Kam na dovolenou s dětmi 11 a 6 let?
Date mi tip, kam jeste vzit holky 11 a 6? Mely jsme jet s kamaradkou a 4 detmi k mori, ale bohuzel se rozhoupal jeji manzel a jedou jako rodina. Premyslim, jestli teda jet s nima sama k mori (Bulharsko) nebo mi date jeste nejaky tip. Rikaly, ze teda nemusime, kdyz oni nejedou, ale ze by chtely aspon nekam do hotelu, maji rady bazeny hotelove a snidane apod a letos jsme nikde nebyly. Skoda, ze lety z Pardubic uz nestihame, musime jedine v rozmezi 14-23.8.
Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.
Napis rozpocet , jak daleko jsi ochotna dojet k letisti a budes na dovolene o ktere se ti nesnilo 😅
My 4 roky po sobě do Bulharska a spokojenost.😁 A vypadá to,že příšti rok rovnou na 14 dní.😁
Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.
@anonym_6ec08e Není pravda. Není dovolená v ČR jako dovolená v ČR. Letenky jsou letos drahé a letecké pobyty tak opět o něco dražší jak loni (co loni stálo 70 tis., letos stojí 80 tis., tolik mě tuzemská dovča nikdy nestála). A i ten Egypt dost podražil, už to není levná dovolená, co bývala... Last minuty skoro nejsou (anebo "slevy" směšné). Samozřejmě pokud v ČR též vyhledáváš 4* či 5* hotely, např. OREA, tak si člověk sáhne taky hlouběji do kapsy, ale třeba loni jsme za týdenní dovolenou u moře dali necelých 75 tis. (na začátku sezony ještě před prázdninami), a to jsme nebyli na žádném fakultativním výletu navíc, Čistě jen pobyt ALL IN s CK + drobné výdaje na místě jako bus č, zmrzka či drobné suvenýry. Tolik jsem v životě za týdenní dovču v ČR nedala, a to ani kdybychom denně chodili na obědy do restaurace.
Určitě doporučuji kratší lety cca 1-2 hodiny
@lani1 Bulharsko nedoporučuju, za mě je tam strašná špína. V Egyptě je to úplně o něčem jiném, tak se o areálu fakt starjí, ale zase bych se s dětmi bála, že tam něco chytnou. Nechtěla bych riskovat střevní chřipku. Asi bych volila Evropu, ale letos to vyjde fakt draho.
Napadá mě něco v Čechách s aquaparkem a nebo třeba Slovensko.
@lani1 Bulharsko a Egypt, tam jsme s dětmi úplně nechtěli. Na Bulharsko více lidí nadávalo ohledně špíny a kyselých ksichtů. Egypt...odtamtud si soused dovezl Faraonovu pomstu. A to u dětí nechci. Naše rozhodně nejsou, že by něco takového zvládly doma, ale vždy je to hrůza, děs, nemocnice a kapačky...a to se tady domluvíme.
My byli v Bibione, v Itálii. Jako dospělá bych si to místo nevybrala, ale děti byly spokojené.
Já jsem byla teď s dětmi sama na Kosu celkem levně. Zkus pohledat last minute. Bulharsko v srpnu nebrat. Bývá tam špinavé moře. Tam se vyplatí jet tak leda v červnu na začátku sezóny.
Já jsem byla teď s dětmi sama na Kosu celkem levně. Zkus pohledat last minute. Bulharsko v srpnu nebrat. Bývá tam špinavé moře. Tam se vyplatí jet tak leda v červnu na začátku sezóny.
@petaov zajímavá zkušenost, díky za ni. Právě jsem o Bulharsku uvažovala jako o jedné z možností poslední týden v srpnu (nekonec teda manžel stejně stále nemůže ze zdravotních důvodů, takže nic),
@petaov zajímavá zkušenost, díky za ni. Právě jsem o Bulharsku uvažovala jako o jedné z možností poslední týden v srpnu (nekonec teda manžel stejně stále nemůže ze zdravotních důvodů, takže nic),
@garfa4 Jsou samozřejmě výjimky. Měli jste štěstí. Přečti si recenze na moře v Bulharsku v srpnu. Víc lidí má zkušenost jako já.
