icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂

bara_lego
Moderátor
19. říj 2017

Jak by podle vašich nejmenších vypadal ten nejlepší domek? Nechte je postavit z kostek LEGO DUPLO ten nejlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Připojit můžete i komentář s tím, co je podle vašich malých architektů na domě to nejlepší. Pět nejkreativnějších odpovědí odměníme stavebnicí LEGO DUPLO Rodinný dům. Pro všechny soutěžící máme také připravená srdíčka. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂
Strana
z6
alla007
20. říj 2017

Lego Duplo je prostě láska ❤. U nás se staví každý den a pokaždé se najde místo pro všechny panáčky a zvířátka. Je to jedna z mála večerních her, u které se s tatínkem nehádají a vesele (potichu) si spolu hrají 😝 kostiček ovšem není nikdy dost

blikina
20. říj 2017

U nas vede staveni mrakodrapu, protoze ten kdyz se zboura, tak je z toho jeste velka legrace a zabava.😀

mivik_mivik
20. říj 2017

Elišky ideální domeček je u vody a má multifunkční střechu🙂

t22d
20. říj 2017

My ještě Duplo kostky na domeček nemáme,ale nedávno jsme dostavěli domeček z cihel 🙂 teď jsme koupili Duplo auta a ty syna moc baví.

rmarci
20. říj 2017

My Duplo milujeme pořád něco stavíme domy prulezky a dráhy i garaze

luciska82
20. říj 2017

Naši kluci (Samík - 4 roky a Honzík - 2 roky) vytvořili domeček podle svého. Musí být plný vychytávek - výtah na laně, můstek pro rozhled na dvoreček, vysokou věž, aby bylo vidět na zvířátka v ohradě. Pak nesměla chybět králíkárna, aby liška nesežrala králíka, který byl do té doby v ohradě. A vše doplnilo mnoho stromů - ale ne jen tak nějakých - musely to být javory, které podzim zbarvil všemi barvami🍂

lucinka_x
20. říj 2017

Karolínka (5) s Anetkou (2) postavily malý domeček s malou farmou, kde by jednou chtěly bydlet 🏡 😇

olga_
20. říj 2017

@bara_lego Vkládám synovu ranní tvorbu. Z domečkových kostech je postavený prý "jablíčkový domeček" - jsou v něm totiž naházené zelené kostky - jablíčka golden delicious. Ta zelená deska nahoře je střecha knihovny a celá ta zelená základní deska je koberec knihovny. Maminka (já) sedím právě v občerstvovací části knihovny s kafíčkem a mrkví 😂. Vzadu mám stoleček s židlí a rozečtenou knihou. A ta část s modrou skluzavkou je automat na vracení knih. Ty se sbírají do plastové misky, a když se naplní, přijede zřízenec s náklaďákem a odveze je zpátky do knihovny. 😅
Jezdíme dvakrát do roka na měsíc do Německa do Kostnice. Je tam obrovská knihovna o velikosti 25 hektarů (má v některých částech až 6 pater) a všechny knihy jsou ve volném výběru. To byl pro syna očividně silný zážitek...

qwerin
20. říj 2017

Když jsem dcerke rekla že jedeme postavit domecek z lega tak se do toho pustila s radosti a byla jsem sama zvedavá co postaví a vyšlo tohle 🙂 kvetinový domecek 🙂

loc
20. říj 2017

Správný domek, to je jasné, hodně pater musí mít,
dole prosím posezení, pergolou chci zastřešit!

A nahoře jsou dvě terásky, kde máma s číčou lebedí,
vedle schodů pak zahrádka, na ní zvířátka ráda posedí!

A nejvíc príma, to vám povím,
jsou ty schody, tam si hovím,

Čekám vždy, než táta z práce přijede,
pak si hrajem, třeba s duplem,
nic jiného teď u nás tolik nevede! 🙂😍👍

kabril
20. říj 2017

Dobrý den, u nás je Lego Duplo hit a děti (i my rodiče 😉) staví velmi rády, zejména domy a úkryty pro zvířátka. Teď když má syn neštovice se Legem bavíme každý den 🙂 Pro tuto soutěž postavily děti domeček pro zvířátka.

