icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
24. lis 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Strana
z6
baraz
24. lis 2015

dobrý den, je obrázek nutné nakreslit? malá ještě kreslit neumí, tak mě napadlo vložit fotokoláž, která lásku ke zvířatku dostatečně vystihuje.. 🙂

megy
24. lis 2015

No nazdar - tomu říkám zkouška rodičů a jejich kreslícího talentu 😀 tak já se musím přiznat, že mé kreslící umění se akorát podobá napodobenině prasete 😀 , ale můj manžel by co se týká kreslení nakreslil snad vše, snad proto zde vkládám foto : oblíbený kapřík v zoo, kde ho honí krokodýl a Matoušek vše sleduje z mašiny 😀

bara_lego
autor
24. lis 2015

@baraz můžete také vymalovat omalovánky 🙂 zkuste jakoukoliv podobnou variantu kreslení, která by mohla malá už lehce ovládat 🙂

marses
24. lis 2015

Dobrý den, do kdy bude prosím soutěž probíhat? Abychom stihli vložit včas 🙂

marilyn5
24. lis 2015

Nas Peta ( 5let 11mesicu) ma nejradeji sneka ze Spongeboba 🙂

lena29
24. lis 2015

Tak to je náhoda, malá je nemocná, má oboustranný zánět ucha a celý den vybarvuje 😉
Třeba se nám poštěstí 🙂 Maluje i teď. Jak jinak, zvířátka.

effka84
24. lis 2015

Naše vrcholné umělecké dílko🙂 autor Luděček necelé 4 roky. A kdo by to náhodou nepoznal, tak jsou to vcelicky. Ve školce chodí do třídy vcelicek🙂

yvonneullmann
24. lis 2015

Dobry den..hned jak jsme si precetli zadani precetli zadani vedeli jsme co namalovat. U nas je nejoblíbenější medvidek Fasty v omalovankach od tatky. Medvidek je autoopravar a to je pro našeho malého zážitek. Protoze se blíží Vánoce sáhli jsme po medvidkovi se stromečkem. Malovali jsme oba..;) snad se obrazek bude líbit.

anik.l
24. lis 2015

Naše dcerka má dva a půl roku a jelikož je to něžná holčička, tak má ráda i něžná a milá zvířátka jako například prasata. Denně chodíme do chlívku kontrolovat prasátko a nosíme mu dobroty, v posteli s námi musí ležet metrové prase od nejmenované značky nápoje, na videu sledujeme pohádky o prasátku Peppině. Když tatínek chrápe, tak Eviččina nejoblíbenější průpovídka je: "tatínek chrápe jako prase". Na oběd má nejradši vepřový řízek (naštěstí ještě nechápe, že je to to prase co jsme navštěvovali v chlívku). Tak vám zasíláme jak jinak než obrázek prasete. Evička kreslila prase úplně sama, já ji pouze radila kam patří která část těla 😀

lck79
24. lis 2015

Koláž (společná práce mých dětí) s jejich domácím mazlíčkem Karlem (chováme afrického šneka) 🙂

kacinda
24. lis 2015

Tak u nas jsou nejoblibenejsi mysky, podle mickey mouse a tento vytvor se nasemu dvouletemu filipkovi podaril za moment, co si mamka od malovani odskocila na zachod. Nadsene volal mys a ja videla jen modrou pastelku po zdech v cele kuchyni 😀 jde to spatne videt, ale snazila jsem se, aby fotak tu svetle nodrou aspon trochu zabral, tak jsem vyfotila jeden detail z tech pomalovanych zdi 🙂

kacinda
24. lis 2015

@kacinda omlouvam se, pridavam jeste foto ke svemu prispevku

marses
24. lis 2015

Tak nakonec vkládáme rychle, malá (2 roky, 1 měsíc) chtěla malovat hned. Vyloženě nej zvířátko nemá, ale když viděla duplo, o které se soutěží, chtěla malovat jelena a prý růžového. Pak se ještě rozhodla, že mu nalepí parohy. A toto je výsledek. Elenka na pastelky málo tlačí, tak snad jelena aspoň trochu poznáte 😀

anik.l
24. lis 2015

@yvonneullmann jeee my máme taťku taky wurťáka a tyhle omalovánky u nás taky frčí 😀

yvonneullmann
24. lis 2015

@anik.l my mame tatku automechanika...nebo spis ma autoservis no a strejda je wurtak a ten nam vozi omalovanky...no a proste medvidek je pro nas asi nejlepší zábava. Rikala jsem ze bych ho potrebovala plyšového:D

bara_lego
autor
24. lis 2015

@marses vyhlášení všech soutěží bude až tuto neděli. Do té doby se můžete připojit🙂 Bára

igiana
24. lis 2015

Laurinka nakreslila oblibenou ovci s jehnatkem, ktere mame u babicky 🙂 .

