SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.
Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.
Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

Naše Dominika 15m je spíš buldozer než stavitel ale je pravda ze když už stavi tak jedině komíny a hodne si oblibila i nekolikapatrove duplo hamburgery 😀
u nás vyhrává jednoznačně věž to se nám líbí nejvíc, stavět a bourat 🙂
U nás se staví každý den. Ráno si uvařím kafe a jdeme na to. Občas si všimnu, že já zapáleně stavím hrady a syn si dávno hraje s něčím jiným :D ale Lego miluji už od svého dětství. A když dostal ke svým druhým narozeninám rytířský hrad, rozpoutala se naše vášeň pro rytířské souboje. Máme už několik typů hradů a stále vymýšlíme nové. Zapojili jsme do nich i první traktor, první farmu, Bleska s Burákem, lesní zvířátka i mláďátka ze zoo. A už teď je mi jasné, že budeme muset dokoupit i mimo jiné rytířskou výpravu a útok na poklad ;)
Chtěla jsem vybrat jednu fotečku, ale vážně nevím kterou .o) První je auto pro 6-ti člennou rodinu. Druhá je prosím nemocniční přístroj - magnetická rezonance.o) A poslední fotka je ta, kterou mám ráda nejvíc. Není to jen o tom, že je to lego, je to o tom kolik z dětských světů spojuje. Plyšáky z McDonalda, Monster High panenky nebo japonskou Barbie cvičitelku, proč ne?.o) Pro ten dětský úsměv, cokoliv.
Syn miluje všechny pracovní stroje jako jsou bagry jeřáby trakor náklaďáky atd dál ...máme na zahradě opravdové ale hodilo by se mu něco i domů na sychrave podzimní dny když se nám nebude chtít ven
Mi sice nemáme lego Duplo ale máme podobné kostky žako malá si nejraději hraje s autickama které si složí baví ji staveni baracku komínů a různých tvarů 🙂

Tolik času s Duplo kostkami nestráví můj syn s žádnou jinou hračkou. Od stavení hradů, garáží po hraní hokeje s kostičkami a kamínkem doprovázené hlasitým fanděním (až ho kolikrát musím napomenout 😀) . Kostky určitě rozvíjejí fantazii jak širokou nabídkou sortimentu tak i barvičkami, se kterými se syn barvy naučil raz dva 😀