icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinity
29. kvě 2017

Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .

Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Strana
z9
uglyduckling
31. kvě 2017

U hotelu Atrium mě absolutně nadchla fotka dětské herničky. Tak krásně vybavenou a zařízenou dětskou herničku jsem snad ještě neviděla. Ale i přesto bych pro naši rodinku brala hotel Senec. ... Nádherná příroda u Slunečných jezer toho nabízí opravdu hodně, stejně tak, jako hotel samotný. Zábavu a vyžití pro prcka, což je pro nás rodiče, co si budeme povídat, asi to nejdůležitější. Dětský koutek a hernička v hotelu a spostu aktivit venku, co víc si rodič může pro své dítě přát?! 🙂 Ale samozřejmě i dospěláci si přijdou na své ... možnost odpočinku uprostřed krásné slovenské krajiny, možnost koupání, masaží, relaxu a to vše v kombinaci se super baštou ... no paráda 🙂 My jsme se letos rozhodli pro takový třítýdenní "road trip" po České Republice, který bude končit v Brně, takže vyhrát pobyt v hotelu Senec by byla parádní tečka za tou skvělou jízdou, která nás čeká.

aninaaa
31. kvě 2017

Vybrala bych si hotel Senec, ktery me hned okouzlil ☺️

hhranolka
31. kvě 2017

tak já jednoznačně vybírám http://www.hotelsitno.sk Vzhledem k tomu, že máme dvě děti, tak mě naprosto ohromil Detský vodný svet plný zábavy MiniMe Aqua Fun. To je pro děti. Mě by se líbila procházka na Richňavské jazerá a manžel by si dal na kole Mikovíniho zelená jazda 🙂 Jak se tak dívám, tak je to moc pěkný hotel, kde by se každý z naší rodiny vyřídil 🙂

dandaa
31. kvě 2017

Jelikož milujeme s mužem vysokohorskou turistiku tak je jako pro nás dělaný hotel Atrium,kdy si muzeme odpocinout ve wellness po narocne ture.Vysoké Tatry navštěvujeme pravidelně každý rok a stále máme před sebou spoustu neprojitých tras a krásných míst.

teaw
31. kvě 2017

Dobry den, ja bych pro rodinu vybrala hotel ATRIUM. Manzel bude mit ted v cervnu narozeniny, tak by to byl krasny darek!
Dekuji moc
Hezky den
Tereza

bramblerose
31. kvě 2017

S manželem milujeme přírodu, takže když jsem viděla ty lesy kolem hotelu, volba byla jasná - Sitno! 🙂

kkamcatko
31. kvě 2017

Vybrala bych si Sitno Forest Resort, kde bychom si užili nejen my s manželem ve wellness, ale také syn v dětském světě 🙂

popelkapop
31. kvě 2017

Vse je krasne ale vybrala bych si Senec- jelikoz mame dite tak aby si to uzil i on a vyradil se ve vode 🙂

hannicka32
31. kvě 2017

Dobrý den, nadchl mě hotel Senec. Výhru bych věnovala sestře k jejím krásným 30tým narozeninám, které v červnu oslaví. To by byl dárek 😉

patrnka
31. kvě 2017

Všechny nabídky jsou krásné a lákavé, ale mému srdci je bližší Senec♡ Určitě by se nám tam s dětmi moooc líbilo a skvěle bychom si to tam užili🙂

ametystka
31. kvě 2017

Vybrala bych hotel Senec ,mám na něj už dobré reference od kamárádek.Prostředí moc hezké a z nabídky sportovního vyžití a vybavení si vybere určitě každý.Hlavně spousta zábavy a aktivit pro děti.Takže krásně strávená dovolená pro celou rodinu.👍👍👍

bubla25
31. kvě 2017

Mě nejvíce oslovil hotel Sitno, kvůli své wellness nabídce. Stavíme s manželem dům, takže toho máme hodně, v podstatě se vůbec nezastavíme. Odpočinek v tomto hotelu bychom nyní potřebovali jako sůl 🙂

neslinka
31. kvě 2017

Už roky se chytáme na Slnečné jazera, takže vítězí hotel Senec

miskadis
31. kvě 2017

Za nás určitě Senec- nádherné prostředí, jezero, aquapark- naše holky by byly ve svém živlu 😉

helakov
31. kvě 2017

Rika se,ze hlavou rodiny je muž,krkem který otáčí hlavou je zena🙂,ALE u nás vládnou děti.Takze Senec to jisti ... Ps:krk a hlava by je-li kamkoliv😉

jalenja
31. kvě 2017

Urcite Senec, a dovolenku potrebujem ako sol.

