icon

Dovolená Bulharsko. Jaký hotel? Jaké jsou tam pláže?

pavlina05
6. únor 2010

Ahoj! 🙂
Stále hledám vhodnou dovolenou za příjemné ceny.
Původně jsem chtěla Řecko, ale to se pohybuje někde jinde.
Celkem se mi líbí Bulharsko.
Máte někdo zkušenost z hotelem, Jaké jsou tam pláže? Jaký hotel doporučíte?

celkem se mi líbí Primorsko.
http://zajezd.invia.cz/bulharsko/grand-hotel-pr...

Strana
z4
pavlina05
autor
13. únor 2010

kate,snad ne 😀 Ikdyž náš Aleš stále něco objevuje ústy 😅

pavlina05
autor
13. únor 2010

JJ,nakoupím kyblíky a bábovky a budou se stavět hrady🙂

tomasek06
14. únor 2010

My jsme hračky na písek kupovali až tam a taky jsme stavěli, z toho se staví dobře. Jinak mám v albu fotky z toho aquaparku v Nessebaru 😉

pavlina05
autor
14. únor 2010

tomasek 😉 díky,kouknu

kate77
15. únor 2010

tomášek moc pěkný,doufám,že v Primorsku je stejně dobrej..sice jeste nejsem pevně rozhodnutá,přece jen mohu popřemýšlet...známí chtěj do Chorvat autama,jenže za stejnou cenu mohu letet do bulgaria tak proč ne,že?

pavlina05
autor
15. únor 2010

V primorsku je také aquapark,ale nějak na něj nepjejí chválu 😖

kulimka
16. únor 2010

ten aquapark není špatný, ale dopoledne docela draho a odpoledne je sleva, ale zase plno lidí... 😝

pavlina05
autor
18. únor 2010

😉 díky za názor

soanpe
21. únor 2010

do primorska jezdím asi 10let a nikdy jsem nebya v hotelu jen v penzionech. vzdy je k dispozici kuchynka, el.konev.lednice, vařič...
za penzi se zbytečně platí a nedokážu si představit, že bych naší holku nutila do jídla podle toho,kdy je jídelna k dispozici. nehledě na to,že v hotelu bude celou sezonu stejné menu 😝
restaurací tam je plno a třeba polívka vyjde na 1Lv, takže pohodička
přesnídávky atd se seženou v každý lékarně, a že jich tam je asi 7 😀
a co se týká vajglů na pláži? samy se tam nedostanou. jsou od neukázněných turistů a kdo nejvíc jezdí do BG? češi 😅
a někteří si myslí, mám prachy,tak se tu budu chovat jako prase 😠 😝
aquapark v primorsku mi přijde dobrý a na výlety se dá taky v okolí chodit i jezdit. 😉

kate77
21. únor 2010

No vajgli budou asi i jinde..ne jen v primorsku.-)..v řecku i jinde..jen ta severní pláž z nějakého důvodu byla čistější..hm žeby ji v noci čistili🙂...Dík Soanpe za info,třeba zvážíme i penzion....předtím jsem to nesledovala,ale dají se tam koupit asi i plenky,že kdyby bylo potřeba...to také v lékárně?

tomasek06
21. únor 2010

Je to normální země a dá se tam koupit úplně vše, tak buď v klidu. Plínky bych fakt netahala. Vyjdou cenově stejně jak u nás 😉

pavlina05
autor
22. únor 2010

soanpe
díky moc.TAkže skleničky s jídlem vozit nemusíme? Máme polopenzi,malý je jedlík,tak aby neumřel hlady 😀
I plínky? 😕 Tak to je super!
A co ovoce a voda, Nebudeme mít sračku? 😕 😅 😲

kate77
22. únor 2010

Pavli,my když tam byli,tak jsme pili normálně i z kohoutku..akorát nevímco dítě..když tak balené no..

pavlina05
autor
22. únor 2010

Jo,raději balenou 😉 Díky 🙂

kate77
23. únor 2010

koukám,že máme Pavli skoro stejně staré děti,myslíš,že budem potřebovat v léte jeste golfáč?vím,že asi to v letdle nebude problém,ale čím mín tím líp....

