icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinity
29. kvě 2017

Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .

Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Strana
z9
pidisek
30. kvě 2017

Pro me a moje dvojčata určitě Atrium High Tatras...můj tatinek- jejich dedeček jezdil do Tater s nami jako detmi a ja bych to tam svým detem rada ukázala... a navíc - tobogány, to prckové milujou a pro mě jednoznačně masáže a dobré vínko ze sklípku... jo a výlet na Hrebienok to vše ještě povýší na nejlepší dovolenou! Děda by mel radost!😎

michalusenka
30. kvě 2017

Jelikož jsou vsechny hotely babyfriendly (jsem skromná 🙂 ), tak by mi to bylo uplne jedno, do ktereho bychom jeli! Dcera má ráda děti, takže by se jí animace líbili, já bych si mezitím odpočinula, no to by bylo blaho teda! kor na mateřšké vypadnout chvíli z baráku, kde bych se nemusela o nic starat v domácnosti!

janyshka
30. kvě 2017

Idealni Atrium hotel. Ubytování splnuje vsechny nase pozadavky a navic Smokovec je plny nostalgickych vzpominek na letni pobyty s babickou...a ty cesty vlakem z Prahy - to bylo teprve dobrodružství 😀

mamkoun
30. kvě 2017

Nádhera, všechny jsou úžasné. Jelikož máme hodně živé dítko, dovolenou vybíráme hodně podle toho, aby bylo co nejvíce vyžití, jinak totiž nestojí dovolená za nic. Hotel Sitno mě tedy dostal. Dokážu si představit, že je to nezapomenutelný zážitek jak pro zrelaxované rodiče, tak pro jejich utahané dítka🙂 Super!!§

tarien
30. kvě 2017

Mě zaujal hodně hotel Sitno, projížděli jsme kdysi touto oblastí a byla dost zajímavá, neokoukaná, neznámí. Nicméně by jsme zvolili Senec, děti toho ještě moc na větších procházkách neujdou, takže koupání a pohoda v Senci by momentálně pro nás bylo to pravé ořechové. A za pár let do Sitna.

kutr26
30. kvě 2017

U nás vyhrál hotel Atrium High Tatras super 🙂

lelulanda
30. kvě 2017

Asi bych zvolila Atrium hotel, protože Vysoké Tatry jsou pro nás s manželem srdeční záležitost ( první společná dovolená) a tak bychom tam nyní vzali na první dovolenou i našeho potomka.

barinkas
30. kvě 2017

Já bych brala snad všechny. Asi budu exot, ale ve svých 33 letech jsem na Slovesnku byla jen 1x na jeden den, když tam chlap jel služebně do Popradu. Tenkrát ještě nebyla malá na světě. Tudíž bych se tam opět velmi ráda podívala, z hotelů by to díky bazénům a hřiští vyhrál Senec. Tam by se dítko vyřádilo... hlavně z vody bch ji nedostala.. 🙂

zaludova
30. kvě 2017

Tak u nás by to určitě vyhrály Tatry😍 to je prostě srdcová záležitost. Milujeme tatranskou přírodu jak v létě, tak i v zimě 🙂)

zebruska
31. kvě 2017

Asi by vyhralo Atrium,protoze je nej liz Tatram. Posledni vylet do Tater nam narusilo pocasi (snih na zacatku zari jsme necekali), tak jsme byli jen v Slovenskem raji a Tatry nechali na priste. A uz to dost dlouho odkladame. Sice mame male spunty, ale tady by to byla vyborna kombinace, jak to zvladnout dohromady. Jen teda cestu mame dalekou...

nelinecka1
31. kvě 2017

Za nás by to byl Hotel Senec, moc rádi tam jezdíme a s ročním prckem by to bylo ideál☺

simdan
31. kvě 2017

Nejvíce mě zaujal hotel Senec,krásné prostředí vhodná dovolená i s dětmi,to by se mi líbilo,oddechnout si v krásné přírodě a načerpat nové síly do dalších dnů 🙂

sarivyhnalova
31. kvě 2017

Dobry den, urcite bych vybrala hotel Senec a pokud by se na me usmalo stesti a dovolenou bych vyhrala, venovala bych poukaz memu milovanemu braskovi ke kulatym 30. narozeninam, aby si s rodinou odpocali a uzili dovolenou v krasnem prostredi.

