icon

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Školka! 🙂

bara_lego
Moderátor
16. říj 2017

Chodí vaši nejmenší do školky? A co na ní mají nejraději? Podělte se s námi o vaše zkušenosti a získejte srdíčka. Řekněte nám, jaká zábavná příhoda, se vašim dětem ve školce přihodila. Popište nám příběh do komentáře a vyhrajte. Deset z vás získá krásnou stavebnici LEGO DUPLO Školka. 🙂

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Školka! 🙂
nuninove
18. říj 2017

Syn zacal do skolky chpodit ted od zari..minuly tyden mi pani ucitelka se smichem povidala jak je ten nas kluk uzadnej ze se s nim nasmala..deti dostali svacinku a vzdy si preji dobre chutnani a bez povidani..a pani ucitelka nekam musela odbehnout takze si nepoprali a vsichni normalne papali..pak se pani ucotelka vratila vsichni meli spapano a nas denisek sel za pani ucitelkou a ptal se jestli uz muzou papat 🙂 byl prej roztomilej ze tam cekal nez si popreji dobre chutnani i kdyz vedle nej uz vsichni papali :D

tadecek
18. říj 2017

naše malá chodí do školky už od 2 let.Co má na školce nejraději?Asi jídlo.Joooooooooooooo u cizího chutná vždycky lépe.

zachrpe
18. říj 2017

Naše Eliška začalo chodit do školky od září a v prosinci jí budou 3 roky. První dva dny proplakala, ale jakmile zjistila, že s ní do stejné třídy chodí i její LÁSKA Robin, bylo po starostech. Po týdnu nám doma už ukazovala, jak čůrá chlapeček a dnes přišla s tím, že jí Robin řekl "Elino" a přitom ji plácl po zadku 😅 Asi to byl nezapomenutelný zážitek, protože ještě ze spaní se směje 🙂 První lego Duplo dostala od pradědečka a prababičky k první narozeninám a do dnes na něj nedá dopustit.

toscannii
18. říj 2017

Tak můj Matýsek má ve školce největší zážitek z toho, že Lukášek má stejné botičky jako on. Od prvního dne, co to zjistil, tak jsou s Lukáškem největší kamarádi (tedy aspoň zatím) a drží se při procházkách a v divadle i v kině za ručičku.

kabril
18. říj 2017

Dobrý den, starší syn do školky chodí, nejvíc miluje na školce tvoření-kreslení, vyrábění, stříhání, lepení a od začátku tohoto školního roku holčičky.....každé dva týdny je zamilovaný do jiné 🙂 Dcera začne chodit do školky za nedlouho a už teď se moc těší, protože brácha jí o školce povídá hodně příběhů 🙂

andulena
18. říj 2017

Náš Kubi chodí druhý rok do školky..Minulý rok sice to byl boj s nemocemi,ale rád se vracel a říkal že tam ani dobře nevaří!😂😂 Mami to já vůbec nejím! Doma ji všechno!Letos perlí taky od září! Maminko nesmíš mě chválit! To může jen paní učitelka
Ivetka nebo Danielka! 😂 Kubí a jdeš dneska po ó? Mami ne já tam musím být,jim bude smutno a mamince nebude? Ne ty mě máš doma pořád!😊

simkru
18. říj 2017

Syn je ještě na školku malý, tak vám napíšu svou příhodu a největší trapas v životě... Ráno jsme zaspali tak jsem rychle pospíchala, hodila na sebe připravené nové, krásné, červené šaty s puntíkama a utíkali jsme s mamkou na autobus. Ve školce všichni obdivovali moje šaty, kluci furt chtěli abych se točila a já rostla pýchou. Až do doby, než mi učitelka řekla proč kluci chtějí abych se točila. Tušíte správně, ráno jsem si sice vzala připravené šaty ale kalhotky mi mamka na křeslo nepřipravila...

ornela8
19. říj 2017

Do školky chodíme rádi,máme tu spoustu kamarádů a hodné paní učitelky,které se dětem opravdu věnují a dělají pro ně maximum.Zrovna nedávno jsem se s jednou odpoledne při vyzvedávání zakecala a pak jsem pospíchala na autobus,aby nám neujel.Až doma jsem zjistila,že na nohách máme stále bačkůrky a boty zůstaly ve školce.No ještě že nemrzlo.Jsem to ale hlava děravá 🙂

ivuse81
19. říj 2017

Naše Eliška školku miluje a posledním krásným a zábavným zážitkem byla nejenom pro ní návštěva Michala z Kouzelné školky a zábavné představení pro jejich třídu! Byl to dárek od dědečka jednoho spolužáka a jako třešničku na dortu dostala svojí první pusu od kluka 😊

mimiveru
19. říj 2017

Jsou dny, kdy dcera na Duplo nesáhne, ale momentálně hned jak přijdeme ze školky, tak se zavře v pokojíčku a staví. Máme krásné Duplo s princeznami a postýlkami, i základní sady. Úsměvná historka ze školky? Sofinko, nekoukáš nikomu ve školce na pindíky, že ne? Né mami... Jen trošku. Lukášek ho má takhle velikýho (ukazuje na prstech), jako můj tatínek!

