icon

Co se u Vás jí na Štědrý den? Dostane se i na cukroví?

pinkorblue_marcela
19. lis 2015

Už jsem se od některých z Vás dočetla: Ráno vánočka a kakao, v poledne hrachová kaše / krupicová kaše (hlavně žádné maso) a večer smažený kapr a bramborový salát. Někdo chystáte mísu ovoce a cukroví. Nevím, jestli je to víc dekorace, nebo jestli nebo kdy je to povoleno jíst. 😉

Strana
z5
bayt
22. lis 2015

Já vánočku nesnídám, vlastně jí nejím nikdy. Vždycky to pro mě byl jen kus suchého těsta, ble. Takže snídám tak nějak normálně jako každý den. K obědu nějaká polévka a k večeři jsem zvyklá na nějaký předkrm (např. plněná šunka), rybí polévku (čím více jiker amlíčí, tím lépe, mňam), vinnou klobásu a bramborový salát. Cukroví taky nějak nemusím, jídávalo se u nás až po předání dárků. Mám ale ráda v podstatě jen perníčky.

skyvik
22. lis 2015

@pinkorblue_marcela To ja bych si i bramborovy salat dala, ale moc se nehodi ke sladkokyselemu dipu, ktery k nugetkam vzdy delame. Navic bych ho musela jist sama ☹ Ale snad u nekoho jednu porci vyzebram, abych o nej nebyla ochuzena 🙂

pinkorblue_marcela
autor
22. lis 2015

@1kolousek1 Ten pravý princ asi ztratil mapu k Vám, ale už je na cestě naším královstvím. A do té doby hlavněže šťastná. 🙂

Strana
z5