Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts podľa štandardov babyfriendly. Doprajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

@patricia_trinity dobrý den, krásná soutěž a perfektní hotely, jsme milovníci hor, takže bud hotel Atrium nebo Sitno. 😍 Naši malé 2,5r, už od miminka každý rok v létě byla na horách, zatím jen českých. Vzhledem k věku malé by Štiavnické vrchy k jejím turistickým výkonům byly ideální. Kdyby jsme jeli sami s mužem - určitě Tatry. Je to srdcová záležitost ❤️ - s rodiči jsme jezdili opakovaně do Nízkých Tater, muž jezdí téměř každý rok do Vysokých. Takže ten by měl opravdu velkou radost, kdyby mi přálo štěstí. 🍀 a když ne, určitě jestě vaše stránky navštímím za účelem hledání letní dovolené. 👍
Já bych se chtela se podivat na Senec. Byli jsme tam s manželem a synem loni bohuzel ale na jednu noc. Byla jsem akorat v 8m tehotenstvi a spali jsme v kempu v aute :D takze by bylo fajn si to užit se vší parádou. Je tam proste nádherně. Hotel Senec jsem videla pouze ze šlapadla a vypadal báječně😍
Mě zaujal SITNO Forest Resort zde by si to děti užili podle popisu na maximum voda a hřiště, to by byl ideál pro naše neunavitelné ratolesti.
tak ted chci jet do všech hotelu !!!! ale idealni pro nas se mi jeví Sitno a Bubliny! deti bubliny miluji, z dětského koutku by zesilely blahem a ten bazen!!!!! hlavne nesmí videt fotky dokud nevyhrajeme jinak bych musela rozbit kasicku 🙂
No tohle jsou tak nádherné hotely s vyžitím pro děti, že je fakt velká škoda, že nějaké takové v ČR vlastně zas tak často k vidění nejsou, jezdíme takto do Turecka a nenapadlo mě, že i Slovensko má něco takového. Slovensko skoro vůbec neznáme a strašně moc nás láká, z těchto třech mě zaujaly všechny, ale kdybych si musela jeden vybrat, jela bych asi na Senec, ale doufám, že se dostaneme třeba do všech postupně. Díky za možnost nakouknout.
My by jsme si vybrali hotel v Senci, tam jsme ještě nebyli. Máme malé děti, takže nejvíce mě zaujalo téma Rozprávkovo. Je to i v srpnu, v měsíci, kdy jezdíváme na dovolenou. Vaše hotely jsou parádní.
Moc by se mi líbil pobyt v Sitno Forest Resort, hlavně kvůli dětem,spousta zábavy a akcí pro děti.Letni kino.Slovenske Tatry jsou nádherné,my jsme z města a příroda nám moc chybí.
Úžasná soutěž 😘
Všechny hotely jsou krásné a ty programy.. nejvíc mě teda zaujal Rozprávkový pobyt so SPIEVANKOVOM a Family víkend. Líbí se mi, že myslíte na to, aby si to užili nejen rodiče, ale i děti. Jak tip do balíčků bysme ještě třeba uvítali např. 2 hod hlídání dětí, kdy by si rodiče mohli sami užít např. masáž, vířivku, kurzy vaření nebo prostě jen svou cvilku. A z hotelů bychom si asi nemohli vybrat😂 Konečný výběr by byl teda buď Atrium nebo Trinity.
Krásný den, nejprve bych vám ráda poděkovala za krásnou soutěž, protože alespoň na chvilku mohu upnout své myšlenky jinam od každodenních starostí. Všechny hotely vypadají báječně! Pro mě, jakožto matku dvou malých dětí, by byl TOP určitě pobyt v Hotelu Senec - úplně vidím tu pohodu a šťastné tváře mých dcer. Jinak srdcovou záležitostí by byl určitě pobyt v hotelu Atrium, protože Vysoké Tatry, to je prostě nádhera sama o sobě. Letos se nikam nechystáme, protože nás čeká přestavba domu, ale doufám, že za rok za dva už pojedeme. A díky vám mám skvělý tip kam vyrazit. 👌😉 Děkuji a přeji krásný den! Máte to tam moooc pěkné!
Krásný den, všechny hotely jsou top a je těžké si vybrat který, nejradši bych jela do všech! 😍 ale kdybych si měla vybrat tak by to byl Senec, tam jsme strávili teď už s manželem jednu z prvních společných dovolených a teď by jsme tam nejradši vzali i naši malou dcerku 🙂, ta miluje vodu, hodně vody tak by si to tam maximálně užila a my s ní 😍. Nejvíc se mi zamlouvá Family pobyt, úžasný jak myslíte i na rodiče! 🍀
Krásný den,
určitě bych poslala svoje "chlapy" do hotelu Sitno. Minulý rok jsem byla na dovolené jen se synem v polorozpadlem kempu a stejně se mu libilo 🙂 Tatínek musel chodit do práce.
Tak by doslova "čuměl" kdyby jeli spolu na pánskou jízdu a rovnou do takového luxusního zařízení 🙂
Dekuji za pěkné tipy na dovcu 🙂
Mne nejvíce zaujal hotel Sitno. Nádherný hotel, krásné prostředí, super zábava pro děti i rodiče v bazénu, na skluzavkách. Útulně a moderně zařízené pokoje.
Jejda, to jsem si zavzpominala, byla jsem asi před 8 lety v hotelu Sitno tehdy ještě s přítelem, takže bych se tam ráda podívala znovu a zopakovala si dnes již s manželem romantický pobytovy balíček. I když mě láká i Senec 😊 Ale pokud mám vybírat z letního katalogu, tak bych si vybrala téma Magie, kouzla a čáry. Doufám, ze se k vám do hotelů ještě někdy podívám, i kdybych nevyhrála 😊
Vybrali bychom si hotel Sitno, máme doma malinkého vodníka. Miluje vodu od narození a možná ji miloval i předtím. Už je to dlouho, co jsme si pořádnou dovolenou užili a třech zatím ještě vůbec žádnou. Prohlédla jsem si pozorně celý Váš katalog a máte úžasnou nabídku. Náš Vojtíček je ještě malý, ale jistě by ho zaujal pohádkový týden 🙂

