icon

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Velká pouť!

bara_lego
Moderátor
18. říj 2017

Vydejte se s malými dobrodruhy na zábavnou pouť. Skluzavky, kolotoč, vláček i ruské kolo nabízí bezpočet možností, jak si hrát. 🙂

Právě nyní můžete vyhrát jednu z pěti stavebnic LEGO DUPLO Velká pouť. Stačí se se svými nejmenšími na chvilku přesunout do světa pestrobarevných atrakcí. Jak by vypadala podle vašim nejmenších ta nejlepší atrakce? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorem vašich dětí. Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou stavebnicí. Ostatní odpovědi získají srdíčka. 🙂

SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Velká pouť!
Strana
z8
jackie3
20. říj 2017

Dcera Julie (6) by se ráda zúčastnila natáčení filmu. Zatím alespoň natáčí a fotí tatínka a mladší sestřičku. Bohužel zapomněla před objektivem prst, tak je v rohu čmouha. No a naše nejmladší? Ta je mnohem skromnější, nejraději se koupe a houpá. Bohužel to zatím sama ztvárnit nedovede...

michaelablazkova
21. říj 2017

Mé děti milují všechny atrakce. Vodní i ty pozemské. Se mnou je to horší, čím jsem starší, tím hůř to snáším. Motá se mi hlava, klepou nohy a pro jistotu si beru pytlík. Snad vydržím než děti budou samostatné.

pavlinka777
21. říj 2017

Milujeme vodu, takže nejlepší atrakce pro naše děti je aquapark s divokou řekou, skluzavkou a vířivkou. Hlavně nesmí chybět brouzdaliště s domečkem a odpočinková část s občerstvením. 🙂

igiana
21. říj 2017

Pro Klárku by byla Ta nej atrakce auticko, ktere by se velkou rychlosti routilo nadol a pristalo v obrovském bazénu s vodou, kde by se zmenilo v ponorku a potopilo by se pod vodu, kde by byly ruzne morské tvory, kteri by mohla pozorovat ( neco jako podmorské akvarium)

zizala79
21. říj 2017

Nejlepší atrakcí pro moje děti je čas strávený všichni společně. Duplo je fantastické a stavíme hodně. Dokážou si vymyslet opravdu hodně her, jedna z nejoblíbenějších je postavit všechny panáčky na "zastávku", rozdělí si mezi sebe vagónky, udělají každý jeden vlak (to je další realná atrakce, kterou milují), případně autobus a maminka nebo tatínek pak musí nastupovat a vystupovat se všema panáčkama. Když jede školka, tak se nějaké dítě musí zapomenout, chodí kontrola jízdenek, ztratí se kufr, atd. Velice oblíbené mají také stavbu obchodu a prodávání všeho možného. Ale starší moc miluje i různé akce venku a hlavně "stanoviště" pro děti, kde se něco děje, zkouší, vyrábí a tak.
Na fotce jsou cestovatelé a loutka, kterou si starší syn vyrobil na festivalu loutkových divadel.

mabi
21. říj 2017

Co je nejlepsi atrakci??postavili jsme z lega a pomohla nam barbie...nejlepsi atrakce jsou u nas na 1.miste konici a jizda v kocare;)na 2
Miste houpacky a na 3.miste skluzavka a bazen🙂))

fialka1122
21. říj 2017

U nás je nejlepší atrakce pro staršího jakékoliv auto a pro mladší jsou to teď kočárky, odrážedla a panenky.. ;)

verunkaw
21. říj 2017

Naše velká pouť vypadá takto 😉

dreamervsrealist
21. říj 2017

Kostkam lega nase mala teprve prichazi na chut, takze planujeme jeji Cukrarnu rozsirit ted o Vanocich a na narozeniny, avsak male by vedle ruskeho kola a kolotoce ,,bohate stacilo", kdyby byla pout rozsirena o ledova kouzla kralovny Elsy a dobrodruzne jizdy s Annou na Kristofovych sanich, ktere diky temto poutovym atrakcim prave splatil 😀 😝😉

solaronica
21. říj 2017

Nejlepší atrakce jsou všechna autíčka, koníčci i vláčky v každém nákupáku 🙂 problémy nastanou, pokud nemám žádné drobné 🙂

lenycka27
21. říj 2017

Podle dcery je nejlepší atrakce ruské kolo a vláček - na obrázku 😀 Má moc ráda kolotoče. Ale i lego, se kterým se u kamaráda moc ráda hrála. Doma zatím lego nemáme, ale už o něj malovala Ježíškovi 🙂

ninanela
21. říj 2017

Dobrý den,nejlepsi atrakce?Dle dcery největší skákácí hrad na svete!!!

denny27
21. říj 2017

Honem děti, pojďte sem,
zabavíme se s duplem.

Lego Duplo stavebnice,
ta nás hodně baví,
postavíme své atrakce,
pouť my totiž rádi.

Kolotoče, houpačky,
na ně máme kostičky,
smícháme si barvičky,
užijem si legraci.