kh
24. lis 2015

Zvířátkové duplo by bylo milé, a tak posílám Kebulky kresbičky. Je to top výběr, který nám visí na nástěnce.
Náš zvěřinec:
vlevo nahore: ryba (kreslil ji ze záhadného duvodu na vysku) - 2,5 let
vpravo nahore: Myš - mesic před 2. narozeninami
vlevo dole: bob a obluda (=bobr z jedné televizní pohádky a obluda) - 2 a 3/4 roku
vpravo dole: Kočka Jájá mojí tety (je ale bílá, ne červená) - 2 roky a 2 měsíce.

No a na druhé fotce naše podzimní ježčí mánie.

Druhého zleva nahoře kreslil uplne sám (i obrys, já jen čumáček a očičko). Ostatní jsem pomohla s obrysem. Kromě toho jsme měli asi 1000 kaštánkových ježků.

bara_lego
autor
24. lis 2015

Děkuji všem za krásné malůvky a výtvarná díla🙂 Dětičky jsou moc šikovné a nejhezčí na tom všem je, že je to baví🙂 Těším se na další a další soutěžní příspěvky, už se kochám. Přeji příjemnou zábavu s vaším malým šikulkou🙂

kristyna8
24. lis 2015

Mala ma nejradeji motylky 🙂 🙂

anik.l
24. lis 2015

@yvonneullmann on jednu dobu byl i plyšový 🙂 třeba se ještě dočkáte

anik.l
24. lis 2015

@anik.l ještě dodatek k naší kresbě. Po vyfocení obrázku dcerka ještě obrázek vylepšila a prohlásila, že je to tatínek. Je velice vtipné sledovat jak málo rozdílů dcerka vidí v prasátku a svém tatínkovi 😀

lisha
24. lis 2015

U nás vedou pejskové a kočičky a úplně nejradši mají kluci pohádky o nich. Tady je Davídkův výtvor, kočička s pejskem upekli dort. 😎

zimkova
24. lis 2015

Náš Kubíček miluje od malička žirafy. Má i talismánka plyšovou žirafu, se kterou spí doteď. To má 5let. Dříve plakal před spaním, když ji nenašel, teď už na ní není tak závislý, ale stále ji má moc rád. 🙂

blessedmary
24. lis 2015

Teošek má dva roky a tři měsíce, denně kreslíme takové fleky a z některých nám vyjdou i zvířátka 😀 Nejradši máme samozřejmě ptáčky...dřív jsme jim říkali "gaga", ale už víme, že je to "ptášek" 🙂

gabriella84
24. lis 2015

Tak jsem musel vysvětlit bráškovi jak se to maluje.Adámek 2roky nakreslil bráškovi do písanky pejska Bellu od babičky 😀

jinajana
24. lis 2015

Dcera bude mit za par dni rok a pul,takze zatim jen cmarame,pastelkama po zemi,kridama po chodniku a fixama po rukach a tricku.Ale zaujalo ji razitkovani,lev je nejlepsi!

matulle
24. lis 2015

Našemu Matyáškovi je 7. měsíců a kreslit ještě neumí, a proto vyrobil tyto rybičky :D snažil se s mou pomocí držet i pastelky na dokreslení obličeje a bublinek 🙂. Myslím si, že rybičky má rád, protože máme akvárium, které hrozně rád pozoruje 🙂

anik.l
24. lis 2015

@matulle to je super!

matulle
24. lis 2015

@anik.l děkujeme moc :D ráda s ním tvořím . Sice je pak barvička všude, ale baví ho to. Naštěstí soutěž vyhlásila Bára dřív než bylo koupání :DDD

Strana
z6