SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Školka! 🙂
Chodí vaši nejmenší do školky? A co na ní mají nejraději? Podělte se s námi o vaše zkušenosti a získejte srdíčka. Řekněte nám, jaká zábavná příhoda, se vašim dětem ve školce přihodila. Popište nám příběh do komentáře a vyhrajte. Deset z vás získá krásnou stavebnici LEGO DUPLO Školka. 🙂

Do školky chodí syn rád, hlavně kvůli kamarádům a hodným ucitelkám, které moc rád. Ale teď ma období, každé rano řev,ze tam nechce a pak řev odpoledne, ze zas nechce domů 😒 Snad to brzy přejde...
Dcerka do školky nechodí,ale chodí do hernicky hlídací,kdyz jsem navštěvovala kurz trávila tam i 3-4 dny v týdnu na 3hodiny,dle hlidacich tet byla moc hodná dokud tam byly děti jak zůstala osamocená tak začala běhat všude možně jen ne v herně tak jim dávala pěkně zabrat. Znám to, vím jaká je, snad do doby než nastoupí do školky trochu zmoudri 😉 a uklidní se. Zatím má čas zůstává se mnou doma, čekáme další přírůstek,tak si ji chci ještě užít 😅
U nas chodi do skolky prostredni dcerka a ohromne se ji tam libi. Tesi se na vsechny pani ucitelky a deticky, moc rada tam cvici a tancuje. Starsi dcerka, letos prvnacka, byla ze skolkoveho prostredi tez nadsena a prave s ni mame takovou usmevnou prihodu, i kdyz mi nejdriv do smichu moc nebylo. Jednou jsem pro ni prisla do skolky a kdyz se prevlekala, zjistila jsem v satne, ze nema nausnice. Tak jsem se zeptala, co se stalo, kde ma nausnice? A dostalo se mi odpovedi, ze uz nechtela byt holcicka ale kluk, tak si nausnice sundala a zahodila je na zem 🙈🙈🙈 Deticky, ktere jeste byly ve skolce, nam pomohly hledat a nausnice jsme nakonec nasly 😉
Starší Štěpánek chodí do školky už třetím rokem, takže už je z něj ostřílený mazák. Mladší Adámek začal chodit od září do jesliček a stále trochu bojujeme se slzičkami, ale vypadá to, že se začíná blýskat na lepší časy.
A jaká se nám stala ve školce nejveselejší příhoda? Školka zrovna nacvičovala na besídku hranou básničku Polámal se mraveneček. Náš Štěpánek měl zrovna zlomenou ručičku, a díky ní dostal hlavní roli - polámaného mravenečka. Byl opravdu autentický 🙂.
Holky chodí do školky moc rády. Samozřejmě začátky byly těžší ale teď je to paráda. Našly si hodně kamarádů a o prázdninách brečí že do školky nemůžou. Veselo k uložení školce máme porad, ale nejveseleji bylo, když se ve škole po obědě ke kterému bylo knedlo zelo domáhaly štamprle piva, protože tatínek si ho k takovému obědu dává také. 🙂
Náš synek ještě do školky nechodí, ale moje mamka ve školce učí a občas nám vypráví vtipné příběhy. První, co se mi vybavilo, bylo, když říkala, že má(už je to dlouho) ve třídě chlapečka, co si pořád hraje s pindíkem(rodiče se ta to styděli, i když jim říkala, že se to stává, jen mají zajít třeba radši po nějaké době někam k doktorce). A když tomu chlapečkovi moje mamka jednou řekla, že takhle před ostatními dětmi by to dělat neměl, tak jiný chlapeček řekl, že to asi viděl u tatínka 🙂 a když se ho moje mamka zeptala, jak to myslí... tak prý řekl, že přece všechny děti všechno vidí u tatínka a maminky, co se učí 🙂
Do školky ještě maly nechodí čeká ho to až za rok ale rádi by jsme si na školku zahrály. Má rád moc děti když chodíme na hřiště a nebo do dětského koutku tak si hraje s dětmi a maminku ani nepotřebuje. Nástup do školky pro něho bude určitě super a bude to snášet lépe než maminka
Naše zlaticka ještě do školky nechodí ale chodime do herny a zajimava prihoda byla, kdyz se mi dcerka ztratila z dohledu, vběhla do houfu deti 😀 takze celou opičí drahu jsem prolezla s 10ti mesicnim dítětem na rukach abych pak nasla starsi zpusobne sedet u stolu a pit s cizim ditetem piti 😀
@mykolaapsi, všechno zlé je pro něco dobré. 😂 Doufám, že už je ruka v pořádku!
