icon

SOUTĚŽ pokračuje - Vyhrajte pro své děti super Kocourkovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
2. lis 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, která vyžene z dětského pokoje všechny noční bubáky!
Stačí, když nám do komentářů vložíte obrázek, jak si vaše ratolest představuje tak zvaného Kabátovce Nočního, nebo jiné pokojové strašidlo. 10 nejzajímavějších příspěvků odměníme lampičkou. A pokud byste náhodou neuspěli, o lampičku můžete soutěžit i na stránkách www.pribinacek.cz!

SOUTĚŽ pokračuje - Vyhrajte pro své děti super Kocourkovu lampičku!
Strana
z2
loc
3. lis 2017

Je to zvláštní, ale pro našeho 3leťáka je největší strašák mytí vlásků! Už jen, když to ve vaně vyslovíme, spustí řev. Přitom koupání samotné má rád. A duchů a strašidel se zatím naštěstí nebojí. I halloweenská stezka odvahy plná strašidelných duchů prošla beze strachu. 😀 A na dotaz, zda se bál, odpověděl “ne ne”. Takže náš malý by si Kabátovce Nočního představoval asi nějak takto. 😂

terinka89
3. lis 2017

Dobrý večer,
Radi by jsme se zapojili nás bubák je asi v zdrcadle pokaždé když jdeme spinkat malej ukazuje na zdrcadlo že je tam bubak a i ve tmě máme bubaky.Nejlepší byla cesta na výlet na houby když jsme prochazeli lesem se malej tak lekl že tam neco je a mi rikame co tam je tam Bubák a samozdřejme pařez jak višitej z dálky vypadal jak strasidlo a pro našeho Kubicka uplne zdeseni kdy už pujdeme domů ja se tady bojim.
Bohužel namalovat nechtěl ale aspon zasilame naše bubačky na kostýmku který jsme s maminkou tvorili do školky.

fisici
3. lis 2017

Tak malý ještě moc nemluví ma 18 měsíců a strašidlo je pro něho vydlabaná dýně. Už zhnila tak nemáme vyfocenou

alcadc
3. lis 2017

Jestli se KABÁTOVEC NOČNÍ objeví,prostě písknu - vždy připraven😉

renda36
3. lis 2017

U nás bubák ani strašidlo není a nikdy nebylo. A to mám dvojčata už 15 let 😀 a teď klučinu 2,4 let. Nikdy jsem od nich neslyšela,že by se v noci báli. Ani noční světýlko u nás nikdy nebylo potřeba a usínalo se vždy s úsměvem 🙂

radka_pribinacek
autorModerátor
3. lis 2017

@loc tak to mě pobavilo 😂

radka_pribinacek
autorModerátor
3. lis 2017

@ninjisu někdy mám pocit, že naše malá taky vidí "věci", které nikdo jiný nevidí.. 😁

vevero13
3. lis 2017

Kabátovec noční byl dnes odpoledne chycen a ochočen. Po večeři byl ještě preventivně ošetřen u zubaře a byly mu obvázány obě ruce. Prý je má zlomené. Až se uzdraví, bude už hodný.

bartoskovi
3. lis 2017

My nemáme specianího bubáka doma, ale dcera skoro 3 roky se boji černého pána. Nevíme co to je, ale nechce spát po tmě, takže svítíme dokud neusne a má moc ráda když ji držím za ručičku a tak spokojeně usne. Je to pro mě ten nejúžasnější pocit a tak vyzrajeme na zlého pána. Jedna jak se boji a druhá fotka jak spokojeně spí na celé manželské posteli

janulinkajane
3. lis 2017

náš malý brouček před měsícem oslavil 1. rok a já se každý den dojímám nad jeho pokroky a jsem na něj pyšná, hodně rád se nosí u mamky v náručí a každý den musíme projít kolečko světýlek a v postýlce má dva svítící dudlínky, jeden v pusince a druhý si drží než usne, a tak by mu udělalo velkou radost nové světýlko s kočičkou, protože má rád i naše dvě kočky.

jika10
3. lis 2017

My u nás doma máme jednoho bubáka a to je náš chrápající tatínek. Nejvíce chrápe, když je všude tma a všichni spí, takže lampička by se hodila našemu tatínkovi

ruzenkas
4. lis 2017

Naše malá nemůže nic nakreslit či vyrobit, je jí 7 týdnů. Občas ale mám pocit, že se jí o někom takovém snad zdá, když vidím ty její výrazy že spaní. Lampička by byla úžasná na noční intimní kojení 💗. Hodně štěstí všem.

zuzurox
4. lis 2017

Náš Kabátovec Noční vypadá takto a nejvíc děsí nás, rodiče 😅 je právě tolik, kolik je a náš Kabátovec ještě nespí a ani se nechystá 😴 Že by nám lampička pomohla?

ladeka
4. lis 2017

Já: "Míšo, jak vypada strašidlo Kabátovec Noční?"
Míša vybafne z pod sušáku na prádlo: "Táááááák!"
😂skoda, ze to jeste neumi nakreslit😢
mu budem v pokojiku svitit proti strasidlum baterkou no😴

ninjisu
4. lis 2017

@radka_pribinacek Děti prý mají velké schopnosti a vidí opravdu nadpřirozeno. Když zemřel můj dědeček v dubnu. Tak Míša na hřbitově začal odhazovat hlínu a kameny. Tak jsem mu řekla, že tohle se nedělá, že dole odpočává dědeček, že byl mocnemocný. On mě na to řekl, že odpočívat dole nebude a že ho chce tady aby tu byl s ním A PLAKAL. Tu noc jem šla v 3:30 na záchod a z kuchyně slyším dětskou kuchynku bublat. No krve by se v mě nedořezal. Tak jsem otevřela a rychlosti blesku rozsvítila. A Kuchynka měla čudlík do polohy ON. Tak jsem ji vypnula. No čudlík se sám neotočí. ŘEŠILA jsem to. A zjistila, že syn chtěl dědečka dom a že si ho nejspíš sebou přitahnul. Děti ty schopnosti mají prý.

radka_pribinacek
autorModerátor
4. lis 2017

@ladeka můžete ještě zkusit lampičku vysoutěžit na webu pribinacek.cz ☺

radka_pribinacek
autorModerátor
4. lis 2017

@ninjisu tomu věřím! Tak snad dědeček malého chtěl chránit.. 🙂

radka_pribinacek
autorModerátor
4. lis 2017

Děkuji všem za krásné příspěvky! Toto vlákno již zamykám, během dnešního odpoledne oznámím výherce lampičky. 🎉😍

Strana
z2