Děti duplo milují,
rodiče ho kupují.

brasilka
21. říj 2017

Takto si představují nejlepší kolotoč naše dvojčata. Jedna ráda řetízkáč a druhá dlooouuhé skluzavky. V legu zatím nemají ani jedno, tak vše společně nakreslily. Nejdřív jízda na řetízkáči a z něj jedním skokem rovnou na skluzavku ( tak dlouhou že ani papír nestačil).

beruszka82
21. říj 2017

Přijela k nám pouť...
Pokladničku plnou mám na kolotoče Vás kamarádí všechny pozývám.
Radeček

tajemna30
21. říj 2017

Krásnou sobotu přeji,

pro moje děti když se řekne pouť - nebo u nás také hody ... mají to spjaté s tím, že jdou v krojích, bude malý řetízkáč a lodičky, a také přeslazená cukrová vata, na kterou se vždy moc těší. Jakmile sundají kroj, nemůžou se dočkat skákacího hradu.
Kolotoče jsou u nás celý týden, a tak si zábavy děti užijí dost a dost.
Fotku dětí o "pouti" přidávám i s obrázkem který pro Vás nakreslili (je to řetízkáč, a Natálka s cukrovou vatou v ruce)

nelien111
21. říj 2017

Danečkovi budou teprve 3 roky, ale Lego duplo miluje. Bohužel ještě není tak tvořivý, proto posíláme, jak staví z lega dupla a také, jak miluje pouť a kolotoče 🙂.

croky
21. říj 2017

Nejlepší atrakce je velikánská skluzavka přes polovinu babiččina obýváku 🙂. Být v životní velikosti, tak na ní naše malá jezdí od rána do večera. Skluzavky miluje a žádnou nevynechá 🙂
Tuhle postavila s tátou a strejdou ze stavebnice, se kterou si oni hráli před 30-ti lety 🙂)).
Pouť od Lega se jí moc líbí, hlavně že má skluzavky 🙂.

maconha
21. říj 2017

Tak podle Marečka by byla nejlepší atrakce velké auto které by vezlo celou naší rodinu uprostřed safari 🙂 tohle sám na toto téma postavil a popsal mi to tak 🙂

reboni
21. říj 2017

U nás je největší atrakcí voda na jakýkoliv způsob.. A takhle to dopadá, když hlídá tatínek..

atinkaa
21. říj 2017

Ako som pisala, moje deti tyzden s touto Duplo sutazou miluju. A nebolo tomu inak ani tentokrat.
Tu je najlepsi zabavny park v podani mojich bambuleciek a i tentokrat len samotna priprava bola velke dobrodruzstvo.
Pozreli sme vsetky moznosti, nakreslili navrh a samotna realizacia je plne funkcna, i teraz je s nou v izbicke zabava.
Teda dakujeme za krasnu sutaz🙂

michalusenka
21. říj 2017

komponenty k pouti nemame, ale dcera miluje houpacky a skluzavky a nove letos objevila vasen pro kolotoce - akorat nevim, kdo tam s ni bude chodit protoze me se tocila hlava jen kdyz jsem ji sledovala 😀 a na fotce vidite jeji uprimnou radost z kolotoce (v tu chvili jsem byla nejstastnejsi, protoze jsem videla, ze ona je taky nejstastnejsi!)

dzannett
21. říj 2017

Domecek podle dcerky

anitia
21. říj 2017

My tentokrát posíláme obrázek, protože dle dcerky nemáme dostatek kostek na postavení opravdového kolotoče 🙂

petya231
21. říj 2017

Tobik jeste moc tvorit neumi,musi jeste trosku vyrust 😉
Ale udelat bordel z dupla to jo to mu jde 🙂
Jinak ma poute moc rad .. A musi na vsechny atrakce kde muze 😂👍

eliskan
21. říj 2017

Nase Stellinka miluje od malicka houpacku a ted na hodech kolotoc, na kterem sedela v auticku. Na ten den nikdy nezapomenu, protoze druhy den rano se nam narodila druha dcera. Jinak velka atrakce je skakani po tatinkovi a valeni sudů v posteli 😀. Kolotoc nakreslila po svem a k tomu prikladam foto maminky a tatinka 🙂.

bobinka16
21. říj 2017

Největší atrakcí či zábavou pro naši holčičku bylo sbírání hub. Vždy měla radost,když jí mohla utrhnout hlavně tedy klobouček 😀

twoangels
21. říj 2017

Nejvzácnější jsou chvíle, kdy jsme spolu - děti vždycky vymýšlí nějakou atrakci a táta se rád přidá 😁

sluune
21. říj 2017

Nase holcicka ma opavdu bujnou fantazii🙂 nejlepsi by pry byla nafouknuta obrovska kocka, na ktere by se dalo skakat😂

pexinka81
21. říj 2017

na naší pouti nesmí chybět houpačka.....a nemyslí si to jen moje tři děti, ale i děti sousedů 😀

Strana
z8