VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

Soutěžní úkol "Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte" jsme pojali trošku jinak. Naše holky - dvojčata, necelé dva roky - mají nejraději naše dva pejsky, proto posíláme fotku, kde holky kreslí obrázky s našimi pejsky - s jejich oblíbenými zvířátky 🙂 . Jinak holky nejraději kreslí "koko" - jakýkoli pták, slepice "čiči" - kočička, "haf" - pejsek a "bzzzz" - včela. A "my" - myš. 🙂
přeci jen se porařilo Nelince namalovat své nejmilejší kamarády. Malý Puppy a velký Scoby doo 🙂 Od cca 6 měsíců Neli nosí Puppyho neustále u sebe - včetně koupání kdy sedí na vaně, na cvičení už se naučila ho držet a vylézt žebřiny, máme ho na každé fotce při profi focení. "skůbíka" přidala do party později - aktuálně dělá Puppymu tatínka... 😀
Tak i my se zapojíme do soutěže.Dcera má doma hodně zvířátek s námi jak velkého psa po hada 2x velké akvária s rybičkami a afrického papouška.A právě jak ona sama říká PIPI (ptáček) je nejoblíbenější a je to doma vidět.Svého afrického papouška nadevše dcera miluje a papoušek ji má také nejradši už od začátku 😀 S pomocí maminky nás napadlo nakreslit pipi a otisknout ruku jako křídlo no a Natálka se rozhodla že to je asi málo a tak pipi prsty udělala i hřebínek takže z toho vznikl kohout.Velice nás to bavilo .voláme po víc takových soutěží 🙂malujeme denně a tohle nás fakt baví 🙂
U nás jsme na nádherné kresby zvířátek ještě malý(3,7roku a 1,7roku), ale sluníčko už zvládáme, tak to snad nebude dlouho trvat. A tak přikládám jednoho papouška. Bylo to trošku s dopomocí zejména tím, že jsem ji ukázala jiný obrázek papouška a pak naváděla zda nechce dát ten lístek víc nahoru.... 🙂 Ale papouška si vybrala sama.
Když se včera zminila o soutezi s Legem vypuklo velke nadseni..mladsi nakreslil nejakou cmaranici a při otázce co je to za zviratko,jako vždy prohlásil garaz,auto..takze asi tak..starsi zacal s velkou vervou,ale nakonec skončil v slzách neboť jeho zebra nevypadala jako zebra,ale je z ni zirafa..když se pokousel o jezka tak se mu pry také nepovedl a je z toho krokodyl...no do třetice vseho dobrého jak se říká..sice to není zviratko,ale milovany ufounek Martanek,ty kresli ted stále dokola a s primhourenym okem bych rekla,ze bychom ho mohli vydavat za zeleneho mravence 😀 takze kresleni zdrar...
Moji kluci lego duplo milují, v poslední době si hrají hlavně s ním, takže jsem moc ráda za tyto dny s Duplem a hlavně za soutěže. Zatím máme doma různé kostky a pak hasičkou a policejní stanici, to má rád hlavně nejstarší syn. Zato mladší syn miluje zvířátka všeho druhu, takže Duplo Lesopark by pro něj bylo skvělé
Přikládám foto, když jsme kreslili prstovými barvami a syn udělal tuto kresbu v které já vidím běžící srnku 🙂
Zdravím, jmenuji se Péťa a je mi něco málo přes dva roky. Mám moc rád lego duplo a rád si s ním hraji. Už mám vláček, hasičské auto a kempovací dobrodružství. Ještě bych si moc přál lesopark a velkou farmu, abych si mohl hrát se zvířátky. Kreslit moc neumím, zatím jen čmárám, a tak kreslila maminka, co jsem ji já a čas dovolily. Říká, že ještě nikdy nic nevyhrála, ale že já jsem dítě štěstěny a tak určitě vyhraji. A pokud ne, nevadí, protože mám spoustu hraček a rodinu, která mě moc miluje. Přeji všem krásné Vánoce a štědrého Ježíška. Péťa.
u nás je to s malováním zvířátek trochu bída, ale zrovna dneska donesl ze školky vymalovanou fretku, která byla zřejmně v módním salonu 😀 😀 😀 , ale abychom se drželi zadaného tématu oblíbené zvířátko tak jsme společně nakreslili žirafu, která je Kubova nejoblíbenější ze zvířátek a vede společně s dalším zvířátkem tedy ořem, ovšem tím železným, tedy s vláčky všeho druhu 😀 😀 😀 😀 😀

u nás vedou kočičky, bohužel maminka má alergii, takže můžou být u nás pouze na zahrádce 🙂 Mikulášek vám namaloval kočičky na naší noční zahrádce, kterou nám konečně pokryl sníh 🙂