icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
24. lis 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Strana
z6
valuvka
25. lis 2015

u nás vedou kočičky, bohužel maminka má alergii, takže můžou být u nás pouze na zahrádce 🙂 Mikulášek vám namaloval kočičky na naší noční zahrádce, kterou nám konečně pokryl sníh 🙂

kspp1
25. lis 2015

Tak u nás vedou medvědi všeho druhu, ale ten nej je panda....ať už plyšový nebo malovaný...jen škoda, že naše zoo pandy "nevedou". S Aninkou jsme malovaly oblíbeného pandu a Aninka (1,5 r.) mu kolem dokola domalovala dostatek bambusu.

uglyduckling
25. lis 2015

Náš Ondrášek má teprve 8 měsíců, takže malování mu zatím moc nejde (teda pominu-li fakt, že se pokus sníst pastelku 😀 ), ale zvířátka fakt miluje, takže jsem alespoň udělala omalovánku z jeho fotky a jeho oblíbeného zvířátka (naší labradorky Fannynky) 🙂

ls135
25. lis 2015

Soutěžní úkol "Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte" jsme pojali trošku jinak. Naše holky - dvojčata, necelé dva roky - mají nejraději naše dva pejsky, proto posíláme fotku, kde holky kreslí obrázky s našimi pejsky - s jejich oblíbenými zvířátky 🙂 . Jinak holky nejraději kreslí "koko" - jakýkoli pták, slepice "čiči" - kočička, "haf" - pejsek a "bzzzz" - včela. A "my" - myš. 🙂

baraz
25. lis 2015

přeci jen se porařilo Nelince namalovat své nejmilejší kamarády. Malý Puppy a velký Scoby doo 🙂 Od cca 6 měsíců Neli nosí Puppyho neustále u sebe - včetně koupání kdy sedí na vaně, na cvičení už se naučila ho držet a vylézt žebřiny, máme ho na každé fotce při profi focení. "skůbíka" přidala do party později - aktuálně dělá Puppymu tatínka... 😀

mishule12
25. lis 2015

Noo zvíře zatím holky namalovat neumí 😀 Ale tvoříme rády 😎

barry111
25. lis 2015

U nás se tomu zatím nedá moc říkat malování, ale snažili jsme se tvořít. Kdo se vyzná v abstraktním umění, určitě pozná oblíbeného pejska a ptáčka. 🙂

olidor
25. lis 2015

Dnes ráno přistižen 😠
,, Kleslil úžový tlaktor pro mami ,, 😀

a_nnysek
25. lis 2015

My teprve malovat začínáme (je nám 14 měs.) ale věřím, že až jednou něco Pavlík namaluje, určitě to bude nějaké zvířátko, má jimi totiž pozdobený celý pokojík 😉

josefinna
25. lis 2015

Dobry den vsem, prikladam obrazek zdaleka nejoblibenejsiho zviratka nasi ctyrlete dcery Amalky: dinosaurus 🙂

vercula7
25. lis 2015

Tak i my se zapojíme do soutěže.Dcera má doma hodně zvířátek s námi jak velkého psa po hada 2x velké akvária s rybičkami a afrického papouška.A právě jak ona sama říká PIPI (ptáček) je nejoblíbenější a je to doma vidět.Svého afrického papouška nadevše dcera miluje a papoušek ji má také nejradši už od začátku 😀 S pomocí maminky nás napadlo nakreslit pipi a otisknout ruku jako křídlo no a Natálka se rozhodla že to je asi málo a tak pipi prsty udělala i hřebínek takže z toho vznikl kohout.Velice nás to bavilo .voláme po víc takových soutěží 🙂malujeme denně a tohle nás fakt baví 🙂

jemi
25. lis 2015

U nás jsme na nádherné kresby zvířátek ještě malý(3,7roku a 1,7roku), ale sluníčko už zvládáme, tak to snad nebude dlouho trvat. A tak přikládám jednoho papouška. Bylo to trošku s dopomocí zejména tím, že jsem ji ukázala jiný obrázek papouška a pak naváděla zda nechce dát ten lístek víc nahoru.... 🙂 Ale papouška si vybrala sama.

darkwitch
25. lis 2015

Tak na prochazce potkavame hlavne psi, kočky, ptáky a slepice. Na obrázku se ji libí medvídci a žirafy. Ale nejoblíbenější zvířátko je drak. Jeho obrázek namalovaný společnými silami přikládám

markytka_1
25. lis 2015

Klárka malovat na papír sice ještě neumí, ale poctivě trénuje. Tohle je její vzdušný medvídek. Je celá vykulená, jak se jí povedl 🙂 Doufáme, že se vám taky líbí, jak je barevný 🙂

simijj
25. lis 2015

Když se včera zminila o soutezi s Legem vypuklo velke nadseni..mladsi nakreslil nejakou cmaranici a při otázce co je to za zviratko,jako vždy prohlásil garaz,auto..takze asi tak..starsi zacal s velkou vervou,ale nakonec skončil v slzách neboť jeho zebra nevypadala jako zebra,ale je z ni zirafa..když se pokousel o jezka tak se mu pry také nepovedl a je z toho krokodyl...no do třetice vseho dobrého jak se říká..sice to není zviratko,ale milovany ufounek Martanek,ty kresli ted stále dokola a s primhourenym okem bych rekla,ze bychom ho mohli vydavat za zeleneho mravence 😀 takze kresleni zdrar...

