icon

VELKÁ FOTOSOUTĚŽ s Medaprexem!

denisa_medaprex
7. pro 2016

Pošlete nám fotku sebe a svého dítka, jak si pečujete o pleť 🙂 Já osobně jsem třeba jako dítě úplne nesnášela, když se mi máma snažila natřít obličej krémem a vždycky, když vidím nějakou maminku, jak malému maže na obličej krém, vzpomenu si na to a úplně se otřepu 😀😝 Jak je to u vás? Zvládáte v pohodě, nebo se potomci tak brání? Nebo je to naopak baví? 🙂 2 nejroztomilejší fotky odměníme speciálním vánočním balíčkem. Fotky mi posílejte až do nedělního večera 👍 Výherce vyhlásím na svém blogovém profilu v pondělí odpoledne! A o co se hraje? O super velké balíčky od společnosti Medik8 🎁 Mimochodem, naší "medaprexí" fence Dizzy se balíček moc líbil 🐶 😉

VELKÁ FOTOSOUTĚŽ  s Medaprexem!
makynaeliska
•
7. pro 2016

U nas je vrchol pece o plet kazdodenni koupani a nasledne namazani olejickem 😊

igiana
•
7. pro 2016

Ked bola dcerka mala, tak kremovanie neznasala. Ale teraz, ked je starsia, je to pre nas zabava a tesi sa na to, ked sa spolu kremujeme 🙂

zhalickova
•
7. pro 2016

Naši kluci se stíhají namazat sami 🙂 Někdy by dávka krému pokryla i celou školku.

kajjina
•
7. pro 2016

našemu malýmu jsou dva roky a má krásnou pleť,takže kosmetiku používáme jen minimálně a když tak krásně spolupracuje...i si sám chce mazat prdelku, když je potřeba 😀 a třeba čistění zubu má rád a krásně každej den drží 🙂 ..nedávno jsme ale měli cestu do města a Jiřík najednou přišel a říká? Maminko, taky budu kvásnej...a v ruce korektor a on celej zmalovanej... a pak říkal...su kvásnej jako maminka 😀 ....naštěstí pochopil, že chlapi se namalujou a souhlasil s odlíčením 😀

marenka1986
•
7. pro 2016

U nas je v oblibe pokoupelova masaz. Kolikrat mu ji zavidim, taky bych si to nechala libit 😀 Jinak jsem chtela udelat foto, jak mu mazu oblicej, ale byl rychlejsi 😂

tomikkubik
•
7. pro 2016

Tak nevím jestli tu fotku sem můžu dát:D naší kluci se mazou kokosovym olejem a ten hrozně chutná našemu psovi, takže jim asistuje 🙂

eemilka
•
7. pro 2016

Přiznám se, že o dcerky pleť moc nepečuji. V létě mažeme krémem proti sluníčku, po zbytek roku zpravidla ničím. Roztomilé však je, že holčičce nic neunikne a ví, že maminka se každé ráno a večer maže pleťovým krémem. A jelikož, co dělá maminka, to je nejlepší věc pod Sluncem, občas se mi dcerka do mého krému "vloupá". A výsledky pak vypadají nějak takto. Mateřství je krásná věc a já jsem moc ráda, že jsi tyhle roky mohu prožívat😉

radyym
•
7. pro 2016

Dobrý večer, posílám starší fotku naší Elí, mazali jsem hlavičku, když měla dětskou seboreu 🙂 tvořili jsme různé účesy s tatínkem 😉
Elí jsou dva roky a miluje mazání 🙂 občas namaže i našeho hafana

germaine
•
7. pro 2016

Zdravím,
stejně jako vy, jsem jako malá nesnášela mazání obličeje krémem (většinou Niveou, co si pamatuju) a stejně jako jsem to nesnášela já, nesnáší to mí dva synové :D bohužel, občas se mazat musí...

