SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂
Jak by podle vašich nejmenších vypadal ten nejlepší domek? Nechte je postavit z kostek LEGO DUPLO ten nejlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Připojit můžete i komentář s tím, co je podle vašich malých architektů na domě to nejlepší. Pět nejkreativnějších odpovědí odměníme stavebnicí LEGO DUPLO Rodinný dům. Pro všechny soutěžící máme také připravená srdíčka. 🙂

fotoportrét
pomoztekacence
My dneska v dětském koutku postavili tenhle domeček no hlavně maminka.My nemáme moc kostiček a dnes jsme udělali procházku tak jsme se stačili i tam.Kačenka mi ze začátku pomáhala,ale nakonec zvítězili balónky a klouzacka.A tak maminka stavěla zbytek sama.Aspoň z toho co tam měli oni,bohužel nábytek nebyl z čeho postavit.Děti se na me s nechapavym výrazem v očích jen dívali jak si maminka hraje.
Když se me paní ptala kolik ma Kája roku a já ji odpověděla:,,Už bude mít tři roky a maminka dva heč."Všechny děti se na me opět s otevřenou pusinkou podívali.
Potom přišel strejda a tak jsme si tam hráli jak male deti, zpravil jim televizku,já si dělala srandu ze chci dělat brm,brm autickem,bohužel jsem byla vsak na něho velká a na skluzavku me taky nechtěli pustit.😕😉😀
Tak nás aspoň Kája zase nakrmila.Nebylo mi rady,aspoň jsme se zase nasmali.
Tak jsme si tam vyhráli všichni tri, jen za Kaju jsem ale zaplatila.😉
Tady je nas domeček táta je prý schrek jen nevím jak se vleze do domečku,asi budeme muset zvětšit.😉Jinak dětský pokoj,obýval s ložnici,kuchyň, záchod a koupelna.A velikanska chodba tam si budeme hrát s naším legem a dame tam hračky.At nějak využijeme.😉Není dostatek financi,ale určité časem ještě domeček dostavime.😉
Naše holky postavily společnými silami zmrzlinový palác - něco na způsob perníkové chaloupky, jen je místo perníčků zmrzka 🙂 U žádné naší stavby nesmí chybět schody. Holky je milujou i reálně, vždy když vidí schody, tak už je musí vyšlápnout a mamka "bohužel" taky 🙂) No a když je postavíme z Dupla, tak po nich pak postavičky neustále běhají nahoru a dolu, dokud to schody vydrží.
Náš pětiletý stavitel za "asistence" malého bratra.
"Postavím Ti super dům, maminko. Kájo nebourej to! Bude mít vysokou věž, čéče ta bude ale veliká, to se mi fakt povedlo. Je policejní, víš. Kájine ty zvíře jedno! Aby nám tam nemohli zloději. A budeš mít hezký výhled, maminko. Kájine nelez mi do toho! A ještě tam dám hlídacího psa. Né, Kájo, krávu né, buů bů, ne, dáme sem baf baf. A čičinku, tatínek má kočičky rád. Ano, čiči ňáu. To je fakt bombovej dům! "
My bohužel Lego Duplo nemáme a dcery postavily z normální lega dům s balkonem, kdyby náhodou náš syn lego vyhrál by byly opravdu štastné. Myslím, že by mu to připomínaly celý život:Tobe, my ti vyhrály lego 🙂)
Mladší bohužel už se fotit nechtěla, takže tu posílám zvlášt.
Výhra by byla pro tento vymodlený poklad 🙂.
U nás doma je nejlepší domek co nejvyšší a ještě nedostavěný, aby šlo přidávat další a další kostičky do výšky. Na domě v žádném případě nesmí chybět jeřáby a u domu je určitě minimálně jeden bagr 😀 A v ideálním případě je i celý dům na podvozcích, aby byl mobilní 😎
Dcera si ráda staví. Hodně chce, abych si s ní stavěla i já, takže základy domečku jsou mým výtvorem, ale vše co je nad oknem už postavila sama ;). Nejraději má, když uděláme otevírací dveře a okna která mohou zvířátka otevirat, a ona jim pres ně podává jidlo.
U nas s domeckem musi byt i vzdy zoo. Maleho jsme dali spat, tak se muze stavet, jinak by byl domecek spise jak po tornadu 😊 Sarlotka specielne postavila domecku na strane balkon a nesmi chybet hriste se zahradkou a garaze 🙄🏡

Domečky u nás frčí. Důležité je, když jsou vysoké. Mají luxfery. Ovšem nejlepší je, když jimi může projíždět auto, nejlépe i nějaké vysoké, a rovnou dočerpat benzín.