Mauricius - kam, kdy a s jakou cestovkou
Chtěli bysme s přítelem na Mauricius, ale nevíme jestli tam v létě nebude na prd počasí. Chceme exotiku a v létě je snad všude v takových zemích období dešťů. Nějaké typy na exotiku červenec-srpen? 😁
My byly v říjnu... počasí fajn. většina deště byla spíš pár kapek a teplo, koupat se v tom dalo v pohodě (ležet na lehátku leda pod slunečníkem. Jinak Tamasa rezort s Fisherem doporučuju...
My byli na začátku května, na konci tam začíná jakoby “zimní období”👍ten náš termín byl perfektní, celých 15 dnů krásně a slunečno👍Jeli jsme s Blue Marlin (brali jsme se tam a oni se na tyto svatby specializují), byli jsme v Shandrani Resort & Spa. Skvelý👌
my tam byli v kvetnu, pocasi kolem 26 stupnu, jeden den prselo. hotel Lux le Morne super, vylet na ostrov iles des cocos krasa.
Ty jo, tak to nevím teda kam v létě. Evropa me nelaka, Egypt, Tunisko, Turecko to nechcem. :/ Děkuji za tipy, ale to teda az v zime no :(
@moncicacka známí byli v srpnu v Dubaji, na Ras Al Kaimah a hrozně si to pochvalovali... Takže to je taky možnost. Venku vedro jako prase, ale bazény chlazené. Pokud vám extrémní vedra nevadí, tak směle do toho. Já tam byla v lednu a říjnu, leden studené moře, říjen perfektní. Ale pokud chcete, tak proč to nezkusit🙂
@moncicacka V červnu a červenci by šlo Mexiko. Cestovali jsme a občasná sprška byla spíš vítaná. Ale tam bych doporučila spíše pocestovat. Jet tak daleko a válet se tam jen na pláži, když je tam spoustu zajímavého k viděni, by mi přišlo škoda. Případně zkuste zadat nějakou další zemi v Karibiku a zadejte období dešťů a vyjede vám, kdy tam nejet. Mohlo by to být podobné jako Mexiko, ale nemám zkušenost. A malé ostrovy budou ideální na tu pláž.
@moncicacka ahoj ja jsem byla na Mauriciu a Rhenunion v lednu a celych 21 dni paradne, pouze posledni odletovy den tropicky slejvak. Jezdime zasadne bez cestovky, na letisti nas vyzvedava hotelovy ridic, vse objednano a domluveno predem pres emaily. svatbu jsme meli na Seychellach a po zjisteni, ze cestovka si na to hodi marzi az 110%! jsem vylecena a zarizujeme si to sami🙂 prodava se pokoj nikoliv osoby, tak asi tak.
@moncicacka Zanzibar - celkem levný, a v létě ideál. A můžete to proložit safari.
Ale upřímně já bych za exotikou v létě nejela, když Evropa je tak krásná a máme tu teplo taky :D
Pracuju pro CK, letos jsme Mauricius na léto vyřadili, ale budu mít spoustu jiných exo destinací v last minute cenách. Hodně oblíbený je třeba Zanzibar, tak klidně napiš. ;)
Tak to vypadá na Kapverdy :D líbí se mi hotel Voi Vila do Farol, ale tam je hodne brzo obsazeno :/

@moncicacka No ve většině případů se létá do exotických destinací v zimě. A není to škoda letět v létě,když je krásně všude? Byli jsme v září v Dominikánské rep. a pršelo každý den max.hodinu.