Omlouvam se, mela jsem tu segru s rodinou z velke dalky. Musim bud nejaky ultralast ted odlet vikend nebo cr, pripadne nouzovka chorvatsko autem, ale se psem.
Ad Bulharsko. My byli v hotelu Aquaparadise a topola skies a luxus hotek, jidlo, bazeny, ale more zadna slava, na slunak me nikdo nedostane, tam jsem byla lodi to omrknout, jetsli o neco neprichazime a ne nikdy, letos jsme meli vybrane grifid hotely nebo belvedere, ale je tam ted kalamita ve sveto vlasu a moje znama s rodinou a nejen oni blijou i na slunaku apod, takze me to odrazuje, navic tady pristi tyden nema byt moc teplo a prijde mi, ze s bulharskem je to pocasi velmi podobne, ale treba se pletu, kazdopadne moc me to nelaka, at holky neco nechytnou
Ad egypt, segra me taky lanari, ale bez chlapa se mi tam nechce a ja tam teda prujem mela, takze s detmi si taky nejsme jista, kazdopadne cenove i sluzby asi vychazi nejlip
Ad CR taky jsem myslela na nejakou Oreu nebo tak, ale ma prset a 20 stupnu😩😭
Ad Rakousko, tam nemam absolutne zkusenost, ale nevadilo by nam a mozna by sel vzit i ten pes, my mame pulrocni stene bostonskeho teriera, zkusim na neco kouknout
Ve trech byl puvodni rozpocet 50 a pardubice/brno, ted jsme max na 60(ale lehatka, all in, cesta na letiste atd)
Pripadne chorvatsko se psem
Anebo nic no😭
@garfa4 Jsou samozřejmě výjimky. Měli jste štěstí. Přečti si recenze na moře v Bulharsku v srpnu. Víc lidí má zkušenost jako já.
@petaov jelikož to byla moje první dovolená u moře skoro po 15 letech, věnovala jsem recenzím hotelů a oblastí, kam jet hodně času. Moje kolegyně je v Bulharsku teď, v jiné oblasti a moře mají též krásné....
Omlouvam se, mela jsem tu segru s rodinou z velke dalky. Musim bud nejaky ultralast ted odlet vikend nebo cr, pripadne nouzovka chorvatsko autem, ale se psem.
Ad Bulharsko. My byli v hotelu Aquaparadise a topola skies a luxus hotek, jidlo, bazeny, ale more zadna slava, na slunak me nikdo nedostane, tam jsem byla lodi to omrknout, jetsli o neco neprichazime a ne nikdy, letos jsme meli vybrane grifid hotely nebo belvedere, ale je tam ted kalamita ve sveto vlasu a moje znama s rodinou a nejen oni blijou i na slunaku apod, takze me to odrazuje, navic tady pristi tyden nema byt moc teplo a prijde mi, ze s bulharskem je to pocasi velmi podobne, ale treba se pletu, kazdopadne moc me to nelaka, at holky neco nechytnou
Ad egypt, segra me taky lanari, ale bez chlapa se mi tam nechce a ja tam teda prujem mela, takze s detmi si taky nejsme jista, kazdopadne cenove i sluzby asi vychazi nejlip
Ad CR taky jsem myslela na nejakou Oreu nebo tak, ale ma prset a 20 stupnu😩😭
Ad Rakousko, tam nemam absolutne zkusenost, ale nevadilo by nam a mozna by sel vzit i ten pes, my mame pulrocni stene bostonskeho teriera, zkusim na neco kouknout
Ve trech byl puvodni rozpocet 50 a pardubice/brno, ted jsme max na 60(ale lehatka, all in, cesta na letiste atd)
Pripadne chorvatsko se psem
Anebo nic no😭
@lani1 v Polsku jsou také vstřícní k pejskům
Doporucite mi nekdo Orea hotel, pripadne jaky(bazen nutnost) nebo spis babylon?

Pokud moře tak Egypt, cena za služby a vyžití pro děti nesrovnatelná..záleží co je baví,dá se třeba jižní Morava,ale hotely budou přebrané...