Dovolená s dětmi. Máte tip (východní Čechy, Vysočina, Morava)?

qwertzuiopas
21. dub 2024

Dobrý den ,

Nemáte někdo prosím tip na nejaky penzion ( spíš východní Čechy, Vysočina , Morava) ktery je hezky pro děti ? Děti dva a půl a 5. Nepotřebuju už postýlky, nočníky atd ale spíš hřiště , třeba i hernu, prostor na jídlo i venku ať děti můžeme vypustit a my se v klidu najíst , prostor kde můžou jezdit třeba na kole v zahradě . Děkuju moc

daisymaminka
21. dub 2024

Jeeee, toho je. Třeba Orea Resort Panorama, Moravský kras.

Jinak naše první dovolená s dcerou byla v Dolní Moravě, penzion Terezka. Hezké ubytování, velká herna.

qwertzuiopas
autor
21. dub 2024

Jen pro doplnění , Je toho hodně ale jíst venku snídani / večeři při polopenzí nejde všude , navíc bych spíš něco menšího než velké komplexy jak jsou například v Polsku. Chtěla bych si v relativně v klidu sednout a vypustit děti na hřiště , do zahrady atd. Vyhnout se preplnenym jídelnami . Žádný luxus nepotřebujeme.

prejeta_zaba
21. dub 2024

To bych si spíš rezervovala nějakou chatu pro sebe, oplocenou zahradu s hřištěm a nemusíš řešit, koho kde děti ruší a jestli náhodou nedupou po chodbě.

daisymaminka
21. dub 2024

V tom případě opravdu nějakou chatu v soukromí nebo menší penzion, kde je možnost zaplatit si stravování, pokud vám nevadí na dovolené vařit si nebo si zajišťovat jídlo sami.

erika2
22. dub 2024

@qwertzuiopas hotel Bauer, Bílá v Beskydech

mjbkarol
22. dub 2024

@qwertzuiopas hotel Skiland Ostruzna.ubytovani neni na prvni pohled tak luxusni, ale dostavujici, cisto. Jsou tam dve ubytovavi budovy, prvni je hotelova a druhy penzion, lisi se snad jen tim, ze v hotelu je na pokojich tv. Velka zahrada a detska hriste, tramposka, houpajdy, jidelna s hernou (projena s restauraci), polopenze lze, velka zahradka, vari tam naprosto luxusne, ja tam pojedu po treti snad jen kvuli tomu zradlu🤣🫢v kazde budove dole je spolecneska mistnost s minihernou, v kazde budove je spolecna kuchyne s lednickou, takze lze i timto zpusobem improvizovat. Pripadne jsou i pokoje s kuchynkou a nebo apartmany.

nazka
22. dub 2024

@qwertzuiopas penzion Daniela, Boží Dar
Hotel Oddech, Pec pod Sněžkou
I když to nejsou VČ

monaluza
22. dub 2024

@qwertzuiopas Račín, hotel Leopold

dashyyy
22. dub 2024

úplně nevím jak to jídlo, jinak je super, krásné okolí, děti vypustit.. https://www.orea.cz/resort-devet-skal