icon

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Školka! 🙂

bara_lego
Moderátor
16. říj 2017

Chodí vaši nejmenší do školky? A co na ní mají nejraději? Podělte se s námi o vaše zkušenosti a získejte srdíčka. Řekněte nám, jaká zábavná příhoda, se vašim dětem ve školce přihodila. Popište nám příběh do komentáře a vyhrajte. Deset z vás získá krásnou stavebnici LEGO DUPLO Školka. 🙂

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Školka! 🙂
leneee
17. říj 2017

Duplo je i u nas top hracka.Dcera si s nim vyhraje a tak nechybi na zadny svatek/narozeniny ani Vanoce.Nejradsi si hraje s panacky na ruzne denni situace a nyni vede situace pani doktorka nebo prave skolka. Dcerka chodi do skolky take teprve od zari a tak nejak pomalu si zvyka. Do skolky se tesila, ale dost ji prekvapilo,ze se nektere deti chovaji trochu osklive nebo zle-obcas neco po sobe hodi,obcas se treba bouchnou rucnikem.Dcerka je na svuj vek hodne empaticka a tyto situace tezce nese,zvlast kdyz se deji i ji.Ucime ji jak se s nimi vyrovnat a jak v takove situaci reagovat a k tomu nam slouzi prave i ruzne hrani na skolku,knizky s pribehy ze skolky atd. Vesele historky zatim moc nemame, snad jen takovou usmevnou situaci: dcera mi vzdy prinese neco ze zahradky (kyticku,listek,kaminek,...). Vzdy,kdyz pro ni prijdu, tak to ma schovane ve skrince u boticek.Minule u nas byli i babicka s dedou a ja dcerce pripomnela at na mne mysli a neco hezkeho mi najde,ja ze na ni take budu myslet.A deda s babi,ze taky at na ne mysli a taky ze budou na dceru myslet, jak hezky se ve skolce ma.A dcerka druhy den opravdu nezapomnela,mela botnicek plny darecku pro nas-snad celou naruc listi.Vubec jsem nechapala,jak to do satnicky sama pobrala. A samozrejme trvala na tom,ze to musime vzit domu,zadny listek nesmime ztratit,a kdyz zase prarodice dojeli,tak dostali na domu naloz sucheho listi 🙂))

lena29
17. říj 2017

Naše starší, dnes už prvňačka začala chodit do třídy pavoučků a končila ve čmelácích, protože paní učitelka má Arachnofobii 😀. No a mladší, aby se mi to nepletlo chodí do včeliček😅 Ale moc se jí tam líbí a hádejte k čemu se hned první den vrhla.

kikinkaka
17. říj 2017

Do školky chodí syn rád, hlavně kvůli kamarádům a hodným ucitelkám, které moc rád. Ale teď ma období, každé rano řev,ze tam nechce a pak řev odpoledne, ze zas nechce domů 😒 Snad to brzy přejde...

simdan
18. říj 2017

Dcerka do školky nechodí,ale chodí do hernicky hlídací,kdyz jsem navštěvovala kurz trávila tam i 3-4 dny v týdnu na 3hodiny,dle hlidacich tet byla moc hodná dokud tam byly děti jak zůstala osamocená tak začala běhat všude možně jen ne v herně tak jim dávala pěkně zabrat. Znám to, vím jaká je, snad do doby než nastoupí do školky trochu zmoudri 😉 a uklidní se. Zatím má čas zůstává se mnou doma, čekáme další přírůstek,tak si ji chci ještě užít 😅

flooinka
18. říj 2017

U nas chodi do skolky prostredni dcerka a ohromne se ji tam libi. Tesi se na vsechny pani ucitelky a deticky, moc rada tam cvici a tancuje. Starsi dcerka, letos prvnacka, byla ze skolkoveho prostredi tez nadsena a prave s ni mame takovou usmevnou prihodu, i kdyz mi nejdriv do smichu moc nebylo. Jednou jsem pro ni prisla do skolky a kdyz se prevlekala, zjistila jsem v satne, ze nema nausnice. Tak jsem se zeptala, co se stalo, kde ma nausnice? A dostalo se mi odpovedi, ze uz nechtela byt holcicka ale kluk, tak si nausnice sundala a zahodila je na zem 🙈🙈🙈 Deticky, ktere jeste byly ve skolce, nam pomohly hledat a nausnice jsme nakonec nasly 😉

mykolaapsi
18. říj 2017

Starší Štěpánek chodí do školky už třetím rokem, takže už je z něj ostřílený mazák. Mladší Adámek začal chodit od září do jesliček a stále trochu bojujeme se slzičkami, ale vypadá to, že se začíná blýskat na lepší časy.
A jaká se nám stala ve školce nejveselejší příhoda? Školka zrovna nacvičovala na besídku hranou básničku Polámal se mraveneček. Náš Štěpánek měl zrovna zlomenou ručičku, a díky ní dostal hlavní roli - polámaného mravenečka. Byl opravdu autentický 🙂.

