Kde sedět v letadle s dětmi během dlouhého letu?
Ahoj čeká nás 7 hodinový let s dětmi 7 a 4 roky a manželem ,,kam si v letadle sedáte myslím jakou řadu a jak jste spokojený ?
budu si je rezervovat dopředu
Nikdy jsem to moc neresila, jen jsem se snazila vychytat mista, co nejsou nad kridlem, kvuli vyhledu.
S dětmi bych si sedla uplně do první řady vpravo. Je tam hodně místa na nohy a stěna, takže si tam můžou na zemi udělat malý pokojíček
první řada až 3 řada za ty se plati osoba 2600 ,, takže to asi ne plus naky salonek nebo co to mi prijde zbytečné
My teď letěli s 8M synem, cestu tam jsme seděli ve 20. řadě, zpátky v 10., vždy u okna a úplně pohoda.
typ ne _:( jen letíme smartwings ,,, všude čtu recenze že u wc ne nekde zase že jo ,,pak že uprosřed to min houpá atd
Tohle jsem naprosto nikdy neřešila. Seděla jsem vzadu, uprostřed, vepředu, u okna i v uličce a nikdy jsem na dětech neviděla rozdíl.
@mollyweasley já bych nechtěla aby nás rozsadily aby třeba musel syn být někde jinde to by nedal . proto si chci zaplatit sedačky vedle sebe a přes uličku
@maki600 A to máte dovolenou přes cestovku? Nebo jste si kupovali sami letenky? Co jsem letěla se Smartwings, tak to bylo vždycky přes cestovku a seděli jsme vždy vedle sebe. Odděleně to bylo akorát u Ryanair, WizzAir, Easy Jet - nízkonákladovek. Nikdy jsem ale nic nedokupovala, vždycky jsem se s někým domluvila, jestli by nás s přítelem nechal sedět u sebe. Nikdy nebyl problém. Zbytečně nepřikupuj sedačky, jsou to fakt zbytečné peníze.
@maki600 hele, ono je to asi jedno, ale ja s detmi radeji sedim vic ve predu, kdyz pristanes, tak vystoupis rychleji. Ono deti jsou po letu inavene, byt z letadla driv venku je plus.
ale samozrejme kdyz pak nejdes do rukavu, ale do autobusu, tak je to jedno, ze ano. Ale to uz neovlivnis
@missbufy to není pravda, už nás rozdělili vícekrát.
@maki600 My jezdíme s nízkonákladovkama. Ryanair má vyloženě sedadla pro rodiny s dětmi a jeden dospělý platí rezervaci, děti pak dají k němu.
U Wizzair jsme vždycky dali nahodne sedadla a taky vyšly děti u dospělých. Vyloženě dítě do 12 let si nikdo nedovolí dát pryč od rodičů. Vůbec bych se nebála, ale pokud pro klid chceš rezervaci, tak tu nejlevnější.
no ono to stojí 300 na osobu tam i zpet by jsme mely zajištěné místo tak bych byla taková klidnější no ...letíme poprvé a ještě na tak velkou vzdálenost tak mam bobky :D
@maki600 bookni si jen sedadla vedle sebe... Já beru vždycky u exitu, pokud jsou volné, bývá tam víc místa na nohy. Kam letíte? Dá se zjistit, co je to za letadlo a podle toho i uspořádání. Je to s přestupem nebo bez?
letíme na Kapverdy ,u Exitu prej nemužeme být skrz děti . je to bez přestupu přímo na Sal
Jediné, co bych hlídala, je abyste nebyli u nouzového východu, protože by vás přesadili...
JInak bych promyslela, jestli je pro vás výhodnější "objetovat" jednoho rodiče, který bude sedět s oběma dětma, ale za cenu toho, že tam nebude žádný cizí člověk, do kterého by děti eventuálně kopaly, nebo jestli enbude výhodnější vzít každý rodič jedno dítě a sednout si 2 a 2 (ideálně obě děti u okýnek) ... POkud máte dítě, které nevyžaduje maminku za každé situace, přijde mi výhodnější to druhé (už jen proto, že tím oba rodiče získají trochu místa).
děti, těhotný a nemocný na exitu sedět nemůžou...za mě nejlepší je první řada, je tam víc místa na nohy, blízko záchodu a nemusíš se rvát přes celý letadlo tam ani ven. pokud nechceš platit vyšší cenu za seating v první řadě, pak je to podle mého názoru jedno, ale asi bych brala spíš tu přední část letadla
@maki600 tak se Smartings bych 7hodin neletela, ty jejich letadla jsou otřesný, málo místa, vybydleny a pokud Ti přijde 2600 hodně za osobu, abys měla místo, tak ti neporadím, podle mě je nejlepší s dětmi na tak dlouhý let prostě první třída. Místo, klid, dostatek jídla, pití, děti dostanou hračku, omalovánky, mohou si pustit pohádku, lehnout si, pohodlné pro všechny.
@anetttie
neplacej blbosti,zalezi s kym letis.
Ale jeste se mi nestalo,ze bych sedadlo dostala az na letisti,vzdycky kdyz jsem delala online check-in takze jsem si sedadla vybirala sama.
@zelenaesmolda tak pokud letis s cestovkou, tak ke to pravda, tam si vybrat nemůžeš.
@veroniquecz
tak s cestovkou nelitam,to je pravda.zbytecne vyhozene penize
@mollyweasley není pravda, odsadili mi pětiletý dítě.
@prezdivka To je zajímavé. Pozdější check in, kdy už jinde nebylo místo?
Sedla bych si spis nekam dopredu, v zadu to muze vic hazet. Nejlepsi jsou opravdu ty prvni rady - mate vic mista, do nikoho pred sebou nekopete, kdyz deti chteji prochazet.
A kdyz letite ctyri, neni lepsi, abyste byli vzdy dite u okenka a dospely vedle nej? Bud za sebou nebo pres ulicku?

@maki600 místa vám dají přímo na letišti nemůžete si místo vybrat sama