domka01
19. říj 2017

Nás Vojtik chodí do školky již druhým rokem! Loni to byl zpočátku boj, ale ke konci roku si už zvykl! Letos jsme museli změnit školku, tak jsem čekala, že adaptace bude trvat déle, ale od prvního dne je nadšený! Dokonce nám tvrdí, ze je ve školce lip jak doma 😀! Hlavně protože tam maji jiné sady lego duplo než ma doma. A s legem si hraje každý den! Na vánoce jsme museli koupit další sadu s vláčkem, jelikož máme jen jednu a děti dvě 😀

jajinalili
19. říj 2017

Naše Anička chodí do šlolky teď od září.
Baví ji, nám povídat doma básničky, které se učili. Teď ji nejvíc baví... "nechoď tam prší tam, je tam velké bláto......" 😍
A nedávno nám povídala jak se jí ve školce pěkně spinká, že tam má polštářek s obrázky. Měla jsem z toho opravdu velkou radost, protože občas vidím, že se jí ráno od maminky nechce... Jsou ty děti miláčkové ❤

mina_
19. říj 2017

Do školky chodí zatím jen starší synek, ale jeho sestřička by tam zapadla hned.
Začátky se školkou byly u nás krušné, první rok spíš nemoci, než školka, ale druhý rok už se to lepšilo. Synka nevíc ve školce baví vláčkodráha a ruzne stavebnice, které doma nemá. V partě kluku pstaví koleje přes celou hernu a všechny vodí na "nádraží" 🙂

Mladší dcerka školku zná jen na kukačku, ale fascinuje ji všechno co může vzít do ruky, ochutnat a případně s tím hodit o zem. Před vchodem do školky vedou šišky a odpadový koš.

veronika4709
19. říj 2017

Náš malej chodí do školky od září a nejraději tam má čas oběda. Je opravdu velký jedlík. 😀 asi třetí den mi paní učitelka vykládala,že měli polévku s krutony. malej nelenil, a když je ze své polévky vyjedl,sáhl si pro další do talíře holčičky vedle něj a měl to vyřešené. 😀

a.n.e.t.t
19. říj 2017

Ondrášek má 4 roky, do školky chodí již druhým rokem. Zábavný máme každý den, kdy se mnou diskutuje, že do školky nechce, že tam nepůjde, že tam nebude spát atd. Jakmile jsme ve školce, kolikrát zmizne ve třídě, aniž by se rozloučil 😉. Ale nejzábavnější je to s jeho mladší sestřičkou, která má rok a třičtvrtě, ta chce totiž ve školce taky zůstat a hrozně řve, že musí jít domů, kolikrát ji musím vzít do náručí a prostě ji od tama vynést, snad jí to nadšení pro školku ještě rok vydrží a bude tam chodit ráda i pak 🙂.

eemilka
19. říj 2017

Moc hezký zážitek měla naše dcerka ve školce předevčírem. Pekla ve školce s dětmi štrúdly. Každé dítko si vyrobilo svůj vlastní - uválelo těsto, nastrouhalo jablko, posypalo cukrem, zamotalo, natřelo vajíčkem. Jen obsluhu trouby pak obstarala paní kuchařka. Naše dcera si odpoledne hrdě a s rozzářeným úsměvem nesla svůj výrobek domů, pyšně nám dávala ochutnat a nadšeně líčila celý výrobní proces. Tak šťastná snad ze školky nikdy nepřišla. Život je o malých radostech, děti si je umí upřímně vychutnat a je to velmi inspirativní. Jsem moc šťastná, že ji i její mladší sestřičku máme.