Tak vzhledem k tomu, že jsme věkově rozmanitá rodinka, tak pro nás určitě Letní dovolená v SITNO Forest Resort, vodní svět a určitě krásná krajina Šťavnických vrchů, které vybízejí jak k procházkám, tak i na delší túry, by byl určen pro všechny a jelikož jsme v této oblasti nebyli, hmmmm lákavá nabídka 🙂. Moc pěkné videjka, je vidět, že to děláte s láskou 🙂
Když jsem si procházela nabídky jednotlivých Resortech, nejvíce mě zaujal SENEC Lake Resort. Pak přišel syn a pustila jsem mu video ukázet z jednotlivých hotelů a on vybral SITNO Forest Resort. Jelikož ho mám ráda, hlasuji tedy pro Resort SITNO 🙂
Vybrala bych si Atrium hotel v Tatrách , už jsme ho i dokonce viděli při našich dvou posledních dovolených v Tatrách. Zatím nám v Tatrách ani jednou nevyšlo počasí, takže vych tam klidně jela znovu, moc se nám tam líbilo. Super nápad jsou organizované túry, protože to třeba někoho nakopne, když si netroufne sám s dětmi někam dál po horách.
A také bych se ještě rozhodovala mezi hotelem Sitno, jelikož mám velice ráda slovenské lesy, které jsou také úžasné, stejně jako velehory.
Animační programy pro děti jsou super, máme s nimi zkušenost v hotelu společnosti aquacity poprad.
Je fajn, že se zabaví jak děti, tak rodiče i když je nepříznivé počasí.
Co by se nám ještě líbilo:
Při našem pobytu v hotelu v Tatrách (společnost aquacity Poprad) nám chyběla jedna věc: když děti usnuli, chtěli jsme s manželem společně na wellness, ale chůvička nám tam nedosáhla. Uvítala bych tedy službu hlídání dětí přes chůvičku s tím, že kdyby něco, tak personál jen upozorní rodiče.
Vsechny 3 hotely maji neco do sebe. Za sebe a deti musim rict, ze me nejvice zaujalo sitno a tematicky vsude same bubliny, z toho by ta starsi dcera (2 letá) mela asi nejvetsi radost a nebo festival maskotu, treba by tam nejake sve oblibence nasla. Hotel atrium sice vypada taky krasne, ale asi bych ho volila se starsimi detmi, abychom mohli i nekam na turu 😉 ale na to si jeste par let pockame
Nádherná místa,která potěší 🙂.No za naši tlupu bych vybrala asi SENEC Lake Resort.Rádi cestujeme a poznáváme nová místa.Tak tady to opravdu ještě neznáme ☹.Díky za bezva tipy.
Za mě jednoznačně hotel Senec. Ty jezera to je nádhera. A celý hotel taky. Naše roční dcera by byla paf z maskotu vodnika a vlnky.
Všechny mají něco do sebe. Tezko si vybrat. A ta krajina? Prostě paráda!!! 😀
Nejvíc mě zaujala nabídka Hotel Senec, ale všechno vypadá moc lákavě🙂
Dobry den. Vybrala vych pro mou rodinu Senec. Lakave jsou všechny. Mame radi vodu a priroda okolo, by byla pohlazeni po duši.
Rozhodně mě lákají Tatry a Atrium Hotel High Tatras, to je můj sen 🙂
Tak já bych vybrala místo,kde jsem ještě nebyla a neznám to tam.Kouzelné místo - ATRIUM High Tatras by bylo pro nás super odpočinkem.
Atrium hotel v Novom Smokovci.
Děti by se vyřádily, rodiče si odpočinuli. Nádherná lokalita 🙂
Jéééééé,to je úžasná soutěž za mě se nejvíce líbí tento hotel Atrium High Tatras,máme dva chlapečky..čtyřletý Petřík a 15 ti měsíční Daník,vzhledem k tomu ,že pro nás min.rok byl náročný protože daník byl miminko a byli jsme doma celé léto...tak ty Tatry by byly užasné....máme rádi přírodu ,takže pro nás Top...Všem držím pěsti

Vybrala by jsem pro rodinku HOTEL SENEC. Mam male deticky, tak to by bylo neco pro nas. Tatry jsou nadherne. Kdyby se na nas usmalo stesti, s holkama by jsem si to uzili. 🙂