mariejosef
18. říj 2017

Náš kubík chodí do školky a doma odmítal malovat staví, modeluje a pohádky,ale pastelky nene ve školce začal i malovat jupí a tak by lego Duplo byla taková připomínka malování ❤

brasilka
18. říj 2017

Holky chodí do školky moc rády. Samozřejmě začátky byly těžší ale teď je to paráda. Našly si hodně kamarádů a o prázdninách brečí že do školky nemůžou. Veselo k uložení školce máme porad, ale nejveseleji bylo, když se ve škole po obědě ke kterému bylo knedlo zelo domáhaly štamprle piva, protože tatínek si ho k takovému obědu dává také. 🙂

kuliseks
18. říj 2017

Náš synek ještě do školky nechodí, ale moje mamka ve školce učí a občas nám vypráví vtipné příběhy. První, co se mi vybavilo, bylo, když říkala, že má(už je to dlouho) ve třídě chlapečka, co si pořád hraje s pindíkem(rodiče se ta to styděli, i když jim říkala, že se to stává, jen mají zajít třeba radši po nějaké době někam k doktorce). A když tomu chlapečkovi moje mamka jednou řekla, že takhle před ostatními dětmi by to dělat neměl, tak jiný chlapeček řekl, že to asi viděl u tatínka 🙂 a když se ho moje mamka zeptala, jak to myslí... tak prý řekl, že přece všechny děti všechno vidí u tatínka a maminky, co se učí 🙂

alexis01
18. říj 2017

Do školky ještě maly nechodí čeká ho to až za rok ale rádi by jsme si na školku zahrály. Má rád moc děti když chodíme na hřiště a nebo do dětského koutku tak si hraje s dětmi a maminku ani nepotřebuje. Nástup do školky pro něho bude určitě super a bude to snášet lépe než maminka

septums
18. říj 2017

Naše zlaticka ještě do školky nechodí ale chodime do herny a zajimava prihoda byla, kdyz se mi dcerka ztratila z dohledu, vběhla do houfu deti 😀 takze celou opičí drahu jsem prolezla s 10ti mesicnim dítětem na rukach abych pak nasla starsi zpusobne sedet u stolu a pit s cizim ditetem piti 😀

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@minonnka, 😂

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@mykolaapsi, všechno zlé je pro něco dobré. 😂 Doufám, že už je ruka v pořádku!

jajik.h
18. říj 2017

Malý začal chodit do školky teď v září a teda těžko si tam zvyka. Tato stavebnice by mu to mohla usnadnit a snad i lépe vyjádřit co se mu tam líbí a nelibi 🙂 Moc veselých historek tedy nemáme. Ale jednou jim paní učitelka rozdávala bonbónky, děti prosili, že jich chtějí víc a můj syn ji oznámil že nechce, že má doma košík 😀 Ano doma košík se sladkostmi máme, ale on stejne není moc mlsal. 🙂

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@bmiri díky za básničku! ❤

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@minonnka ta fotka! 😍

smallinka
18. říj 2017

Hezký den, naše holky začly chodit do školky letos. Byla jsem z toho nervózní, ale zvládáme to. Dostaly na ručičky náramky, já měla taky jeden, četla jsem o tom, že to pomáhá lépe adaptaci. Holky mají náramky, když jim bude smutno, aby věděly, že se maminka vrátí a maminka má stejný, když by jí bylo taky smutno 😀 Přišla k nám paní učitelka a povidá Karolínce: podívej taky mám náramek 😀 a myslím, že to pomohlo. Holky si ve školce nejradši hrají s dinosaury a legem 🙂 proto bych jim ho ráda pořídila i domů na ježíška....😍 každé ráno mi mávají z okna 😘

smallinka
18. říj 2017

chtěla jsem dá jinou fotku 😀

majajaa
18. říj 2017

Ve skolce jsou nejlepsi tematicke dny,spojene s kostymi

mykolaapsi
18. říj 2017

@bara_lego ano ano, ručička už je dávno krásně srostlá a mravenečka si pamatuje dodnes 😊.

