icon

Co za kosmetiku vám nesmí chybět v kabelce?

denisa_medaprex
9. pro 2016

Vždycky mě hrozně baví číst v časopisech, co mají známé ženy každý den v kabelce. Tak proč se nezeptat i tady? 🙂 Já si momentálně ulítávám na focení, takže nesmí chybět foťák 📷 parfém 💎 a teď mi uhranulo naše sérum C-Tetra, které má vyhlazovat vrásky a omlazovat. Nevím teda, jestli mě omlazuje, ale každopádně je na obličeji strašně příjemné 🙂 asi ho používám častěji, než bych měla, ale prostě si nemůžu pomoct 😀 Kdyby vás zajímalo, v čem že je to sérum tak supr, tak si o něm můžete tady přečíst http://bit.ly/2hcqqPJ 🙂

Co za kosmetiku vám nesmí chybět v kabelce?
cell
9. pro 2016

krém na ruce. A v kapse od bundy nosím balzám na rty, protože i na něj je kabelka dost daleko 🙂

nase_ema
9. pro 2016

.

sitemaka
9. pro 2016

antibakteriální gel,balzám na rty,parfém...

trilien
9. pro 2016

krém na ruky, aspoň dva balzamy na rty, minimálne tri rtěnky a parfém (v malom plniteľnom rozprašovači)

karolinasvetla111
9. pro 2016

Krem na ruce, parfem, peprak, jelenni luj, pilnik

anettta3
9. pro 2016
Uživatel anettta3 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anettta3.

V mé kabelce rohodne nesmí chybět krém na ruce, parfem a rtěnka

petra_pf
9. pro 2016

lesk na rty, řasenka, zrcátko, linka

ajamach
9. pro 2016

@cell Přesně tak, krém na ruce a hlavně balzám na rty 🙂

tichackova
9. pro 2016

No, kdyby se

tichackova
9. pro 2016

Synáček odeslal😀
No, kdyby mě se někdo zeptal, co mám v kabelce, tak popravdě po většinu času tam mám bordel 🙈😀
Ale tedy pokud bych měla rict, co mi nesmí chybět z kosmetiky, tak parfém, pudr a krém na ruce

anettta3
12. pro 2016
Uživatel anettta3 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anettta3.

@tichackova
přesně a čím větší kabelka tím mám pocit že mám v ní méně místa, co tam tolik toho naházím a pak tam nic nevím najít když to potřebuji 😉