icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂

bara_lego
Moderátor
19. říj 2017

Jak by podle vašich nejmenších vypadal ten nejlepší domek? Nechte je postavit z kostek LEGO DUPLO ten nejlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Připojit můžete i komentář s tím, co je podle vašich malých architektů na domě to nejlepší. Pět nejkreativnějších odpovědí odměníme stavebnicí LEGO DUPLO Rodinný dům. Pro všechny soutěžící máme také připravená srdíčka. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂
Strana
z6
spimy
20. říj 2017

Domečky u nás frčí. Důležité je, když jsou vysoké. Mají luxfery. Ovšem nejlepší je, když jimi může projíždět auto, nejlépe i nějaké vysoké, a rovnou dočerpat benzín.

jamborka
20. říj 2017

Obě děti milují stavění domečků, skoro každý den se nějaká stavba musí postavit a potom ji nechtějí zbourat 🙂 Ale není víc kostiček na stavění, takže musí stavbu obětovat pro další a další stavění 🙂 V našem domečku nesmí chybět maminka, tatínek, Kubíček, Elenka a plno zvířátek 🙂

pitrsova
20. říj 2017

Na domě našich architektek je nejlepší společná snídaně,společná koupelna a pomóóóc společná ložnice 😲😀 Prostě naše slečny chtějí být stále s námi.Myslím si,že za pár let budu na společné chvíle hodně vzpomínat 😍

tomikkubik
20. říj 2017

Konečně jsme se taky dostali k tvoření.na střeše domku je bazén 🙂

pomoztekacence
20. říj 2017

fotoportrét
pomoztekacence
My dneska v dětském koutku postavili tenhle domeček no hlavně maminka.My nemáme moc kostiček a dnes jsme udělali procházku tak jsme se stačili i tam.Kačenka mi ze začátku pomáhala,ale nakonec zvítězili balónky a klouzacka.A tak maminka stavěla zbytek sama.Aspoň z toho co tam měli oni,bohužel nábytek nebyl z čeho postavit.Děti se na me s nechapavym výrazem v očích jen dívali jak si maminka hraje.
Když se me paní ptala kolik ma Kája roku a já ji odpověděla:,,Už bude mít tři roky a maminka dva heč."Všechny děti se na me opět s otevřenou pusinkou podívali.
Potom přišel strejda a tak jsme si tam hráli jak male deti, zpravil jim televizku,já si dělala srandu ze chci dělat brm,brm autickem,bohužel jsem byla vsak na něho velká a na skluzavku me taky nechtěli pustit.😕😉😀
Tak nás aspoň Kája zase nakrmila.Nebylo mi rady,aspoň jsme se zase nasmali.
Tak jsme si tam vyhráli všichni tri, jen za Kaju jsem ale zaplatila.😉

pomoztekacence
20. říj 2017

Tady je nas domeček táta je prý schrek jen nevím jak se vleze do domečku,asi budeme muset zvětšit.😉Jinak dětský pokoj,obýval s ložnici,kuchyň, záchod a koupelna.A velikanska chodba tam si budeme hrát s naším legem a dame tam hračky.At nějak využijeme.😉Není dostatek financi,ale určité časem ještě domeček dostavime.😉

kalkulantka
20. říj 2017

Naše holky postavily společnými silami zmrzlinový palác - něco na způsob perníkové chaloupky, jen je místo perníčků zmrzka 🙂 U žádné naší stavby nesmí chybět schody. Holky je milujou i reálně, vždy když vidí schody, tak už je musí vyšlápnout a mamka "bohužel" taky 🙂) No a když je postavíme z Dupla, tak po nich pak postavičky neustále běhají nahoru a dolu, dokud to schody vydrží.

sfinga12
20. říj 2017

My kocky Duplo bohužiaľ nemáme ☹ ,ale páči sa nám v prírode 🙂

eemilka
20. říj 2017

Naše malá architektka viděla na svém rodinném domě jako prioritu balkon, zahrádku pro zvířátka a mrkvičku pro králíčka 🙂

jarcca
20. říj 2017

Nejlepší prý je, že se tam vejde jeho oblíbená hračka! 🙂 A já si furt říkala, že by mohl postavit hezký baráček pro nás všechny! 😀

evly
20. říj 2017

Lego duplo zatím nemáme, teprve se na něj chystá Ježíšek, protože dva stavitelé by byli 🙂 tak zatím stavíme ze stavebnice, kterou mají po mně, takže už cca po těch 27 letech není dokonalá, stavíme garáže, domky a hlavně školku, kam oba začali chodit naplno až do odpoledne 🙂

michaltrinev
20. říj 2017

Adelka postavila dneska domeček a zítra budem malovat prý kolotoče,dneska už šla spinkat a mamca půjde uklízet.Bydlí zde plno zvířátek.Maji i své jezírko s rybickami.

