icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinity
29. kvě 2017

Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .

Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Strana
z9
adelinka1
4. čer 2017

Dobrý den,
pro mou rodinu bych vybrala hotel SITNO. Moc se mi líbí vodní svět, kde bychom se s naší 6 letou dcerkou vyřádili a jistě by i byla unešená z dětské herny. Manžel by ocenil saunu a já bych si dopřála masáž. Večerní posezení u sklenky dobrého vína, bowling... prostě relax 😉.
Přeji pěknou neděli Lenka

nofearkati
4. čer 2017

Dobrý den,
k Vám na Slovensko bych vyrazila i jen do kempu 😘 , vždyť je tam tak krásně !!! Ale když nabízíte takovéhle ubytování ,tak bych nepohrdla ani jedním hotelem , nechala bych výběr na Vás (kdyby padla šťastná ruka na mě a vyhrála bych) . Mám dva chlapce a ti by jeli určitě s námi !!!! Naposledy jsem byla na Slovensku, když byl na světě pouze jeden, proto bych ráda vyhrála ,aby se tam podíval i ten druhý 😍
Tak všem přeji krásné léto a nebuďte smutní , když nevyhrajete a výhercům dopředu gratuluji a přeji úžasné chvíle !!!
Zde momentek z roku 2010 z krásného Slovenska 😂

petulkavt
4. čer 2017

Jednoznačně bychom vybrali hotel Atrium.Vysoke Tatry jsou naše srdcovka a pobyt tam bychom spojili s návštěvou vzdálenější rodiny, která od tam pochazi.

sarka49
4. čer 2017

Naše rodina by ráda navštívila Vysoké Tatry, proto bychom se rádi ubytovali v Atrium Hotel. ❤

arte.p
4. čer 2017

Dobrý den, mě zaujal hotel Senec, kvůli prostředí a nejkratší vzdálenosti, také proto, že jsem před 10 lety v Senci byla s přítelem ( už manželem) a kvůli počasí se vůbec na jezera nedostala. Ráda bych se podívala, co se za tu dobu změnilo - u nás totiž snad úplně všechno, hlavně 2 děti nám obrátili život vzhůru nohama 🙂 druhá volba by byl hotel Sitno, neboť jde o oblast pro mne neznámou a hotel nabízí zajímavé služby a disponuje pestrým zázemím, rozhodně bychom se nenudili. Krásný den 🙂

aannidze
4. čer 2017

Tatry sú nádherné😍 a okolie-či už smerom na Západné Tatry alebo Pieniny taktiež. Proste rodný môj kraj 😉 Ale tentokrát, by som si vybrala Senec-k letu proste teplo a voda patria

ha_ja
4. čer 2017

Vybrali bychom si Atrium - ve Vysokých Tatrách jsme byli s manželem na svatební cestě a máme v plánu se tam znovu vydat. Přes den hory, večer romantika a relax ve wellnes.🙂

lindaaa10
4. čer 2017

Jelikož letos stavíme domeček, na dovolenou se určitě minimálně letos nedostaneme. Tudíž by u nás vyhrál kterýkoliv hotel, byl by to pro nás zasloužený relax, který bychom si maximálně užili. Zároveň by to byla naše první dovolená s malinkou dcerkou.

elinka90
4. čer 2017

Vybrala bych si hotel Senec. Zdá si mi být nejvhodnější pro děti. Na Slovensku jsem byla před 21 lety a ráda bych se tam podívala znovu. Vzala bych sebou manžela a dceru a konečně bysme si užili dovolenou u našich sousedů

marcetta_k
4. čer 2017

Volila bych asi hotel Sitno.
I když výběr je to velmi těžký 🙂

michaltrinev
4. čer 2017

Sitno

pomoztekacence
4. čer 2017

Sitno nebo Senec?HM těžká volba,ale volim Sitno

pafca4
4. čer 2017

Vybrala bych si hotel Sitno 🙂 Syn miluje dětské herny a v Mini Me Clubu by se perfektně vyřádil. Na dovolenou bychom jeli moc rádi. Už čtyři roky stavíme domek svépomocí, a tak jsme si kvůli nedostatku peněz a času volna a výletů moc neužili...

paampeliska
4. čer 2017

Volila bych hotel Senec myslim si, ze bychom si to tam s nasim 2 letym synem skvele uzili🙂

krupka1
4. čer 2017

My bychom si vybrali Semec - mame ho blizko z Brna a ty uzasne vodni radovanky! Aquapark a plaz, no k nakousnuti 🙂 🙂 😍

krupka1
4. čer 2017

*Senec

satyyy
4. čer 2017

Rozhodne Vysoke Tatry a hotel Atrium 🙂 a deti bych nechala doma 😉

neliste
4. čer 2017

Jednoznačně hotel Senec. Krásný hotel, krásné prostředí, blízkost Bratislavy, kde bydlí můj dlouholetý kamarád Paĺo, kterého bych na pobyt pozvala, protože ho malá zbožňuje (tatínka nemáme) a užili bychom si pobyt ve třech.

pathusha
4. čer 2017

Ahoj 🙂
Je to tazkr rozhdovanie,ale asi by som vybrala Sitno 🙂 i ked v podstate su vsetky krasne.
S manzelom sme este neboli na dovolenke ako takej takze by som privitala taku zmenu a relax.Doma to uz pozname 😝
A Slovensko je moja rodna hruda,je nadherne a stale je co objavovat 🙂

cejdik
4. čer 2017

Dobry vecer,tak to je opravdu dilema-Senec nebo Atrium,ale spis Atrium,jsem vecny romantik,miluju prirodu a hory.S pritelem jsme za 4 roky co jsme spolu na dovoleny jeste nebyli,tak by jsme si to urcite vynahradili 🙂

lenka_o
4. čer 2017

Milujeme Tatry, takže Atrium je jasná volba 🙂

mich99
4. čer 2017

Atrium hotel! 🙂 Vysoké Tatry sú nádherné 🙂

mar8
4. čer 2017

V létě určitě Senec, protože máme rádi vodu a malého syna 3 roky, ale na podzim a v zimě Vysoké Tatry hotel Atrium, dětské koutky a zábavu pro děti syn přímo miluje🙂

cell
4. čer 2017

To jezero mě uchvátilo - Senec ❤

kjajule
4. čer 2017

Určitě bych vybrala Senec, kvůli aquaparku a vodním aktivitám, které milujeme 😊.

hanule01
4. čer 2017

Slovensko... Úžasná země... Za mě bych moc ráda jela do hotelu Sitno. Hned mě zaujal venkovní a vnitřní bazén. 👍 Na podzim plánujeme svatbu, takže by to byla naše svatební cesta a malému bude tou dobou rok 🙂

Hanka

patricia_trinity
autor
5. čer 2017

Krásny podvečer prajeme zo Slovenska, ďakujeme všetkým za súťažné príspevky, dnes šťastie prialo @lv
- SRDEČNE GRATULUJEME!

VYHODNOTENIE: Súťaž o DOVOLENKU NA SLOVENSKU – pobyt v jednom z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu s platnosťou poukazu 1 rok.
VÝHERCA: @lv

sticker
Strana
z9