SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

Jsou super vsechny! Kohoutek by se mi libil! Dekuji :D
Fandim Podzimu 🙂
Podzim, je nádherný ❤ Elišce se bude libit🤗
U nás by se líbil ten s lesníma zviratkama🙂
waw! super soutěž ! já bych si určitě vybrala podzim 🙂 je neeej!
Mě se líbí Podzim. Ale nádherné jsou vsechny!
Podzim je nádherně barevný, přesně jako podzim venku, takže pro mě je to jasný vítěz.
Všechny jsou krásné, ale pro mě je Podzim top 🙂
U nas boduje nejvic podzim, krásné barvy.
Úplně nejvíc nejlepšejší jsou lesní zvířátka, je to nejkrásnější vzor a ještě můžete děťátku ukazovat zvířátka a říkat které je které. Takže za mě určitě Lesní zvířátka❤
nejhezčí je podzim 🙂
U mě a mého syna boduje vak Lesní zvířátka 😊
Dceři do pokojíku by se hodil vak ZOO zvířátka 🙂
Moc se nám líbí vak Lesné zvířatka 🙂
Holkám do pokojíčku by se nejvíc hodil vak podzim, je krásný a elegantní, pro nás top
Náš Konstantin by se zcela jistě vyřádil na tom Malovaném, je krásný a přesně hodící se do jeho nového a zatím docela prázdného pokojíku 🙂 Za tři týdny má rok, byl by to parádní dárek 🙂
Tak za mě cihly 🙂
Ten malovaný!
zoo a lesne zvieratka pre moje bambulecky😍
Pro naši princeznu Zoo zvířátka 🙂
Zoo zviratka pro naší malou Esterku

Líbí se mi vak MALOVANÁ, hodil by se synovi do pokojíčku🙂
Me se nejvice libi podzim, ma krasne barvicky a hlavne kvety jsou jak pro dospele tak pro deti🙂
moc Krásné všechny mě osobně se líbí vzor cihla,ale dcerám by se určitě líbil více podzim a tak nejspíš PODZIM i do interiéru pokojíku by se krásně hodil.
Všechny jsou moc krásné 😍 Nám by se k malé do pokojíčku hodil Tuli vak Lily ❤
mě nejvíce oslovil motiv MALOVANÁ, je netradiční, neokoukaný a hodí se do každého pokojíku pro malé rošťandy
Nejvíce se mi líbí malovaný
Nejhezčí je podzim 🙂 Klukům je to jedno, hlavně, že se tam "ztratí" a když usnou, maminka se pokochá krásným designem a odpočne s knížkou 🙂
I mě jasně vítězí podzim 🙂

nam by sa hodil vak-drevo