ikdyž jsme nomocní 😉

princeznaj
5. říj 2016

Deštivé dny nám pomáhá zkrátit Duplo 😍

zuzkaa1
5. říj 2016

Syn miluje všechny pracovní stroje jako jsou bagry jeřáby trakor náklaďáky atd dál ...máme na zahradě opravdové ale hodilo by se mu něco i domů na sychrave podzimní dny když se nám nebude chtít ven

filija
5. říj 2016

Dcerka moc miluje Lego, ráda staví, jezdí s vláčky, díky Legu se rozmluvila, což u dětí se sluchovým handicapem může být problém.

tulikiss
5. říj 2016

obcas se podari i poradna stavba, ale vetsinou ji v pulce nejde dat poradne kostka tak do toho vztekle kopne a pak breci, ze to spadlo 😀 😀

pipilopa
5. říj 2016

Tak lego zatím žádné bohužel nemáme. Ale z kostek si stavíme moc rádi. A ještě raději je dvouletý Kubík boří. 😉

kacka13r
5. říj 2016

Táta nám staví opravdový domeček, tak by Ondra potřeboval taky nějaké staveniště... Natrénováno má 🙂

ciocca
5. říj 2016

Naše dopolední plány byly velkolepé🙂 Chtěli jsme s dětmi vystavět celé město😀 Nakonec jsme díky dceřině rýmě, která jí momentálně značně otravuje život, postavili spíš jenom takové sídliště🙂

pavlaji
5. říj 2016

Město zvířat, kde každý má svůj dům.
Jorika říká, že je to zvířecí Praha!
Stavění a dětské fantizii na zdraví 🙂 !

sofinka2016
5. říj 2016

Mi sice nemáme lego Duplo ale máme podobné kostky žako malá si nejraději hraje s autickama které si složí baví ji staveni baracku komínů a různých tvarů 🙂

kutnysek
5. říj 2016

Náš super velký dům z kostek a může v něm parkovat i mašina 🙂

Strana