SOUTĚŽ pokračuje - Vyhrajte pro své děti super Kocourkovu lampičku!
Vyhrajte lampičku od Pribináčka, která vyžene z dětského pokoje všechny noční bubáky!
Stačí, když nám do komentářů vložíte obrázek, jak si vaše ratolest představuje tak zvaného Kabátovce Nočního, nebo jiné pokojové strašidlo. 10 nejzajímavějších příspěvků odměníme lampičkou. A pokud byste náhodou neuspěli, o lampičku můžete soutěžit i na stránkách www.pribinacek.cz!

Dobrý večer,
Radi by jsme se zapojili nás bubák je asi v zdrcadle pokaždé když jdeme spinkat malej ukazuje na zdrcadlo že je tam bubak a i ve tmě máme bubaky.Nejlepší byla cesta na výlet na houby když jsme prochazeli lesem se malej tak lekl že tam neco je a mi rikame co tam je tam Bubák a samozdřejme pařez jak višitej z dálky vypadal jak strasidlo a pro našeho Kubicka uplne zdeseni kdy už pujdeme domů ja se tady bojim.
Bohužel namalovat nechtěl ale aspon zasilame naše bubačky na kostýmku který jsme s maminkou tvorili do školky.
Tak malý ještě moc nemluví ma 18 měsíců a strašidlo je pro něho vydlabaná dýně. Už zhnila tak nemáme vyfocenou
U nás bubák ani strašidlo není a nikdy nebylo. A to mám dvojčata už 15 let 😀 a teď klučinu 2,4 let. Nikdy jsem od nich neslyšela,že by se v noci báli. Ani noční světýlko u nás nikdy nebylo potřeba a usínalo se vždy s úsměvem 🙂
@loc tak to mě pobavilo 😂
@ninjisu někdy mám pocit, že naše malá taky vidí "věci", které nikdo jiný nevidí.. 😁
My nemáme specianího bubáka doma, ale dcera skoro 3 roky se boji černého pána. Nevíme co to je, ale nechce spát po tmě, takže svítíme dokud neusne a má moc ráda když ji držím za ručičku a tak spokojeně usne. Je to pro mě ten nejúžasnější pocit a tak vyzrajeme na zlého pána. Jedna jak se boji a druhá fotka jak spokojeně spí na celé manželské posteli
náš malý brouček před měsícem oslavil 1. rok a já se každý den dojímám nad jeho pokroky a jsem na něj pyšná, hodně rád se nosí u mamky v náručí a každý den musíme projít kolečko světýlek a v postýlce má dva svítící dudlínky, jeden v pusince a druhý si drží než usne, a tak by mu udělalo velkou radost nové světýlko s kočičkou, protože má rád i naše dvě kočky.
My u nás doma máme jednoho bubáka a to je náš chrápající tatínek. Nejvíce chrápe, když je všude tma a všichni spí, takže lampička by se hodila našemu tatínkovi
Naše malá nemůže nic nakreslit či vyrobit, je jí 7 týdnů. Občas ale mám pocit, že se jí o někom takovém snad zdá, když vidím ty její výrazy že spaní. Lampička by byla úžasná na noční intimní kojení 💗. Hodně štěstí všem.
@radka_pribinacek Děti prý mají velké schopnosti a vidí opravdu nadpřirozeno. Když zemřel můj dědeček v dubnu. Tak Míša na hřbitově začal odhazovat hlínu a kameny. Tak jsem mu řekla, že tohle se nedělá, že dole odpočává dědeček, že byl mocnemocný. On mě na to řekl, že odpočívat dole nebude a že ho chce tady aby tu byl s ním A PLAKAL. Tu noc jem šla v 3:30 na záchod a z kuchyně slyším dětskou kuchynku bublat. No krve by se v mě nedořezal. Tak jsem otevřela a rychlosti blesku rozsvítila. A Kuchynka měla čudlík do polohy ON. Tak jsem ji vypnula. No čudlík se sám neotočí. ŘEŠILA jsem to. A zjistila, že syn chtěl dědečka dom a že si ho nejspíš sebou přitahnul. Děti ty schopnosti mají prý.
@ladeka můžete ještě zkusit lampičku vysoutěžit na webu pribinacek.cz ☺
@ninjisu tomu věřím! Tak snad dědeček malého chtěl chránit.. 🙂
Děkuji všem za krásné příspěvky! Toto vlákno již zamykám, během dnešního odpoledne oznámím výherce lampičky. 🎉😍

Je to zvláštní, ale pro našeho 3leťáka je největší strašák mytí vlásků! Už jen, když to ve vaně vyslovíme, spustí řev. Přitom koupání samotné má rád. A duchů a strašidel se zatím naštěstí nebojí. I halloweenská stezka odvahy plná strašidelných duchů prošla beze strachu. 😀 A na dotaz, zda se bál, odpověděl “ne ne”. Takže náš malý by si Kabátovce Nočního představoval asi nějak takto. 😂