icon

Tuli vak jako skvělá skrýš pro děti

miska_tuli
29. lis 2016

Skrývají se Vaše děti rádi? My máme zkušenosti, že děti skrýše milují 🙂
Naše super skrýš Tuli Obludöö je na to jako stvořená: https://goo.gl/rzzxmY

Jakou kreativní skrýš vymyslelo vaše dítě? Klidně nám pošlete i fotky potěší nás. Pokud fotku nemáte, klidně skrýš popište 🙂

Tuli vak jako skvělá skrýš pro děti
reinne
29. lis 2016

TAk tohle je super, ale pro dvouleté dítě bz to asi chtělo menší.

kami1984
29. lis 2016

Koupili jsme minulý týden vysavač, kluci se neustále schovávají v jeho přepravním kabátku🙂) A včera dokonce došla další obr krabice, tak akorát pro toho mladšího. Takže v obýváku mám 2 želvy v krabicích, občas trčí noha, ruka, krabice se natřásá🙂))
Obludoo se mi strašně moc líbí, nejraději bych se v něm schovávala před dětičkami. U nás by musely být dva, ti dva by se vždy pohádali.
Ukazuji staršímu fotku a ten hlásí. Mami ten červený očičkový nutně potřebuji, to chci mami. Napíšeme Ježíškovi.)))

kuliseks
29. lis 2016

Nas syn se schovava za cimkoliv a kdykoliv 🙂 odevsad dela baf nebo teda spis ceka, ze to baf udelame my🙂 bude mu teprve rok.

kh
29. lis 2016

Syn rad zaleza pod houpačku z Ikea (takovy jako pulmesic). hlavne, když chce kousat lizatko. Mysli si, ze to nepoznam, když ho nevidim 🙂

igiana
29. lis 2016

@kh moja presne tak isto, skryje sa a uz si mysli, ze nepocujem ze chrume 😂

babanci
29. lis 2016

Tak to jsem si taky myslela, že se děti rády schovávají do skrýše a koupila dceři takové to indiánské týpí. Vlezla do něj snad jen jednou v životě a to jen proto, že přišel na návštěvu chlapeček jejího věku a tomu se to líbilo. Musela tam vlézt, aby mu ukázala, kdo je tam doma. 🙂

lipli
29. lis 2016

Naše dcera se schovává za plenku, zatím, je jí 5. měsíců.

petra_pf
29. lis 2016

Nejraději pod postýlku ...obě dvě 🙂

sarka49
29. lis 2016

Je, tak to je super nápad. My jsme si jako děti dělali sskryse z gauče, křesel a dek

germaine
29. lis 2016

Moje dítě se jednou schovalo pod postel tak důkladně, že jsem se lekla, že vyšel ven z bytu, až jsem vylítla já...tu paniku už bych nechtěla zažít 😀

luckamb
29. lis 2016

Me přijde nejvtipnejsi to období, kdy si dávají ruce před oči a myslí si jak skvěle jsou schovani 😂😂😂

minonnka
29. lis 2016

Dobry den 🙂 Super skryvaci vak, ten musi deti milovat 🙂
U nas klasika "nenapadna" skrys v krabici, jako stojaci lampa 😀
V kosi na odpadky (v novem) 🙂
A na chalupe...ta mi dala zabrat...deti spi, jedno se vzbudi...jdu pro ni a nevidim ji...az po chvili ve skvirce za zavesem vidim kousek ruzove 😀

babunka1
29. lis 2016

Tak naše díťátko se aktuálně nejraději schovává takto 😀. Ale vak Obludöö je teda super 😍

valuvka
29. lis 2016

Schovávaná ve vašem vaku musí být naprosto skvělá, nám se děti schovaly do "truhly" na úschovu polstrů ze zahradního nábytku, který máme na terase a věřte, že nám pěkně zavařily 🙂 lítali jsme po zahradě, volali, prosili, vyhrožovali a ti dva čertíci se nám vůbec neozvali 🙂 dnes se tomu smějeme, ale tehdy nám do smíchu moc nebylo a to jsme je nechali samotné jen 2 minutky 🙂

zanri
29. lis 2016

Tak tuto skrýš má nejraději🙂, líbí se mi, že si myslí, že ho nevidím😀

princeznaj
29. lis 2016

Náš Kuba se nejraději schovává pod polštáře, duchny, deky apod. 🙂 nejlepší na tom je, že schová jen hlavu a ještě vystrčí prdelku 😍 je to moje malé trdýlko ❤

bhmova
29. lis 2016

@miska_tuli Fotku nemam.Nasi kluci se nejradeji schovavaji za rohem v obyvaku,kde je pod nima stul a kolem zidle a hrozne se u toho rehtaji:D Maji teprve 18 mesicu,tak toho jeste moc nevymysli:D Nebo maji radi na sedacce potah,u ktereho se schovavaji.A kdyz se jim hodi pres oblicej obleceni ci satek to je pak srandy kopec;)

kropenatka
30. lis 2016

naše Kristýnka byla expert.. měla jsem více fotit :D

pomoztekacence
30. lis 2016

Naše mala se nejčastěji schovává pod gauč,pod prostěradla v posteli a ,pod stůl.

germaine
30. lis 2016

Super skrýš se stává z kuchyňského stolu, když se přehodí dvě obrdeky...kluci se tím pokaždé zabaví na dobu ;)