Malý začal chodit do školky teď v září a teda těžko si tam zvyka. Tato stavebnice by mu to mohla usnadnit a snad i lépe vyjádřit co se mu tam líbí a nelibi 🙂 Moc veselých historek tedy nemáme. Ale jednou jim paní učitelka rozdávala bonbónky, děti prosili, že jich chtějí víc a můj syn ji oznámil že nechce, že má doma košík 😀 Ano doma košík se sladkostmi máme, ale on stejne není moc mlsal. 🙂
Hezký den, naše holky začly chodit do školky letos. Byla jsem z toho nervózní, ale zvládáme to. Dostaly na ručičky náramky, já měla taky jeden, četla jsem o tom, že to pomáhá lépe adaptaci. Holky mají náramky, když jim bude smutno, aby věděly, že se maminka vrátí a maminka má stejný, když by jí bylo taky smutno 😀 Přišla k nám paní učitelka a povidá Karolínce: podívej taky mám náramek 😀 a myslím, že to pomohlo. Holky si ve školce nejradši hrají s dinosaury a legem 🙂 proto bych jim ho ráda pořídila i domů na ježíška....😍 každé ráno mi mávají z okna 😘
@bara_lego ano ano, ručička už je dávno krásně srostlá a mravenečka si pamatuje dodnes 😊.
Do školky u nás doma chodí momentálně kromě táty všichni🙂 Maminka do práce a s sebou 1,5 letého Robiska a starší Beatka už dochází do skolky poslední rok - je nadšená a pořád pro kamarády do školky něco nosí...například "narozeninoveho páva"👍
A legracka: ... v MŠ po otevření okna:"paní učitelko,zavři to okno,je tu priserny prů...jem!! 😀
Dcerka ještě do školky nechodí (v létě jí byly 2 roky), ale vypadá to, že už se pomalu, ale jistě těší. Moc ráda navštěvuje dětské herničky a cvičení.
Lego Školka by nás moc potěšilo, aspoň by se dcerka se vším stačila seznámit dopředu.
Zkusily jsme takovou malou školku postavit z Lega, které máme doma.
Ja mam kluky dva . Jsou od sebe rok a jmenuji se Samik a Jamie. Oba dva chodi do skolky radi, jen u Samika jsem se hodne bala. Je to autista ( na fotce s pani ucitelkou ) Zamiloval si ale ucitelky I asistentky. Bohuzel nemluvi a jen komunikuje pres obrazky, ale zrovna LEGO DUPLO je neco co miluji oba my kluci. Takze si hraji s kastickama spolu . My mame zatim jen LEGO DUPLO tvorivy piknik, ale jezisek prinese urcite dalsi.
Jinak Jamie ten miluje pani kucharky a dava stale pusinky ucitelkam 🙂. .
