Používáte každý den přípravek s SPF (ochranou proti UV záření)?

denisa_medaprex
9. pro 2016

Ochrana před škodlivým ultrafialovým zářením je důležitá, zejména u dětí 🌞 Mažete sebe i svá robátka každý den, nebo někdy vypouštíte? 🙂 Já jsem si oblíbila fyzikální ochranu od Medik8 Physical Sunscreen, která podle mě chrání lépe než ochrana chemická. Co si o tom myslíte vy? O rozdílech mezi chemickou a fyzikální ochranou si přečtěte tady http://bit.ly/2gstVAx 🙂

mulgrew
9. pro 2016

😲 kazdý den?no to teda jiste ne. opalovaci kremy jsou plné sajrajtu a vitamin D vemou děti kde? z martanku? chápu, že to asi prodávate, ale celoročně by se u nas mazal jen blbec.pěkný vecer

hojda
9. pro 2016

@mulgrew Ono je to třeba i součástí make-up nebo krémů na obličej, takže někdy to používáš a ani si toho nevšimneš.

puutalo
9. pro 2016

Určitě nepoužívám celý rok. Nepoužívám ani v létě, protože mám ten nejcitlivější fototyp, takže nosím trička s rukávem a dlouhé kalhoty. Na obličej opalovák mažu přes léto každý den, pro jistotou. Na dovolenou jezdíme tam, kde nám je chladněji, protože horko nemáme rádi ani jeden.

mulgrew
9. pro 2016

@hojda dospělí at si na sebe mazou co chtěji a kdy chteji, UV faktor klidne v prosinci, ale proč mazat děti?Samozřejmě k moři nebo v zimě na hory opalovák ano, ale jinak, pokud se clovek cilene neopaluje, tak deti mažu jen v létě, když vím, že budeme převažně mimo stín.V našich podmínkách jsem použila letos krem asi 10x a to jsme venku denně, v lete ale převážně v lese, nasadim neco na hlavu, tricko přes ramena a jdeme. Používat krém denně, má podle mě, daleko více negativ nez pozitiv a nevidím duvod.

hojda
9. pro 2016

@mulgrew Souhlas. V zimně děti nemažeme (nebydlíme na horách), naopak člověk tu trošku sluníčka potřebuje. Uváděla jsem to pro info, že kolikrát se mažeš a ani o tom nevíš.

mulgrew
9. pro 2016

@hojda jasny. 🙂 prostě je blbost, to na sebe i deti patlat cíleně a po celý rok.By mne zajímalo, zda to slečna nebo paní opravdu děla nebo se jen snaží prodat.reklama na opalovaci krémy v prosinci je kapku mimo asi jako by byla mimo reklama v dubnu na super lyže.

maii
9. pro 2016

... hlavne v zime a pro sichr i pod oblecenim.

Mimochodem, zde je slozeni tohozo zazraku. Taky doporucuju dohledat cenu;) 90ml za bratru 30€.

Water (Aqua), Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glycerin, Isodecyl Neopentanoate, Ethyl Macadamiate, Aleurites Moluccana Seed Oil, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glyceryl Stearate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Ergothioneine (L), Titanium Dioxide, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Porphyra Umbilicalis (Red Algae) Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Glyceryl Isostearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Polyhydroxystearic Acid, Tocopheryl Acetate (D-alpha), Tocopherol (D-alpha), Lecithin, Malic Acid (L), Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Lactate, Phytic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide

maii
9. pro 2016

(Btw slozeni je dobre, ale nezda se mi nijak revolucni :( bych radsi tady propagovala vase sera nez opalovak kazdy den)

hojda
9. pro 2016

@mulgrew Tak třeba na hory na lyže bych ho použila, tam je slunce ostré, ale jinak to potřeba není, tolik slunce zase v zimě většinou nemáme a člověk je venku taky mnohem méně času.