icon

Kam na dovolenou s dětmi 11 a 6 let?

lani1
11. srp 2026

Date mi tip, kam jeste vzit holky 11 a 6? Mely jsme jet s kamaradkou a 4 detmi k mori, ale bohuzel se rozhoupal jeji manzel a jedou jako rodina. Premyslim, jestli teda jet s nima sama k mori (Bulharsko) nebo mi date jeste nejaky tip. Rikaly, ze teda nemusime, kdyz oni nejedou, ale ze by chtely aspon nekam do hotelu, maji rady bazeny hotelove a snidane apod a letos jsme nikde nebyly. Skoda, ze lety z Pardubic uz nestihame, musime jedine v rozmezi 14-23.8.

cuma
•
12. srp 2026

Pokud moře tak Egypt, cena za služby a vyžití pro děti nesrovnatelná..záleží co je baví,dá se třeba jižní Morava,ale hotely budou přebrané...

anonym_6ec08e
•
12. srp 2026

Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.

veronicka89
•
12. srp 2026

Napis rozpocet , jak daleko jsi ochotna dojet k letisti a budes na dovolene o ktere se ti nesnilo 😅

petuik
•
12. srp 2026

My 4 roky po sobě do Bulharska a spokojenost.😁 A vypadá to,že příšti rok rovnou na 14 dní.😁

ninive211
•
12. srp 2026
@anonym_6ec08e

Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.

@anonym_6ec08e Není pravda. Není dovolená v ČR jako dovolená v ČR. Letenky jsou letos drahé a letecké pobyty tak opět o něco dražší jak loni (co loni stálo 70 tis., letos stojí 80 tis., tolik mě tuzemská dovča nikdy nestála). A i ten Egypt dost podražil, už to není levná dovolená, co bývala... Last minuty skoro nejsou (anebo "slevy" směšné). Samozřejmě pokud v ČR též vyhledáváš 4* či 5* hotely, např. OREA, tak si člověk sáhne taky hlouběji do kapsy, ale třeba loni jsme za týdenní dovolenou u moře dali necelých 75 tis. (na začátku sezony ještě před prázdninami), a to jsme nebyli na žádném fakultativním výletu navíc, Čistě jen pobyt ALL IN s CK + drobné výdaje na místě jako bus č, zmrzka či drobné suvenýry. Tolik jsem v životě za týdenní dovču v ČR nedala, a to ani kdybychom denně chodili na obědy do restaurace.

veronikazimova23
•
12. srp 2026
Uživatel veronikazimova23 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od veronikazimova23.

Určitě doporučuji kratší lety cca 1-2 hodiny

mabs
•
12. srp 2026

@lani1 Bulharsko nedoporučuju, za mě je tam strašná špína. V Egyptě je to úplně o něčem jiném, tak se o areálu fakt starjí, ale zase bych se s dětmi bála, že tam něco chytnou. Nechtěla bych riskovat střevní chřipku. Asi bych volila Evropu, ale letos to vyjde fakt draho.
Napadá mě něco v Čechách s aquaparkem a nebo třeba Slovensko.

lutu11
•
12. srp 2026

@lani1 jedte k wolfgangsee do Rakouska. Budete mít hory + koupání. Pak se nam líbilo v Zuberci na SK. Kde jsme kombinovali turistiku a koupání v termálech.

anonym_a3bdf0
•
12. srp 2026

@lani1 Bulharsko a Egypt, tam jsme s dětmi úplně nechtěli. Na Bulharsko více lidí nadávalo ohledně špíny a kyselých ksichtů. Egypt...odtamtud si soused dovezl Faraonovu pomstu. A to u dětí nechci. Naše rozhodně nejsou, že by něco takového zvládly doma, ale vždy je to hrůza, děs, nemocnice a kapačky...a to se tady domluvíme.
My byli v Bibione, v Itálii. Jako dospělá bych si to místo nevybrala, ale děti byly spokojené.

izz76
•
12. srp 2026

@lani1 Nám se třeba hodně líbilo v hotelu malikia abudab,je to v marse. Nádherná pláž bez odlivu, pro děti ideální šnorchl.

cuma
•
12. srp 2026

Než Slovensko raději Polsko,cenově jinde a služby také dobré

petaov
•
13. srp 2026

Já jsem byla teď s dětmi sama na Kosu celkem levně. Zkus pohledat last minute. Bulharsko v srpnu nebrat. Bývá tam špinavé moře. Tam se vyplatí jet tak leda v červnu na začátku sezóny.

ninive211
•
13. srp 2026
@petaov

Já jsem byla teď s dětmi sama na Kosu celkem levně. Zkus pohledat last minute. Bulharsko v srpnu nebrat. Bývá tam špinavé moře. Tam se vyplatí jet tak leda v červnu na začátku sezóny.

