Dcera a menstruace
Ahoj, dcera dostala ve čtvrtek po druhé menstruaci a čt a pátek silné normální. A v sobotu jen vložku na noc a půlku dne a pak intimku. V nedeli taky intimku, a v noci už nic. A šup dneska přišli koledníci a šla na záchod celé kalhotky o krve, je to normální? nikdy mi nic takového neudělalo dekuju za odpověď.
Já měla MS pravidelnou a tohle se mi stávalo úplně normálně, že jsem měla první 3 dny normální MS, pak den nic a pak ještě další dva dny.
mě se to tak děje poslední rok, u gynekologa mi řekl, že je to vlivem hormonů, menšího množství, že už to nefunguje jak dřív (hulvát, že? V 38 🙂 no ano, biologicky už jsem vykopávka) tak bych řekla, že než se výše hormonů ustálí, zvýší, bude to mít tak. Mě ro za 2-3dny zkončí, jen na intimku, pro jistotu a pak den zas krvácím, pak konec.
taky se mi to stávalo když jsem měla 14. Krvácení 5 dní, na konci 5. DC už slabé a 6. den bum zase silné. V tom věku je to normálka.
Já to tak mám dodneška.Druhý a třetí den hodně pak den téměř nic ani přes noc a pak zase klasika
ja mela prvni ms v deseti a min. do 16 mi to litalo jak chtelo... určitě je to normalni, nepises kolik dceři je ale s věkem se to bude ustalovat. Existuji nejaka homeopatika na to ustaleni a podporu (kamaradka to resila u 14 leté dcery )
musí se to nějak ustálit 🙂 ze začátku to ani nebývá pravidelné. Toho bych se vůbec neděsila 😉
@florbalka ja som to tak do druheho porodu mala bezne, prvy den silne,potom nic,nic a ku koncu zase...
Přidávám se k ostatním, myslím, že je to normální, mám podboné zkušenosti, taky se mi stalo, že jsem domenstruovala a pak se to "vrátilo."
Je to normální, vsak je obecně známo, ze cyklus u mladých dívek (a nejen u nich) může byt plus minus autobus. A já byt dcerou v puberte , tak jsem na větví, ze moje krvavé kalhotky rozebírá moje mama na veřejném internetovem fóru.
Striktní? Jakoze prisna či doslovna? Ehm to fakt nejsem, ale toto fakt nechapu. Kdybych mela podobny choulostivý dotaz, zeptam se neveřejne a primo odborníka, a ne tlupy Bab na fóru. Internetova rouska anonymity jiz dlouho neni tak neprustrelna.
Jestli to pise naka pubertacka, coz bych dle nicku klido tipla, tak ma bod za kreativitu :D
myslím, že normální. Já měla ze začátku (první MS) nepravidelnou - půl roku jsme ji měla co 2 měsíce 🙂 a v životě se mi párkrát stalo, že jsem jí měla pár dní pak den nic a pak se třeba ještě na dva dny vrátila. Jinka běžně jí mám cca 3 dny pak půl dne sž den pauza (nebo slabé hnědé špinění) a pa se mi ještě na jeden den rozjela 🙂
Určitě nějakou dobu trvá, než se menstruace ustálí. A pak stačí trocha stresu a zas je vše rozlítané 😉
Je to normální,tělo si ,zvyká, na menses a pravidelnost i sílu...Byla už dcera u gyndaře?Měla by... 😕

já myslím, že jo..