Syn chodí do školky druhým rokem. Nejradši ze všeho si hraje s traktorama a hrozně rád je na školkové zahradě na písku. Zábavná příhoda se Marečkovi stala, že když jsem si pro něj po práci (kolem půl 1) přišla, hlavu měl položenou na stole a spinkal 😀 A tomu paní učitelky nabízeli ať se jde položit k ostatním dětem na koberec 🙂 Nechtěl, ale to čekání ho opravdu zmohlo 🙂
V bývalé školce byl syn rád, paní učitelky byly proste senzační, empatické a i k nám rodičům trpělivé a ochotné. Když jsem se jednou ptala při předávání jak jedl syn obedy říkala paní učitelka že vždy sní většinu nekdy si přidává, prostě problem s jídlem nemá. Odpovídám paní učitelce , že doma jíst nechce. Syn odpovídá k tomu " když ty mamo neumíš vařit , tady to umí líp" tak jsme se s pani učitelkou zasmály a já si hold musela koupit nějakou kuchařku na vaření :D
Skolku mame hned za domem a to skolku lesni. Od rana je tam plno deti a zabavy, ktera nikdy nekonci. Nejvetsi legrace je pry sjizdet po zadku horu z hliny a hledat v potoce ten nejkrasnejsi kamen. Deti se kazdy den moc tesi na nove dobrodruzstvi a doma si pak rady odpocinou u kosticek lega.
Na školku si zatím nehrajeme ale chodí do školičky pro malé dětičky a venku ráda stopuje školku na procházce 🙂)
Matěj oslavil své 3tí narozeniny 17.září. Do školky šel poprvé 1.září, patří do oddělení sluníček. Má dost energie a elánu. Ve školce se mu líbí a má tam kamarády, rozmluvil se a vypráví, co vše dělají. Je vzrůstem nejmenší, tak ho tam mají za miminko, ale paní učitelka ho chválí, že je šikovný. Jsme s manželem sezdáni, tudíž i Matěj má stejné příjmení. Jednou jej vyzvedával děda, kterého dost lidí zná, protože pracoval na kultuře ve městě.Paní učitelka, když dědu viděla, začala se smát,a s kolegyní tvrdi, že je to celý den..energický,v pohybu, má rád ostatní děti a je společenský. Od té doby, když Matěj předvádí něco nového, smějeme se,že víme po kom to má..že po rodičích nikoli.
Ve školce byl 1 den a paní učitelka dala výpověď 😀 tak nevím, co se tam stalo 😀

Duplo je i u nas top hracka.Dcera si s nim vyhraje a tak nechybi na zadny svatek/narozeniny ani Vanoce.Nejradsi si hraje s panacky na ruzne denni situace a nyni vede situace pani doktorka nebo prave skolka. Dcerka chodi do skolky take teprve od zari a tak nejak pomalu si zvyka. Do skolky se tesila, ale dost ji prekvapilo,ze se nektere deti chovaji trochu osklive nebo zle-obcas neco po sobe hodi,obcas se treba bouchnou rucnikem.Dcerka je na svuj vek hodne empaticka a tyto situace tezce nese,zvlast kdyz se deji i ji.Ucime ji jak se s nimi vyrovnat a jak v takove situaci reagovat a k tomu nam slouzi prave i ruzne hrani na skolku,knizky s pribehy ze skolky atd. Vesele historky zatim moc nemame, snad jen takovou usmevnou situaci: dcera mi vzdy prinese neco ze zahradky (kyticku,listek,kaminek,...). Vzdy,kdyz pro ni prijdu, tak to ma schovane ve skrince u boticek.Minule u nas byli i babicka s dedou a ja dcerce pripomnela at na mne mysli a neco hezkeho mi najde,ja ze na ni take budu myslet.A deda s babi,ze taky at na ne mysli a taky ze budou na dceru myslet, jak hezky se ve skolce ma.A dcerka druhy den opravdu nezapomnela,mela botnicek plny darecku pro nas-snad celou naruc listi.Vubec jsem nechapala,jak to do satnicky sama pobrala. A samozrejme trvala na tom,ze to musime vzit domu,zadny listek nesmime ztratit,a kdyz zase prarodice dojeli,tak dostali na domu naloz sucheho listi 🙂))