mrkew
25. lis 2015

Takhle pracovaly moji skřítkové ještě před nástupem na md 🙂

lilionka
25. lis 2015

U nas vede na plne care zirafka, s tou z Dupla ji, spi....a moc rad razitkuje zviratka. Kreslit jeste neumi, ale se zirafkou mi pomahal.

osina27
25. lis 2015

S mojí dvou letou dcerkou jsme společně vyrobily takovéhleho ježka. Nejdřív dcerka papír potiskala houbičkou, já ježka vystříhla a malá dolepila bodliny a domalovla oko a čumáček.

ammmi
25. lis 2015

Náš malej miluje medvídky 🙂

jaya
25. lis 2015

Nas Dan zviratka miluje a kresli denne. Had ve 4 letech, chameleon a pterodaktyl jsou uz starsiho data, kreslil je pred rokem ve trech letech.

lucie11111
25. lis 2015

Syn 5 let nakreslil les. Do lesa chodí rád, zvířátka má taky moc rád 🙂 . To velké červené srdce uprostřed prý znamená, že má les rád. Jinak já ze zvířátek poznala jen motýla 😅, ale prý tam jsou ještě srnci a zajíčci.

popellka
25. lis 2015

Dcera 4 roky má ráda zvířátka, zoo a les - tady jsou nekresleny její nejoblíbenější - velký zajíc a dvě menší kočičky, no a samozřejmě Lenička, máma a táta 😀

aljuska
25. lis 2015

Moji kluci lego duplo milují, v poslední době si hrají hlavně s ním, takže jsem moc ráda za tyto dny s Duplem a hlavně za soutěže. Zatím máme doma různé kostky a pak hasičkou a policejní stanici, to má rád hlavně nejstarší syn. Zato mladší syn miluje zvířátka všeho druhu, takže Duplo Lesopark by pro něj bylo skvělé

Přikládám foto, když jsme kreslili prstovými barvami a syn udělal tuto kresbu v které já vidím běžící srnku 🙂

krikul
25. lis 2015

Amálka si sama zvířátko ještě nakreslit neumí, ale "vymalovat" ho už zvládne. Umí zvuky spoustu zvířátek a když jsme vyráběly vánoční kapříky pro babičky a pro dědy mohla se Amálka "umlaskat" jako ta rybička 🙂

iweet
25. lis 2015

Dcera má moc ráda výtvarné činnosti, syn je zatím pravý opak 🙂 Zde jsou nějaké zvířátka naší 5leté výtvarnice 🙂

susanking
25. lis 2015

Danecek jeste neumi malovat tak zatim vyrabime zviratka takto.🙂 ale stvaebnice miluje, jen ma asi od lega 15 kosticek protoze maminka na to jaksi nema penizky tak by byl asi nejstastnejsi dite. Hezky den a dekujeme ze jsem se mohli zucastnit..🙂

stella281
25. lis 2015

Zdravím, jmenuji se Péťa a je mi něco málo přes dva roky. Mám moc rád lego duplo a rád si s ním hraji. Už mám vláček, hasičské auto a kempovací dobrodružství. Ještě bych si moc přál lesopark a velkou farmu, abych si mohl hrát se zvířátky. Kreslit moc neumím, zatím jen čmárám, a tak kreslila maminka, co jsem ji já a čas dovolily. Říká, že ještě nikdy nic nevyhrála, ale že já jsem dítě štěstěny a tak určitě vyhraji. A pokud ne, nevadí, protože mám spoustu hraček a rodinu, která mě moc miluje. Přeji všem krásné Vánoce a štědrého Ježíška. Péťa.

ameliejulliette
25. lis 2015

Kluci mě nechali soutěže se zúčastnit 🙂 Jen si nadiktovali barvy svých oblíbených zvířat. Buvol má být zlatý, ale máme jen žlutou pastelku. V bedýnce je po Exupéryovsku beránek (právě čteme Malého prince).

markysek2
25. lis 2015

u nás je to s malováním zvířátek trochu bída, ale zrovna dneska donesl ze školky vymalovanou fretku, která byla zřejmně v módním salonu 😀 😀 😀 , ale abychom se drželi zadaného tématu oblíbené zvířátko tak jsme společně nakreslili žirafu, která je Kubova nejoblíbenější ze zvířátek a vede společně s dalším zvířátkem tedy ořem, ovšem tím železným, tedy s vláčky všeho druhu 😀 😀 😀 😀 😀

kalali
25. lis 2015

naše óda na potravinového mola

Strana
z6