lendy123
31. kvě 2017

Krásně vypadají všichni, u nás hlasovali dcery a za ně vyhrál Senec 🙂

gryfis
31. kvě 2017

Fíha.. a musím si vybrat..? hmmm hmmm...to je těžký.. já bych radši Atrium... ale asi skrz prcka.. Senec

yelowangel
31. kvě 2017

U nás by vyhrál Senec, pro děti je prostě super

ninanela
31. kvě 2017

Dobrý den,nabídka překrásná, a co bych nejradši? Je mi to úplné jedno,jsem na mateřské dovolené už čtvrtým rokem a maminky jistě budou souhlasit, že to není jednoduché. Jako čtyřčlenná rodina jsme ještě nikde nebyli, tak by to byla pěkná premiéra. Děkuji za možnost zúčastnit se v soutěži. 😉

iraari
31. kvě 2017

pokud by se poštěstilo tak bych určitě vybrala hotel Sitno, kde je nádherný wellnes. Za dobu 12 let na mateřské dovolené jsme s manželem na sebe neměli až tak mnoho času a tohle bych opravdu využila jako romantiku ve dvou .

alushkaa
31. kvě 2017

Urcite Senec 🙂 vypada famozne,uz baliiim :D

m.artina
31. kvě 2017

No teda....dlouho jsem stránky zkoumala a přemýšlela, přemýšlela. Všechny lokality jsou pro nás jako pro rodinu s malými dětmi velmi atraktivní, na Slovensko jezdíme každý rok a je to vždy nejkrásnější dovolená. V loňských letech jsme byli mile překvapeni, jak jsou naše holčičky nadšené z pobytu na horách, jak velké túry jejich malé nožičky zvládnou 🙂
Rádi bychom soutěžili o pobyt v hotelu Senec. V těchto místech jsme ještě nebyli. Láká mě perfektní vybavenost hotelu, spousta vyžití pro děti, snadná dostupnost z Brna a celkově lokalita - možnost navštívit Bratislavu, blízkost rakouských hranic...
A celkově děkujeme, že vůbec takové hotely, které respktují potřeby dětí, vznikají, vážíme si toho. Dovolená s dětmi je pro nás nej!

pistalinda35
31. kvě 2017

Nádherné hotely v krásné přírodě. Těžko vybrat, který hotel je nej, ale asi se také přikláním k hotelu Senec..... Slovensko mám moc ráda. V roce 2012 jsme tam byli s manželem v Tatrách a hotelu jsme do ubytovací knihy napsali, že pokud budeme mít miminko, tak přijedeme za pár let a pokud ne, tak hned příští rok. V únoru 2013 jsem koupila turistické boty a v dubnu 2013 otěhotněla. 🙂)

masotri
31. kvě 2017

Na Senec jsem jezdila už jako malá s našima a sourozenci pod stan 😀 Takže určitě bych se nejraději podívala zrovna tam.

pavlikovarenata
31. kvě 2017

Vybrala bych asi Atrium a děti dala k babičce 😉 Ale asi bych ještě dala na manžela ať je spokojený 😀

jaja01k
31. kvě 2017

Já bych si vybrala hotel Sitno, protože tuhle část Slovenska vlastně vůbec neznám, vždy jen projíždíme 🙂

petulis1212
31. kvě 2017

Urcite bych si vybrala hotel Senec. Hlavne z duvodu detskeho vyziti. A pro nas s manzelem by to byla takova mensi svatebni cesta ☺

jeannettei
31. kvě 2017

Pro nás by určitě byl ideální hotel Sitno. Perfektní zázemí pro děti za hezkého i deštivého počasí, zajímavá místa v okolí vhodná pro výlety a samozřejmě nesmí chybět venkovní a vnitřní bazén. No prostě paráda🙂

petramoravcova
31. kvě 2017

Atrium Hotel - jasná volba 🙂 Myslím, že je to super hotel pro celou rodinu, rodiče si zde odpočinou a děti vyřádí... To by byla krásnááá dovolená ❤

luciiiiiiiiii
31. kvě 2017

Milujem Tatry. Jazdievala som tam celé detstvo tak by som si opäť po dlhej dobe rada odpočinuka na tak fantastickom mieste. Hotel Atrium by bol ideálnou volbou pre mňa a môjho chlapa.

mirka244
31. kvě 2017

Všechny tři místa jsou krásné, ale asi nejvíc Hotel Atrium, milujeme přírodu a procházky, byla by to pro nás dovolená snů 🙂

mikvik
31. kvě 2017

Tak tady je těžké si z té krásy vybrat 👏 Vyrazila bych kamkoli s rodinou, jelikož teď na sebe máme bohužel málo času. Nejvíce se mi zalíbil Senec. To by bylo úúúúúžasné 🙂

Strana
z9