Dlouho jsem zvažovala, zda se tuhle fotku vkládat, páč na ní vypadám jako blbec, ale pro zasmání..."Kdo maže, ten jede" vkládám foto našeho mastňáka.

monunkaaa
•
7. pro 2016

Naše holčička je zlatíčko na všechno.. Koupání bez problémů, mazání po koupání, před sluncem, před mrazem, prostě je to naše šikulka 🙂 A nedá mi, než nepřidat fotku, jak jsem o její pleť pečovala v létě 😀

sitemaka
•
9. pro 2016

když má dítě pocit,že maminka o jeho plet,pečuje málo 😲

kuliseks
•
9. pro 2016

Náš klučík má nejraději krém s obsahem konopného oleje, kterým ho mažu, než jdeme do mrazu ven (já se s ním někdy máznu taky) 🙂 jak je vidět z fotek, tak by ho rád synek spíš snědl, než vypotřeboval na pleť 🙂 jsem zvědavá na pubertu, jestli mu to konopí nepřiroste takhle k srdci až moc 🙂 ale věřím, že ne 🙂

tichackova
•
9. pro 2016

My si na kosmetiku pro děti moc nepotrpime, nemazeme ničím🙈 Samozřejmě na zadeček používáme krém a do vany dáváme pěnu, kterou syn dělá tím, že plácá radostně do vody a dcera se pak následně té pěny boji a štítí😀
Každopádně když je třeba, vezmeme to jedním vrzem s nádobím 😂
A s dcerou pak milujeme naše kosmetické dýchánky 🙂

petra_pf
•
10. pro 2016

Naše Natálka z duše nemá ráda jakékoliv mazání. Ale co ji nejvíce vadí a u čeho vypadá jak na obrázku? OPALOVACÍ KRÉM. Díky Bohu, že je zima a nežijeme na horách..... PS: Po mamince nebude, ta se ráda natírá 😇

sarka49
•
10. pro 2016

Tak říkám: Zlato, usměj se pěkně, jdeme soutěžit.. A ona toto 🙂

pexinka81
•
11. pro 2016

dobrý večer....

děkuji, děkuji moc za to, že děláte na MK tak super soutěže, že si díky nim člověk zavzpomíná na různé zážitky 🙂

Konkrétně mě se vybavil jeden zážitek...jedno dítko, věk, něco málo přes dva roky, půl deváté večer....po uložení do postýlky podezřelý klid - ticho....ano, to pověstné TICHO, kdy se vždy něco děje...a taky že ano...dítko vylezlo ze své nové "bezzábranové" postýlky ke mě do postele, k mému nočnímu stolku a zmocnil se krému na tělu....s kterým si pomazal čerstvě umytou hlavu, čerstvě povlečené peřiny a nové pyžamko 🙂 ...chvilku mi to dneska trvalo, než jsem si v archivu tu fotečku našla....a tak ji přikládám i sem 🙂

Je to starší fotka, stará skoro pět let 🙂 ....od té doby, asi nějak podvědomě, už krémy na nočním stolku nemám a dětičky si mažu v koupelně sama....takže jim nedávám už prostor pro "sebenamazání" v ložnici....ale dnes, dnes jsem poprvé udělala výjimku a asi u ní i rovnou zůstanu....po vykoupání jsem děti namazala jen částečně....a zbytek si nechala pro ně samotné do jejich ložničky....posadile je a dala jim krém do ručky, a ať se s ním namažou kde chtějí....bylo krásné je pozorovat, jak si navzájem krém podávají, pomáhají si vymačkávat a rozmazávat....pozorovat je, jak je to bavilo....říkám si, jaká je škoda, že v dnešní uspěchané době se snažím spousty věcí, aby bylo rychleji uděláno, dělat za ně....ode dneška se to stane naším rituálem....takové menší večerní mazání....protože ta radost, kterou u toho měli, mě dnes večer, po náročným víkendu, nabila 🙂

denisa_medaprex
autor
•
12. pro 2016

Dobrý den, milé dámy, včera nám skončila naše velká fotosoutěž o 2 vánoční balíčky od Medik8. Chceme se velmi poděkovat všem maminkám, které se zapojily do soutěže🙂. Fotky, které jste poslali byly krásné a pro nás v kanceláří bylo velmi těžké vybrat dvě výherkyně🙏, protože každý z nás měl svého favorita. Ale nakonec jsme se po dlouhých debatách shodli a gratulujeme výherkyním @tichackova a @monunkaa a prosím o zaslání Vašich údajů na email: propagace@medaprex.cz.

Všem maminkám, moc ĎĚKUJEME a přejeme vám krásné a radostné svátky s vašimi ratolestmi 🙂