icon

Jednodenní pobyt u moře s CK

astina
3. črc 2018

ahoj, má některá z vás zkušenosti - plusy a mínusy - uvítám názory

dora13
3. črc 2018

@astina tak myslim, ze je to celkem jasny😀 Plusy: vykoupes se v mori a neutratis moc penez. Minusy: stravis 2 noci v autobuse. Vyhoda cesty s cestovkou je, ze v nem muzes spat, proste ze nemusis ridit.

Asi zalezi na tom, jak hodne chces videt more, jestli ti to za ty dve noci v buse stoji.

slunickoseznam.cz
3. črc 2018

My byli loni takhle v Itálii a byli jsme spokojeni,nebylo moc.peněz na týdenní dovolenou a malá chtěla.moc k.moři tak.jsme jí překvapili a nc neřekli cesru celou prospala a celý den u moře jsme si moc užili

sonisek
3. črc 2018

Taky jsem o tom přemýšlela,že bych takto jela s malým (9 let) v srpnu buď Itoska nebo Chorvatsko. Ale říkám,jak zvládneme cestu,jak toto,tamto..

slunickoseznam.cz
3. črc 2018

Dcera jela.loni v 7 letech a celou cestu prospala i tam i zpet cely den radila v moři,kolem 6.jsme.sli na večeři a po obchodech a v 9 jsme odjížděli a ráno byli v čr já.nelituju

sonisek
3. črc 2018

@slunickoseznam.cz prosím a kde jste byli?

kamste
3. črc 2018

Byla jsem vloni s dcerou (5r) a muž zůstal doma s mladšími dětmi (ti by takový výlet ještě nezvládli). Dcera si to užila a byl to pro ni veliký zážitek - její první "velká dobrodružná výprava".
Byli jsme v Itálii (Caorle) s CK Akord.

slunickoseznam.cz
4. črc 2018

@sonisek Italie Bibione s ck české kormidlo

astina
autor
4. črc 2018

díky za názory, také pojedu s kormidlem - tak uvidíme - Chorvatsko u Crikvenice...hlavně mám strach z počasí, abych nelitovala😎

robin92
6. črc 2018

To zni dobre, asi by zalezelo jestli se v tom autobuse vyspise oba, aby jsi pak nebyl varizena. deti tu noc v buse asi prospi, navic po celem dni radeni u more budou vyrizeni 🙂

slunickoseznam.cz
7. črc 2018

@robin92 přesně tak,dcera usla na spátek hned ,my se vyspali hůř ale ten jeden den u moře jsme si užili všichni parádně ,klidně bych šla do toho znova letos kdybych nebyla těhotná

kafr
7. črc 2018

To jsem ani nevěděla, že toto existuje. To je super👍. Letos mám smůlu, malá je malinká...
Holky orientačně, kolik to stojí?

slunickoseznam.cz
7. črc 2018

@kafr já dala.loni 1000 kč na osobu do itálie bibione

tichackova
7. črc 2018

Ty jo, tak jeden den u more me ani nenapadl, ale tak me to nadchlo, ze přemýšlím, ze bych s sestiletou dcerou vyrazila 😀 Porad se pta, kdy pojedeme k mori a vodu miluje, takze tohle by byla bomba 🙂
Kdo pojede s nami, hlaste se 😀

tichackova
10. črc 2018

@kamste Prosim te, jak si byla spokojena v caorle? Je tam cisty more? A pozvolny vstup? Porad premyslim, jestli Chorvatsko nebo Caorle a nejak se nedokazu dobrat konce 😀 Me se moc libi Chorvatsko, je tam plaz s modrou vlajkou, ale cesta je delsi a bojim se, ze bude narvano. Caorle se mi podle fotek libi moc, lidi asi bude min, ale zajima me, jaky je to tam ve skutecnosti

kamste
11. črc 2018

@tichackova Na první výlet k moři to bylo moc fajn:
- je tam jemný písek a pláž přechází do moře velice zvolna, takže tam byly i dítka, která ještě jen lezla...
- vlnky byly mírné (pro starší děti by to asi už byla "nuda")
- voda mi přišla čistá - jen v ní byl ten jemný písek
- jely jsme koncem prázdnin a voda byla krásně teplá
- přijely jsme natolik včas, že jsme si v klidu vybraly místo (jsou tam placené zóny s lehátky a slunečníkem a nebo si lze dát deku na pláž)
- na pláži jsou zdarma kabinky na převléknutí, toalety i sprchy
- dcera cestu prospala (já tak napůl)
- dcerka byla skoro pořád v moři a vůbec se jí nechtělo z vody
- kousek u pláže bylo i hřiště s prolejzačkama…
Dodnes na to vzpomíná jako na "báječné dobrodružství"

tichackova
11. črc 2018

@kamste Moc diky za odpoved 🙂 Ja co ted procitam, tak me zarazilo, ze pisou, ze Caorle je krasny mestecko, ale more je prusvih 😬 Pry stojata brecka 🙈 A ja nesnesu chaluhy a dalsi veci, ktery se mi pak motaji kolem nohou 😀

kamste
11. črc 2018

@tichackova jako je to "placatý", ale pro neplavací prtě je to napoprvé fajn. Chaluhy jsem tam nikde nepotkala.

robin92
21. črc 2018

@slunickoseznam.cz Jo to se ani nedivim, po celem dni u more musela byt vyrizena 🙂. ja prave v buse se moc nevyspim, ale za ten zazitek to urcite stoji 🙂. Ale to bych nemohla jet s chlapem, ten by me se spanim v bude poslal nekam 🙂.