@petaov zajímavá zkušenost, díky za ni. Právě jsem o Bulharsku uvažovala jako o jedné z možností poslední týden v srpnu (nekonec teda manžel stejně stále nemůže ze zdravotních důvodů, takže nic),

garfa4
•
14. srp 2026
@ninive211

@petaov zajímavá zkušenost, díky za ni. Právě jsem o Bulharsku uvažovala jako o jedné z možností poslední týden v srpnu (nekonec teda manžel stejně stále nemůže ze zdravotních důvodů, takže nic),

@petaov
@ninive211 my byli v Bulharsku minulý týden a moře úžasné, čisté, písčitá pláž. Prostě paráda. Rozhodně bych takové informace nezobecňovala.....

petaov
•
14. srp 2026
@garfa4

@petaov
@ninive211 my byli v Bulharsku minulý týden a moře úžasné, čisté, písčitá pláž. Prostě paráda. Rozhodně bych takové informace nezobecňovala.....

@garfa4 Jsou samozřejmě výjimky. Měli jste štěstí. Přečti si recenze na moře v Bulharsku v srpnu. Víc lidí má zkušenost jako já.

lani1
autor
•
14. srp 2026
@petaov

Omlouvam se, mela jsem tu segru s rodinou z velke dalky. Musim bud nejaky ultralast ted odlet vikend nebo cr, pripadne nouzovka chorvatsko autem, ale se psem.

Ad Bulharsko. My byli v hotelu Aquaparadise a topola skies a luxus hotek, jidlo, bazeny, ale more zadna slava, na slunak me nikdo nedostane, tam jsem byla lodi to omrknout, jetsli o neco neprichazime a ne nikdy, letos jsme meli vybrane grifid hotely nebo belvedere, ale je tam ted kalamita ve sveto vlasu a moje znama s rodinou a nejen oni blijou i na slunaku apod, takze me to odrazuje, navic tady pristi tyden nema byt moc teplo a prijde mi, ze s bulharskem je to pocasi velmi podobne, ale treba se pletu, kazdopadne moc me to nelaka, at holky neco nechytnou

Ad egypt, segra me taky lanari, ale bez chlapa se mi tam nechce a ja tam teda prujem mela, takze s detmi si taky nejsme jista, kazdopadne cenove i sluzby asi vychazi nejlip

Ad CR taky jsem myslela na nejakou Oreu nebo tak, ale ma prset a 20 stupnu😩😭

Ad Rakousko, tam nemam absolutne zkusenost, ale nevadilo by nam a mozna by sel vzit i ten pes, my mame pulrocni stene bostonskeho teriera, zkusim na neco kouknout

Ve trech byl puvodni rozpocet 50 a pardubice/brno, ted jsme max na 60(ale lehatka, all in, cesta na letiste atd)

Pripadne chorvatsko se psem

Anebo nic no😭

garfa4
•
14. srp 2026
@petaov

@garfa4 Jsou samozřejmě výjimky. Měli jste štěstí. Přečti si recenze na moře v Bulharsku v srpnu. Víc lidí má zkušenost jako já.

@petaov jelikož to byla moje první dovolená u moře skoro po 15 letech, věnovala jsem recenzím hotelů a oblastí, kam jet hodně času. Moje kolegyně je v Bulharsku teď, v jiné oblasti a moře mají též krásné....

cuma
•
14. srp 2026
@lani1

Omlouvam se, mela jsem tu segru s rodinou z velke dalky. Musim bud nejaky ultralast ted odlet vikend nebo cr, pripadne nouzovka chorvatsko autem, ale se psem.

Ad Bulharsko. My byli v hotelu Aquaparadise a topola skies a luxus hotek, jidlo, bazeny, ale more zadna slava, na slunak me nikdo nedostane, tam jsem byla lodi to omrknout, jetsli o neco neprichazime a ne nikdy, letos jsme meli vybrane grifid hotely nebo belvedere, ale je tam ted kalamita ve sveto vlasu a moje znama s rodinou a nejen oni blijou i na slunaku apod, takze me to odrazuje, navic tady pristi tyden nema byt moc teplo a prijde mi, ze s bulharskem je to pocasi velmi podobne, ale treba se pletu, kazdopadne moc me to nelaka, at holky neco nechytnou

Ad egypt, segra me taky lanari, ale bez chlapa se mi tam nechce a ja tam teda prujem mela, takze s detmi si taky nejsme jista, kazdopadne cenove i sluzby asi vychazi nejlip

Ad CR taky jsem myslela na nejakou Oreu nebo tak, ale ma prset a 20 stupnu😩😭

Ad Rakousko, tam nemam absolutne zkusenost, ale nevadilo by nam a mozna by sel vzit i ten pes, my mame pulrocni stene bostonskeho teriera, zkusim na neco kouknout

Ve trech byl puvodni rozpocet 50 a pardubice/brno, ted jsme max na 60(ale lehatka, all in, cesta na letiste atd)

Pripadne chorvatsko se psem

Anebo nic no😭

@lani1 v Polsku jsou také vstřícní k pejskům

lani1
autor
•
16. srp 2026

Doporucite mi nekdo Orea hotel, pripadne jaky(bazen nutnost) nebo spis babylon?