Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .
Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Je opravdu těžké vybrat🏕 Ale když to musí byt - tak Senec. Úžasné ubytování a okolní příroda👍
Vybrala bych hotel SENEC. Máme malého prcka a věřím, že tam by se vyřádil-bazén, hřiště a aquapark 🙂 a večer odpočinek s manželem! Co víc si přát 🙂
Senec 🙂
Hotel Senec je pro nás asi nej, přírodou i dostupností. Slovensko a jeho krásy bohužel neznáme. Tak třeba poznáme? 🙂
Asi bych vybrala SENEC - z Brna kousek a v lete nabizi nejvic atrakci - voda, koupaliste atd. verim ale, ze v kazdem hotelu by si to rodinka naramne uzila😉
Za nás určitě Senec. Super hotel, atrakce, okolí 🙂
Senec je super, jela bych hned...asi se mi o tom hotelu bude dnes v noci zdát🙂
Pro mě určitě Atrium Vysoké Tatry, jestli moje dcera bude po mě, tak bude milovat hory nade vše 😊
Jela bych do kteréhokoliv, neb mi přijdou všechny krásné a úžasné. Popravdě bych si ráda odzkoušela, jestli nabízené služby odpovídají... (stává se, že to co je psáno není pak dáno, ale třeba je tou vás jinak 😉 ). Pokud bych si měla vybrat jeden, tak Senec s ohledem na vodní aktivity. Mám doma dva cochtany, takže by si to užili úplně maximálně. Navíc by to byla naše první dovolená v pěti (až dojde k vylodění třěťátka 😀 ).
Senec jedině Senec.
Já bych vybrala Senec, je to nejblíž a děti těžko nesou dlouhé cesty. Voda tam je, hotel vypadá suprově.
Senec me zaujal.hlavne synek by mel vyziti nejen v hernicce.ale je vodomil.a z vody ho tahame.takze bazenky by byly sutek
nejspíš bych vybrala hotele Senec, malá ted miluje vodu, tak by pro nás byla aquapark super
Mně osobně se moc líbí hotel Sitno, takže dovolenou tam si umím představit 🙂 Navíc ten kraj jsme dosud nenavštívili. Pokud bych dala vybrat dětem, tuším že by jednoznačně vyhrát hotel Senec, jsou to vodomilové.
Vybrala bych 100% Senec. Krásné prostředí, čistá voda mnoho možností zábavy. Na slunečná jezera jezdím od dětství i když jsme nejezdívali do hotelu, ale pod stan a vždy jsme maximálně spokojeni. Ideální místo pro dovolenou s dětmi.
Nejspíš Senec. Ten vypadá opravdu krásně 🙂 🙂
všechny hotely vypadají dost dobře, asi by vyhrál u nás Senec 🙂
Takových krásných míst, jen kterou vybrat....možná Senec,ale je to těžké...😀kamaradka tam byla a hooodne moc chválila...
Dobrý den,
kdybych si mohla vybrat, tak hotel Senec. Má neuvěřitelnou nabídku různých aktivit, krásné okolí a aquapark, jelikož milujeme vodu. Jako první společná dovolená by to byl luxus. 🙂
Tak ja bych vybrala Senec, jeste jsem tam nebyla a vypada to moc dobre 😊
Jezdíme minimálně jednou ročně do Vysokých Tater a kolikrát kolem Atria brousíme, že třeba jednou🙂 Tatry známe, milujeme je a vím, že jednou se podívám i tady.
Senec, taky jsme o něm četla tolik chvály, krásných fotek.. ale kluci jsou malí, zbrklí a vesměs u vody to je vždy honička, dostih, takže ráda vyzkouším, za rok, dva..
Sitmo, lesy, zeleň, zvlněné kopečky, ano, to by bylo ono pro mě a mé 3loupežníky🙂
Navíc oblast, kde jsme nikdy nebyli a to by nebylo špatné vyzkoušet🙂
Určitě Senec, jezdila jsem tam celé dětství, tak je na čase předat toto "poselství" dál 🙂
klidne bych jela znovu do sence,moc se nam tam libilo, kdyz jsme pred 2 lety vyhrali pobyt, ale hodne jsme tehdy uvazovali i o vysokych tatrach, ale s malym miminkem a 2letakem byl senec lepsi volba... takze kdybychom opet vyhrali, tak by to asi byly Tatry 😉
Tak me se libi vsechny 😍 slovensko mame radi, jezdime kazdy rok 1-2 do termalu a milujeme to tam, je to super oddych, takze se radi podivame s partnerem i jinam. Ale nejhezci je asi hotel Sitno 😊
Jééé, tak u nás určitě Atrium!!! Ach ta příroda... netřeba více slov!! 🙂
Za mě 100% Atrium!!! Tolik nádherné přírody kolem o tom se mi může je zdát . Milujeme přírodu já s partnerem i naším synkem. Rádi si chodíme do přírody načerpat energii a Atrium by bylo tím nejskvělejším místem... 🙂
Myslím, že pro naše dvě děti by byl nejlepší Senec. Vypadá parádně a bazén, animační programy... Eliška by byla v ráji 🙂
Dobrý večer, všechny hotely vypadají krásně, ale pro naši rodinu by byla jasná volba hotel Atrium. Takto úžasný hotel v tak pohádkovém prostředí? Co víc si přát, to je sen..
Já bych pro naši dovolenou vybrala Hotel Atrium, manžel o dovolené v Tatrách mluví už několik let, takže by ho to určitě potěšilo. A syn bude rád kdekoli, kde bude s námi, a bude tam hezky, a to na horách určitě je. 🙂

Je určitě z čeho vybírat - líbí se mi všechny 🙂 Ale asi nejvíce mě zaujal hotel Senec. Slovensko nás moc láká, a vždycky bylo mým snem se tam podívat. A hotel ze službami jako baby friendly je skvělý nadstandard. Nádherně vypadají animační programy pro děti - děti by měly neuvěřitelnou radost. Byla by to krásná výhra, odpočinout si už všichni potřebujeme 😉