Tuli vaky a pytle - jedinečné benefity, které najdete jen v Tuli
Trh se sedacími vaky a pytli je velký, ale stejně velké jsou i rozdíly. Pokud si nevíte vybrat, milé maminky - Tulidámy, tady je pár benefitů, kterými se pyšní Tuli vaky:
- 10 let záruka
- 2 náplně zdarma z potravinářského polystyrenu
- Ortopedické doporučení
- Ruční šití s dvojitým pevnostním švem z certifikovaných látek od českých firem
- Každý kus kontrolovaný
- Praní v pračce a jednoduchá údržba
- Lehké pro přenos mezi interiérem a exteriérem
- Tvarovatelnost a kreativita v designu a modelech od předních návrhářů
- Kids friendly
- Slovenská značka působící 10 let na trhu, která se pyšní mezinárodním oceněním Reddot
Chybí vám ještě něco? Klidně nám napište, jaký benefit byste na Tuli vacích ještě přijali? 🙂
Nadherne...mohu se zeptat,ty pro deti - obludoo nevim ted presne pismenka tak ten je i pro vetsi deti? Je mozne je nekde vyzkouset?
A jeste me napadlo zda se dava mnozstevni sleva - uprimne mame tri deti a dat 12tis je docela masakr 😉
@shine2015 Ďekujeme 🙂
Rozměry vaku Obludoo jsou 100.0 x 85.0 x 60.0 cm a objem je 400 l takže rozměry jsou vhodné i pro starší děti. Je ve čtyřech barevných provedeních. Obludoo je vhodný pro kluky i holky. Informace o Tuli vaku Obludoo najdete zde společně i s videem: http://web.tuli-tuli.cz/1c
Pokud byste měli jakékoliv dotazy, pokojne se ptejte, jsme tu pro vás 🙂 😉🙂
@shine2015 momentálně máme právě dnes nejvyšší vánoční slevu a to 25% na všechny Tuli vaky v nabídce. Takže slevu si umíte uplatnit okamžitě 🙂
Jeste se zeptam po jake dobe se muze prihlasit zakaznik k tem nahradnim vyplnim. Je tam nejaka casova hranice napr po 2 letech apod?
@shine2015 Nárok na náplň začíná 5 dnů od doručení vaku. Od tohoto dne kdykoliv. Na vyžádání náplní je jednoduchý formulář na https://www.tuli-tuli.cz/garance-aktivace
Mě se hrozně líbí ta sedačka.. 🙂 byla by pro moje tři holčičky ideální 🙂 sleva je sice krásná ale i tak je to pro rodinný rozpočet moc :/ mno tak jsem se pokochala.. :D
Jeden velký tuli vak od vás máme, a je super.Jen mě mrzí,ze po zadání čísla na štítku z vaku mě psali,ze je nesprávný.Chtela jsem využít garancí na dva pytle kuliček zdarma,ake bohužel jsem neuspěla.. Jinak spokojenost..
Vypadají úžasně, koukala jsem na možnost vlastního potisku a jasně jsem tam viděla našeho tátu co neustále leží kdekoliv po koberci a čte celé roky jen knihy s Marvel či DC Comicsy na vaku s komiksovým potiskem. Jsou jedním slovem bezchybné ! ❤
Jsou nádherné. Do bytu by se nám sice nevešel, ale za rok...to už bude jiná.....ten by se vyjímal v pokojíčku nebo v obýváku....... 😀
Poprvé jsem se seznámila s Tulivaky díky jedné soutěži a byla jsem nadšená. Tulivaky jsou nádherné a dokážu si ho představit u dcery v pokojíčku. 🙂
Woow skvělé reakce 😍
Děkujeme a těšíme se, že se vám Tuli vaky líbí a že máte jen a jen pozitivní zkušenosti 🙂
@miska_tuli Prvy krat som sa stretla s Tuli vakmi na jednej letnej akcii, boli tie vaky vonku a uzasne som si na nom oddychla, nakojila som babatko, ono na mne spinkalo a ja som tiez pohodlne driemkala 🙂.
Rozmyslala som, ake benefity .... no isla som na Vasu stranku a ze wau, super, nic ma viac nenapada, mate tolko druhov a super dizajn, dobre napady....
Mozno sa nam raz splni sen, mat taky vak doma.

Jsou krásné 😉