lucinka_x
19. říj 2017

Naší maličké jsou 2roky a už nastoupila do školky...je tam teprve tři týdny,ale školku si zamilovala a vždy se tam moc těší 🙂 co se ji tam samozřejmě nejvíce líbí po hračkách, sklouzavce, domečku a kuchyňce je odchod ''poo'' domů a to že dostane svačinku 😁

jesterka22
19. říj 2017

Dcera je sice ještě malá a do školky zatim nechodí, ale občas zajdem do herničky mezi děti a po novem roce možná bude chodit aspoň jednou týdně do nějaké školičky nebo dětské skupinky. Má strašně ráda děti a ráda si s nimi hraje. Mame jednoho kamarada, ktery ale bere všem dětem hračky, na vše říká moje. Jakmile si někdo něco vezme, hned k němu přiběhne a chce mu to vzit. No Kajka vždy jen koukala a nedokazala se branit, až jednou, s velkou námahou odnekud dotáhla velikánského medvěda. V mžiku kamarad přiskočil a říká moje moje a chtěl ji méďu vzit,ale tentokrat se Kajka nedala a méďu zalehla a držela se zuby nehty, tak ji chvili kamarad povozil ma méďovi,jak za něj tahal a pak asi pochopil, že tohohle se nevzdá 😊

andrysek111
19. říj 2017

Navštěvujeme s dcerkou naši miniškoličku a dcerka je tam moc spokojená. Je v jiném prostředí, může si pohrát s jinými hračkami a hlavně může pozorovat druhé děti. Je trochu opatrnější, takže jí trvá déle něž se otrká, proto jsem ráda za tuto možnost chodit s ní a natrénovat vstup do opravdové školky. Za rok v září už bude otrkaná školačka 🙂

mariesnev
19. říj 2017

Verunku jsem do školky dávat neplánovala. Má 3 roky a doma mladšího brášku, se kterým si občas i hezky hraje.. a tak nebyl důvod. Školka bude jednou za odměnu.. až bude velká. Jenže 2 dny před začátkem tohoto školního roku Verunka neříkala nic jiného, než že už je velká a chce jít do školky, tak jsem druhý den šla a přihlásila ji do "Berušek".Dlouhý víkend utekla Verunka vyšla poprvé do školky. Tak se těšila, že by šla i sama. Ve školce mi nestihla ani zamávat a hned si šla hrát. Odpoledne vyprávěla, jak se jí tam líbilo. Když druhý den vstala, prohlásila, že to ve školce bylo hezké - líbily se jí hlavně malinké záchody a umyvadla, ale že už tam nepůjde a bude doma s bratříčkem a maminkou. A tak jsem ji opět odhlásila a mám radost, že jsem Verunce dopřála obrovský zážitek ze školky a přitom jí mám ještě doma - navíc když se jí za 3 měsíce narodí druhý bráška, o kterého se bude jistě krásně starat jako o prvního.

kitinka10
19. říj 2017

Kristýnka chodí do školky od září.školku miluje a ráno mě budí,že musíme jít do školky.největší zážitek má zatím z výletu do zoo.

sylvinka
19. říj 2017

Karolínka chodí do školky teprve od září a je nejmladší dítko ve školce.
Zábavná historka nastala hned první den (nebavila jsem se jen já a samotná Kajka). Přišla jsem pro ni "po o" s bušícím srdcem, že bobinka moje malinká nejmladší určitě strašně plakala. Cha, chá - bobinka malinká, když pochopila, že má jít domů, tak se chytla školkové kuchyňky a řvala, že "dom nece, bude pinkat". Jó, moc jsem se bavila, když jsi hozenou přes rameno, řvoucí nesla domů.

smillingangell
19. říj 2017

Mám tři děti.Nejstarší opustil školku už od září a šel do školy. Mladší dvě sestřičky do školky chodí.Prostřední už posledním rokem a nejmenší začala chodit od září.Hrozně se mi líbí jak jí starší sestřička opatruje.První školkový den prohlásila že kdo Verunce ublíží tak mu natloukne 😂😂

metallico_mondo
19. říj 2017

Dcerka letos chodí do školky už druhým rokem. A už od začátku je to jedno a to samé, skoro vždy když pro ní příjdu tak je řev na celou školku že ještě nechce jít domů že chce být ještě s dětmi ( což příjde kolemjdoucím velmi usměvné ale já z toho moc odvařená nejsem, si připadám jak kdybychom jí doma ubližovaly 😀 ) ovšem jen co se za náma zavřou dveře tak otočí a povídá jak se jí po nás stýskalo a že chce zítra zůstat doma. A pak klasika, ráno se vzbudí a zas mě začne honit aby tam byla co nejdřív, pak zase brek, pak zase stýskání a jak zítra jít nechce a tak stále dokola 😀 . Jsem ráda že školku miluje ale mohla by trošku brzdit 😀

lenkahonza1
19. říj 2017

Dcera Lucka chodi do skolky moc rada. Mam tam nejlepsi kamaratku Tonicku. Ta je dominantnejsi a vetsinou urcuje, s cim a jak sebudou hrat, i malovat. Jednou jsem tak na nastence koukala na malovane postavy chlapecka a holcicky, ktere ve skolce vsechny deti malovali. Rekla jsem, jak to ma hezke. Nez jsem vsak skoukla dalsi prace a uvidela obrazek Tonicky, ktery byl navlas barevne totozny s Luccinym. A kdo od koho odkoukaval? No jasne, Lucka pry malovala stejne jak Tonicka. Nastesti aspon, ze obrazky nebyly vedle sebe. Do budoucna jsem ji vysvetlila, ze namalovat neco podle sebe muze byt mnohem lepsi a hezci.