bobulinka
31. kvě 2017

Mně se líbí Senec. Miluju tyhle hotely se zázemím pro děti. Jako bezdětná jsem se dycky divila k čemu to. Až teď chápu důležitost herničky 🙂

kumboska
31. kvě 2017

Dobrý den, vybrala bych si určitě Senec - Slnečná jaziera. Mám na tuto destinaci spoustu krásných vzpomínek - jezdili jsme sem celá rodina včetně babičky a dědy ještě před tím, než se naši rozvedli. Byla jsem hodně malá, takže si vybavuji jen ústřižky, ale jsou to veselé vzpomínky - na obří langoše ze stánku na pláži, na borůvkové kynuté knedlíky z jídelny, na to, jak jsme s bráchou řádili na tobogánu, na krmení labutí, kterých jsem se strašně bála, ale které mě jakou malou holku strašně fascinovaly :D! Bylo to tu vždycky super a teď v dospělosti bych stejné zážitky chtěla dopřát svým dětem. Takže za mě jasná volba ;)!

janeve
31. kvě 2017

Rádi bychom se podívali na Slovensko a ubytovali se v hotelu Senec

martinuccia
31. kvě 2017

Slovensko je země s krásnou přírodou a atmosferou. Všechny hotely jsou krásné, vybrala bych hotel Senec, pro rodinu s dětmi značka Ideál.. Tak snad se na me jednou usměje štěstí a něco vyhraju. Hezký den všem 😘

luckamiksova
31. kvě 2017

Vždy jsem se chtěla podívat na Slovensko, je krásná země a s ubytováním v Hotelu Senec by to bylo úžasné 🙂

pajuska_hajkova
31. kvě 2017

Na zimní dovolenou bych volila ATRIUM kde bychom si všichni i se synem mohli zalyžovat, ale si i užít odpočinku v bezénu a wellness.
Na letní dovolenou potom jednoznačně SENEC jelikož je tu super volba vyžití ve vodě 🙂
Tak uvidíme zda vyhrajeme. Rozhodně by jsme si zde hodně odpočinuli, věnovali se synovi a třeba by se nám zde konečně podařilo druhé miminko, které stále ne a ne přijít ... tak uvidíme 🙂

luonnatar
31. kvě 2017

Atrium Hotel. Protože je ve Vyskoých tatrách a tam jsem byla na poslední dovolené s maminkou před 17ti lety. Krásné prostředí, výlety a hodní lidé. Navíc jsme s manželem teď v jednom kole. Chodí do práce, dělá na baráčku a od doby kdy se narodil syn jsem spolu nebyli sami a v klidu se pořádně neužili. toto by byl parádní relax pro nás!

micha2105
31. kvě 2017

Zvolila bych hotel Atrium, protože milujeme přírodu a aquaparky.

cerlada
31. kvě 2017

Za nás by to byl hotel Senec 😍 Nádherné prostředí a atraktivní okolí, co víc si přát? 😊

dzogobela
31. kvě 2017

Urcite hotel senec, meli jsme zde v roce 2014 vikendovy teambuilding a byli jsme velmi spokojeni 🙂

kaipirosca
31. kvě 2017

Jeste jsme na Slovensku nikdy nebyli, vsem by se urcite libil hotel Senec. Jsme vodni zivlove a místní Aquapark je presne neco pro nas 🙂

kaipirosca
31. kvě 2017

Nikdy jsme na Slovensku nebyli, vsem by se nam nejvíce libilo s Senci.

mimiveru
31. kvě 2017

Slovensko je nádherné! Já osobně bych vybrala hotel Atrium, protože je v přírodě a kousek odtud jsme trávili dovolenou před 3 lety s miminkem. Na Slovensko bychom se ještě jednou rádi vrátili a třeba se nám podaří přímo s Vámi, třeba by se konečně zadařilo o to druhé miminko 🙂 Verča

lucie11111
31. kvě 2017

Dobrý den, jelikož máme 3 malé děti, tak u mě vítězí Senec. Jednou jsem tam byla navštívit kamarádku, která tam byla na dovolené a bylo tam úžasně. Teď to počítám, že je to už 17 let, co jsem tam byla, bylo mi 18. Bohužel jsem tam byla s přítelem na motorce a jelikož se hnala bouřka, tak jsme se tam zdrželi jen dopoledne a museli jsme odjet. Pořád si říkám, že se tam musím jednou vrátit.....🙂

Strana
z9