loc
20. říj 2017

P. S. Úvodní fotka celého domečku se bohužel nevložila a již nejde k příspěvku přidat, posílám proto dodatečně. 🙂

lagerthaa
20. říj 2017

Magdalenka se rozhodla, že nejdůležitější je mít v domečku kasu a motorku :D

ammmi
20. říj 2017

Zeptala jsem se syna, co se mu nejvíc líbí, když je na domečku. Tak mi na to odpověděl: Oheň 😅 No, než se naučí škrtat sirkama, tak ho to doufám přejde 😀
Podle mě je ale potřeba mít doma pořádnou židli, protože "Kdo má židli, bydlí"

bkattie
20. říj 2017

A ještě jeden nas včerejší výtvor 😉

kh
20. říj 2017

Syn se zadani zhostil takto. Cekala jsem hrad, ale postavil mrakodrap. V patre s dortem pry mají oslavu.

sarka49
20. říj 2017

Duplo nemame. Ale tohle je kteativni domek pro psíčka Flíčka z kostek, ktere dcerka ma doma..

lasice_opice
20. říj 2017

Tak tady je jeden náš výtvor, každý týden stavíme stavbu novou. Dcery si nejraději hrají s tím, co lze otevřít (okna, dveře, brány) a taky se skluzavkou, na kterou se chodí zásadně po vysokém schodišti 🙂

xslunecnice
20. říj 2017

Tohle je domecek od naseho syna (18 mesicu).

llllenik
20. říj 2017

Tak to je nas domecek. V nem je princezna Eli a ta velka fronta, to jsou princove a princezny, ktere cekaji az na ne dojde rada, aby se mohly podivat do domecku a dat si svacinu s princeznou 😊 Vlackem se pak muzete nechat z domecku odvest domu. Ta detska fantazie je proste uzasna 😁

partyzanka91
20. říj 2017

U nás si děti hodně rádi staví z kostek a malý Péťa (17 měsíců) nejraději ze všeho dělá kolaudačního inspektora. Zkouší, jestli stavba dobře vydrží.

cich
20. říj 2017

Náš malý architekt není moc konstrukčně zdatný, dům nemá obvodové zdi a při pokusu o druhé poschodí se bortil...tak vznikl ten nejlepší přízemní domek, který si autor i sám vyfotil....🙂

luciska79
20. říj 2017

My fotečku nepošleme, my Lego Duplo nemáme 😢 Třeba donese Ježíšek a zůčastníme se příště 🙂

denny27
20. říj 2017

U nás je kromě lega klasického (u syna 7let) LEGO DUPLO oblíbenou stavebnicí. Když si chce nejmenší syn (2roky) hrát, vždy na mě zavolá:
,,Mamííí, já ci stavět lego dupo.''😊
Pro mě to je znamení, že si k němu mám sednout a postavit domeček.
Každý náš domeček je multifunkční. Najdeme zde totiž skluzavku, postýlky, kuchyňský kout, pekárnu, verandu a nebo i venkovní posezení.
S legem duplem se totiž fantazii meze nekladou a každý tak může vytvořit originální stavbu🏡🏙

clara.7
20. říj 2017

Nase deti maji stesti, ze maji tatinka stavebniho projektanta a nadsenou maminku, proto u nas o domecky neni nouze 🙂

snilkova
20. říj 2017

U nás lego duplo taky frčí 🙂 ptala jsem se naší čtyřleté Janinky, co má v domečku nejradši, tak prý: sklouzačku (sklouzačka = skluzavka + klouzačka 🙂, bazén, zvířátka a kamarády 🙂

terchal
20. říj 2017

Jak říká můj 4letý syn. "Nejlepší domeček je ten, který si sám vyrobíš a můžeš v něm být". Proto můj manžel vyrobi pro děti domeček a děti no natřely a mají zde svoje království.

alkena
20. říj 2017

Správný domeček musí mít na návštěvě babičku 🙂 taky terasu s posezením, kolem domu zahrádku se zvířátky, houpačku pro kluky dvojčata, vedle houpačky prolízačku letadlo, branku zdobenou kytičkama a popelnici, která má víko rovněž zdobené kytičkama. A samozřejmě ještě stáj pro poníky. Ten králík v krmelci ale prý krmení není 😀

priserkajd
20. říj 2017

Když máte kostky na domeček, ale dnes prostě nutně potřebujete loutkové divadlo 🙂. A už hrajeme třetí pohádku 🙂.

monika51
20. říj 2017

U nás musí mít každý domeček buď otevírací okýnka nebo velký vjezd, aby se dali dovnitř prostrkávat kostky a zvířátka, nebo parkovat autíčka. A nejlépe když jsou okýnka nad sebou, aby ty kostky pěkně propadávaly až dolu 😀

Strana
z6