qwerin
19. říj 2017

Dcerka jeste do skolky nechodi , ale kdyz jsme venku a okolo nas prechazi trida skolkarov ktera je taky na prochazke tak se k nim dcera hned chce pripojit a nejradsi by s nima sla a na mne se uplne v te chvili zapomne 😀

ilonne
19. říj 2017

Vita zacal chodit do male skolky.ve 2,5 letech. Zvykl si rychle, samozrejme slzicky se obcas objevi. Hned druhy den se nas raubir ukazal, schoval se ucitelkam pod maly stolek, zabarikadoval se zidlickama a ucitelkam se chechtal, kdyz se ho snazily dostat ven 😀

zimkova
19. říj 2017

Krásný dobrý den, no my máme ve školce spoustu zábavných příhod. Když jeli děti vlakem do města Vsetína, tak náš syn prý prohlásil:," jééé Londýn". Předevčírem paní učitelka řekla Davídkovi „Davídku, ty jsi takový expert.“ A on jí odpověděl: „Coooo??? Mluv na mě česky!“ To má z domu 🙂 Kolikrát prostě nevnímá a já mu vždycky říkám, mluvím česky ne, tak odpovídej! Někdy je také opravdu těžké porozumět jejich dětské hatmatilce 🙂:
– Kdo má soplík?
– Neeee
– Šuplík?
– Neee
– Čudlík?
-Jooooo

NEBO -->
„Tatínek je pase“
„Proč je tatínek prase?“
„Neeee, tatínek je v PRAZE!“

nebo hláška:
„Já příští týden nebudu ve školce. Budu lozit po doktorech.“

NEBO

“ Paní učitelko já dnes nechci pastu, mám ji od včera na kartáčku.“

NEBO

„Paní učitelko, naší Marušce se narodilo miminko.“
„A kdo je Maruška?“
„Ovce a narodilo se jí kůzle.“

Máme suprovní školku a opravdu se i snažíme jako rodiče být tým. Pořádáme také karneval pro děti, kdy výtěžek jde na naši školku. Školka je malá
a jsme vděční za každou korunu. Proto jsme se i zúčastnili jedné soutěžě s MIKI a KIMI, kde jsme ale nebyli mezi vítězi. Ale to nevadí, ta týmová práce dětí a jejich zápal byl naprosto úžasný. A i jejich výtvor z recyklovatelných materiálů byl suprovní.

anitia
19. říj 2017

Letos chodí dcerka do školky posledním rokem, moc se ji tam líbí. A nejlepší historku máme z jejich červnového výletu do zoo. Znám to jen z vyprávění učitelek a dcerky...a netýká se to zvířátek, ale jedné velké louže. Bylo po dešti. Po vystoupení z autobusu šlo prý pár dětí čůrat, i naše malá. Cestou k trávě malá zakopla a to tak neštastně, že se rozplácla v obrovské kaluži vody. Mokré bylo všechno, kalhoty, tričko, mikina i kalhotky. Jen boty byly víceméně ušetřeny. Nebylo nijak extra teplo, učitelky se opotily, co budou dělat, školka byla 40km daleko...zachránil je nakonec pan řidič, který vydoloval z autobusu zapomenuté erární oblečení - tepláky a tričko o dvě čísla větší, z deky vyrobili provizorní bundu, do bot ji kolem kotníků dali sáčky, aby ji nestudili a šlo se 🙂 Dcerka to z počátku oplakala, ale nakonec to učitelky převrátili v žert 🙂 Takže když jsme si pro ni odpoledne přišla, vyprávěli nám to všichni už s úsměvem na rtech. I ostatní děti. Dodnes na to vzpomíná (i učitelky) a ve školce má přísně zakázáno přiblížit se k jakékoliv kaluži 🙂

tajemna30
19. říj 2017

Od září mám ve školce 2 děti, Natálka je předškolačka a Honzík je ve třídě nejmladší. Oba jsou ve školce moc spokojeni, chodí jen na dopoledne, a jediné "trápení" je někdy jídlo. A nejčerstvější zážitek s Honzíkem - přišli oba ze školky, a Natálka hlásí maminko zítra má Honzík svatbu, musíme nachystat slavnostní oblečení, a tak se chystalo. Takže jak je vidět, 3 letý Honzík se ve školce rychle "rozkoukal"😀 moc toho sice nenamluví, moc mu zatím není rozumět, ale co chce si evidentně domluví😀

Strana