kramimi
18. říj 2017

Do školky u nás doma chodí momentálně kromě táty všichni🙂 Maminka do práce a s sebou 1,5 letého Robiska a starší Beatka už dochází do skolky poslední rok - je nadšená a pořád pro kamarády do školky něco nosí...například "narozeninoveho páva"👍
A legracka: ... v MŠ po otevření okna:"paní učitelko,zavři to okno,je tu priserny prů...jem!! 😀

mtera
18. říj 2017

Dcerka ještě do školky nechodí (v létě jí byly 2 roky), ale vypadá to, že už se pomalu, ale jistě těší. Moc ráda navštěvuje dětské herničky a cvičení.
Lego Školka by nás moc potěšilo, aspoň by se dcerka se vším stačila seznámit dopředu.

Zkusily jsme takovou malou školku postavit z Lega, které máme doma.

mcellinka
18. říj 2017

Ja mam kluky dva . Jsou od sebe rok a jmenuji se Samik a Jamie. Oba dva chodi do skolky radi, jen u Samika jsem se hodne bala. Je to autista ( na fotce s pani ucitelkou ) Zamiloval si ale ucitelky I asistentky. Bohuzel nemluvi a jen komunikuje pres obrazky, ale zrovna LEGO DUPLO je neco co miluji oba my kluci. Takze si hraji s kastickama spolu . My mame zatim jen LEGO DUPLO tvorivy piknik, ale jezisek prinese urcite dalsi.
Jinak Jamie ten miluje pani kucharky a dava stale pusinky ucitelkam 🙂. .

iweet
18. říj 2017

Syn chodí do školky druhým rokem. Nejradši ze všeho si hraje s traktorama a hrozně rád je na školkové zahradě na písku. Zábavná příhoda se Marečkovi stala, že když jsem si pro něj po práci (kolem půl 1) přišla, hlavu měl položenou na stole a spinkal 😀 A tomu paní učitelky nabízeli ať se jde položit k ostatním dětem na koberec 🙂 Nechtěl, ale to čekání ho opravdu zmohlo 🙂

eldrag
18. říj 2017

V bývalé školce byl syn rád, paní učitelky byly proste senzační, empatické a i k nám rodičům trpělivé a ochotné. Když jsem se jednou ptala při předávání jak jedl syn obedy říkala paní učitelka že vždy sní většinu nekdy si přidává, prostě problem s jídlem nemá. Odpovídám paní učitelce , že doma jíst nechce. Syn odpovídá k tomu " když ty mamo neumíš vařit , tady to umí líp" tak jsme se s pani učitelkou zasmály a já si hold musela koupit nějakou kuchařku na vaření :D

allcielle
18. říj 2017

Skolku mame hned za domem a to skolku lesni. Od rana je tam plno deti a zabavy, ktera nikdy nekonci. Nejvetsi legrace je pry sjizdet po zadku horu z hliny a hledat v potoce ten nejkrasnejsi kamen. Deti se kazdy den moc tesi na nove dobrodruzstvi a doma si pak rady odpocinou u kosticek lega.

lagerthaa
18. říj 2017

Na školku si zatím nehrajeme ale chodí do školičky pro malé dětičky a venku ráda stopuje školku na procházce 🙂)

mkrelo
18. říj 2017

Matěj oslavil své 3tí narozeniny 17.září. Do školky šel poprvé 1.září, patří do oddělení sluníček. Má dost energie a elánu. Ve školce se mu líbí a má tam kamarády, rozmluvil se a vypráví, co vše dělají. Je vzrůstem nejmenší, tak ho tam mají za miminko, ale paní učitelka ho chválí, že je šikovný. Jsme s manželem sezdáni, tudíž i Matěj má stejné příjmení. Jednou jej vyzvedával děda, kterého dost lidí zná, protože pracoval na kultuře ve městě.Paní učitelka, když dědu viděla, začala se smát,a s kolegyní tvrdi, že je to celý den..energický,v pohybu, má rád ostatní děti a je společenský. Od té doby, když Matěj předvádí něco nového, smějeme se,že víme po kom to má..že po rodičích nikoli.

jerryrose
18. říj 2017

Ve školce byl 1 den a paní učitelka dala výpověď 😀 tak nevím, co se tam stalo 😀

irenoslava
18. říj 2017

Syn uz chodi do skolky skoro rok a ted naposledy vytvoril bramboracka. Mam z neho velkou radost.

Strana