medakote
20. říj 2017

Náš pětiletý stavitel za "asistence" malého bratra.
"Postavím Ti super dům, maminko. Kájo nebourej to! Bude mít vysokou věž, čéče ta bude ale veliká, to se mi fakt povedlo. Je policejní, víš. Kájine ty zvíře jedno! Aby nám tam nemohli zloději. A budeš mít hezký výhled, maminko. Kájine nelez mi do toho! A ještě tam dám hlídacího psa. Né, Kájo, krávu né, buů bů, ne, dáme sem baf baf. A čičinku, tatínek má kočičky rád. Ano, čiči ňáu. To je fakt bombovej dům! "

nikinelinaty
20. říj 2017

My bohužel Lego Duplo nemáme a dcery postavily z normální lega dům s balkonem, kdyby náhodou náš syn lego vyhrál by byly opravdu štastné. Myslím, že by mu to připomínaly celý život:Tobe, my ti vyhrály lego 🙂)
Mladší bohužel už se fotit nechtěla, takže tu posílám zvlášt.
Výhra by byla pro tento vymodlený poklad 🙂.

kamishek
21. říj 2017

U nás doma je nejlepší domek co nejvyšší a ještě nedostavěný, aby šlo přidávat další a další kostičky do výšky. Na domě v žádném případě nesmí chybět jeřáby a u domu je určitě minimálně jeden bagr 😀 A v ideálním případě je i celý dům na podvozcích, aby byl mobilní 😎

lulluu123
21. říj 2017

Dcera si ráda staví. Hodně chce, abych si s ní stavěla i já, takže základy domečku jsou mým výtvorem, ale vše co je nad oknem už postavila sama ;). Nejraději má, když uděláme otevírací dveře a okna která mohou zvířátka otevirat, a ona jim pres ně podává jidlo.

lulluu123
21. říj 2017

Ještě přidávám vytvor

filija
21. říj 2017

Staví maminka, staví tatínek,
staví taky Janinka a s ní celá rodinka,
lega není nikdy dost, proto s vámi
hrajeme jako o závod!!!
Těšíme se na dům velký, pro všechny naše panenky.

mabi
21. říj 2017

Lega mame dve sady,ale na zamek se zoo je to malo,tak musime pouzivat i obyc.kostky;)takovy zamek a zoo je nase oblibena nedaleka Lešná...jak Viky mi rekla..zamek je takovy vylepseny domecek pro princezny🙂

pavlinka777
21. říj 2017

Naši kluci (3 a 6let) se nejprve trošku poprali o kostičky 🙂 , ale nakonec se domluvili a každý postavil svoji stavbu. S legem si hrají každý den. 🙂
Starší syn - nazval svou stavbu malý mrakodrap. Chtěl by bydlet nahoře.
Mladší syn - domeček pro svoji oblíbenou mašinku, samozřejmě s balkonem. 🙂

cermij
21. říj 2017

U nas s domeckem musi byt i vzdy zoo. Maleho jsme dali spat, tak se muze stavet, jinak by byl domecek spise jak po tornadu 😊 Sarlotka specielne postavila domecku na strane balkon a nesmi chybet hriste se zahradkou a garaze 🙄🏡

cermij
21. říj 2017

Zapomneli obrazek 🙂

fialka1122
21. říj 2017

U nás je duplo nejoblíbenější hračka, tak pomalu doplňujeme zásoby.. moc toho zatím není, tak náš domeček splácáme vždy ze všeho možného a synkovi se líbí, když je multifunkční a může si u toho hrát i s bagrem apod..

a_nnysek
21. říj 2017

Domečky stavíme rádi, hlavně proto že sami bydlíme v bytě a domeček si plánujeme do budoucna postavit.Nesmi chybět zahrádka a garáž na tatovu motorku 😉

verunkaw
21. říj 2017

Domeček děti udělaly i s farmou a vším co k tomu patří.
Bydlí tam pan s pani. Mají koně pěstují kytičky a samozřejmě nesmí chybět parkování pro auta.

sophisek
21. říj 2017

Lego kostičky potěší i domácí mazlíčky ♥️ Tak to vidí moje dětičky ☀️

snany
21. říj 2017

Dcera nedala jinak, že se taky ze svým domem musí zapojit i když už její brácha svůj návrh poslal, když byla ve škole. Dům na kolečkách tažený koňmi

maconha
21. říj 2017

Takovéhle domečky stavíme pořád 🙂 Mareček pomáhá a Klárka bourá 😄 Ale pořád nás to moooooc baví!

jana12369
21. říj 2017

U nas je lego Top hracka. Neustale se stavi garaze ☺☺☺ pro cokoliv ☺

reboni
21. říj 2017

My ještě nemáme moc lega, ale z toho co má, staví dvouletá takhle a lego ji moc baví. Ježíšek ji letos určitě nadělí nějakou větší sadu,aby mohla ukázat svoji kreativitu 😀

Strana
z6