icon

Co budete vařit o víkendu?

avatar
klararohlikcz
18. pro 2015

Milé dámy, je pátek a já tradičně řeším, co budu vařit o víkendu 🙂 Co budete vařit o víkendu vy? Dejte mi tip na své oblíbené jídlo. Naše sekce receptů se každý den rozšiřuje minimálně o dva nové.
Zkuste například můj oblíbený na Hovězí líčka. https://recepty.rohlik.cz/811-hovezi-licka-na-vine. Chutná to přímo božsky!
Navíc si ingredience můžete rovnou vložit do košíku.

Těším se na vaše příspěvky🙂

Klára

Co budete vařit o víkendu?
Strana
z2
avatar
petra_pf
18. pro 2015

Rychlovka, kterou všichni milujeme, je sekaná z hovězího masa, brambory ve šlupce, polité máslem a lehce osolené, zelenina 🙂

avatar
skyvik
18. pro 2015

Zpracuji zbytky a asi budou kuřecí špízy s bramborem 🙂

avatar
germaine
18. pro 2015

Děti marodí a mě taky není dvakrát nejlíp, takže budou karbanátky brambory a okurkovej salát 😉

avatar
puutalo
18. pro 2015

Manžel si poprosil o žemlovku, ta bude v sobotu. V neděli udělám asi telecí řízky s brambůrkami v alobalu.

Plánujete rozšířit mapu rozvozu zboží? Jste daleko a pro mě je tedy zbytečné k Vám na stránky nahlížet.

avatar
klararohlikcz
autor
18. pro 2015

@puutalo Určitě se budeme rozšiřovat. Kde bydlíte?

avatar
puutalo
18. pro 2015

@klararohlikcz královéhradecko

avatar
klararohlikcz
autor
18. pro 2015

@puutalo na našem webu si můžete dát svoji adresu a email. Jakmile tam budeme, pošleme vám o tom emailu🙂

avatar
ladyhacek
18. pro 2015

Tak já si na víkend už vařím teď abych odpočívala 🙂 > pečené maso, špenát, bramborový knedlík 🙂

avatar
victress
18. pro 2015

sobota-pečené jelito, šťouchaný brambor, kysané zelí
neděle-kuřecí rizoto s dýní Hokkaido a hráškem

avatar
kspp1
18. pro 2015

V sobotu rizoto ze zbytků, v neděli zeleninovou polévku, hovězí roládku a rýži. Sobota je jistá, neděle se jen plánuje, ale záleží na okolnostech. Možná skončíme u bramborové kaše a tresky na másle.. to je rychlovka, vždy k dispozici 🙂

avatar
apacheee
AMBASADORKA
18. pro 2015

O víkendu budeme mít spoustu práce s cukrovím a návštěvy, takže upeču v sobotu kuře na medu a rozmarýnu a budeme to mít na oba dny. K tomu brkaši🙂

avatar
klararohlikcz
autor
18. pro 2015

@victress rizoto s dýní je super 🙂 děkuji, tak už vím, co jdu právě objednat 😀

avatar
lenasss
18. pro 2015

v sobotu buchtičky se šodo a v neděli asi boloňské špagety 😉

avatar
barulina
18. pro 2015

Zitra bramboraky s hermodem,v ne kure s brkasi

avatar
lucianapolis
18. pro 2015

Tak to ještě vůbec nevím a jelikož se vzpamatovávám z včerejšího vánočního večírku, moje chutě jsou na bodě mrazu 😀 ale jelikož tu mám květák, zvítězí asi ten 🙂

avatar
petzy
18. pro 2015

U nás budou na víkend výpečky, špenát, bramborové knedlíky. Výpečky budu dělat poprvé, tak snad se povede a budou dobry

avatar
jika10
18. pro 2015

Polévka - jarní minestrone, v sobotu koprovka s knedlíkem a v neděli asi boloňské špagety

avatar
sara84
18. pro 2015

Vyvar se zeleninou a nudlemi a svestkove knedliky. A v nedeli spenatova polevka s nockama z kukuricne krupice a kureci platky s pohankou se zeleninou 🙂

avatar
markyska88
18. pro 2015

Tak pokud se mi stihne rozmrazit maso, na který jsem zapomněla 😀 tak budou vepřové nudličky se sušenými rajčaty a rýže. Polévka květáková. V neděli asi špenát s bramborem a vejcem, polévka zeleninová.

avatar
mon_88017
18. pro 2015

Já vyhlašuju lov 😅

avatar
barulina
19. pro 2015

Takze bramboraky dnes plati,jen zitra midto kurete jen spenat vejce brambor. Jdem na oslavu tak se napraskame tam

avatar
hohe
19. pro 2015

Už vařím vývar a na druhé bude bude nejspíše rizoto.

avatar
joannah13
19. pro 2015

francouzkou cibulačku a lososa s bramboroo-mrkvovou kaší... už se nemůžu dočkat 😉

avatar
klararohlikcz
autor
19. pro 2015

@petzy tak to držím palce, ať se to povede 🙂

avatar
klararohlikcz
autor
19. pro 2015

@petra_pf to vypadá luxusně, dáte nám recept?

avatar
vercula7
19. pro 2015

Dneska po dlouhé době konečně nevařím jupííííí 😀 Aneb manžel nám dovezl z práce svíčkovou s knedlíkem 🙂 včera byly na oběd Halušky.Tyto dvě jídlo jsou v naší rodině velice oblíbené

avatar
petra_pf
19. pro 2015

Sekanou dělám pouze z mletého hovězího masa dle receptu viz: http://www.recepty.cz/recept/nejlepsi-sekana-na..., používám ale koření mletá masa místo těch uvedených. Brambory uvařím ve šlupce, pak je oloupu nakrájím na kolečka, lehce posolím a zaliji rozpuštěným máslem, k tomu nějaká zelenina 🙂
@klararohlikcz

avatar
smallinka
19. pro 2015

U nás budou dnes i zítra domácí hamburgery, naše oblíbené jídlo. Velmi jednoduché na přípravu. Koupím hovězí maso u řezníka - zadní a nechám si ho pomlít. Váhově tak 0,5 kg - 1 kg. Toto maso pouze osolím a opepřím, můžu nechat chvíli odležet nebo nemusím (podle toho kolik mám času)......pak dělám placky, jedna by měla mít tak 100-125 g takže z toho 1kg jich udělám tak 8-10 ks. Já osobně mám ráda spíše více masa než ostatního tak dělám placky spíše tlustší. Můžeme dost rozplácnout, protože po upečení se dost scvrknou....No a dám do rozehřáté trouby na předem vymazaný plech péct (povrch můžu ještě potřít olejem).......zhruba za 12 minut je hotovo. Maso je měkoučké a šťavnaté, velmi chutné. K tomu dávám klasické celozrnné kaiserky....můžu opéct (zvlášť když nejsou čerstvé) na pánvi. To dodá ještě zajímavější chuť. Bulky si potřu dle libost - hořčicí, kečupem....dovnitř dáváme plátek rajčete, nebo i ledový salát. Až je masíčko hotovo, tak na něj dám plátek eidamu.......a opravdu se po tom můžeme utlouct..... 😀 nemá to nic společného s fastfoodovým hamburgerem..... 😉

avatar
babulinkab
19. pro 2015

@smallinka dělám podobně, akorát na sýr přidávám na pánvi orestovanou cibuli na kolečka, a to je teprve mňamka 😉 😉

avatar
babulinkab
19. pro 2015

u nás dnes kuřecí vývar a roláda z mletého masa zapečená se sýrem, bramborová kaše a ledový salát

Strana
z2