pavlina05
autor
23. únor 2010

Kate, my golfáč pořídili nedávno a ještě jsme s ním venku nebyli. 😅
Určitě tam bereme. 😉
Aleš spí jedině v kočárku po obědě.Takže tam určitě.A také si jej nedovedu představit na letišti jak tam pobíhá..a taky jak poberu všechny ty věci. 😅
Asi vezmeme mega velký kufr pro nás 2 a pak pro áju menší,aby to vše MM pobral a já pak batůžek a kočár s Ájou 😀

kate77
24. únor 2010

to asi pro každej případ jo,no-ten kočár...i když je to letadlem blízko,tak přesně:na letišti když budem čekat nebo,prostě něco tak jí nebudu nosit po rukou🙂...my nedávno taky spali jen v kočárku,nebo když má období,že vymejšlí tak ji dám do kočárku a taky tam usne rychlej...

pavlina05
autor
24. únor 2010

😉 jistota je jistota. S letadlem to nebude problem.

pavlina05
autor
1. únor 2013

čau holky!

Byl někdo v hotelu Kotva?
díky

copa
13. únor 2013

ahoj holky,
prosím o radu, byla jste některá v Bulharsku -Slunečné pobřeží v druhé polovině září? máme dobrou nabídku na dovolenou, ale nevím nevím, co počasí... ☹

blahova_andrea
13. únor 2013

@pavlina05 jezdím do Primorska léta a v srpnu už to není vončo, nejlíp je tam asi červenec

blahova_andrea
13. únor 2013

@copa bulharsko je nám klimaticky dost blízké, takže v druhé půlce září už bych tam nejela. leda na poznávačku, ale určo ne na koupání. ono tam nebývá úplně extra už ani druhou půlku srpna.

blahova_andrea
13. únor 2013

my se k vám přidáváme. jedeme s rok a půl starým synem letos do primorska vlakem a bydlet budeme v apartmánu bez stravy. jedeme druhou půlku července, tak s kým se tam potkáme? 😉

pavlina05
autor
13. únor 2013

@blahova_andrea 😀 dík za info,můj přízpěvěk je 3skoro 3 roky starý.
My byli v Primorsku v červnu a sem tam pršelo a bazény studené 😝
Teď koukám na Zlatý Vlas,...ale ceny nic moc těch hotelů,....

malformatio
21. dub 2013

Ahoj, byla některá z vás s rodinou v hotelu Kotva? Chceme tam jet koncem června.

pavlina05
autor
16. čer 2013

@malformatio ahoj,jedete do Kotvy? Zrovna na to koukám a dost se mi líbí.Chtěla bych asi také tam.Máš už info? Už jste byli?

malformatio
17. čer 2013

@pavlina05 ahoj, nakonec do Kotvy nejedeme, ale pojedeme do Careva, keré je na jihu Bulharska u hranic s Tureckem.

kasyma
7. črc 2013

Ahoj holky,prosím o radu. Chtěli bychom letět do Bulharska na poslední chvíli s 3letou dcerou,kterou mám zapsanou jak v pase tak v OP,vy co jste byli už tenhle rok jak je to musí mít malá svůj pas? Jaké s tím máte zkušenosti? Díky za info

copa
7. črc 2013

@kasyma já bych na to radši moc nespoléhala, jestli to někomu prošlo, dítě musí mít svůj doklad; podle mě by byl problém už tady na letišti, ne?

mitote
8. črc 2013

@pavlina05 v grand hotelu jsem byla dvakrat, poprve to bylo uzasne, vyborne sluzby, personal, vse... ovsem podruhe, loni... bez komentare. Misto tri pokoju jsme dostali dva, a to jsme za ten jeden priplaceli jeste jako za jednoluzkovy. Kompenzaci jakoukoliv odmitli na miste. Jidlo nic moc, personal taky. Hotel je pkene odflakly a na to ze funguje nejake 4 roky tak se pomalu ale jiste rozpada. Loni se zmenilo vedeni hotelu a misto na kvalitu jedou na kvantitu. Dva dny nam netekla tepla voda. Tri dny nejela klimatizace. Problemy meli i dalsi hoste v hotelu. Ve finale jsme dovolenou pres cestovku reklamovali. A nebyli jsme teda jedini.

Strana
z4