Jména pro dvojčata holky?

vendy1ivf
10. črc 2019

Ahoj, jmenuji se Vendula a po tříletém snažení čekáme jednovajecna dvojčata holčičky.. Zatím se nám líbí jména Ellenka a Natálka, co byste daly vy k Ellen, nebo k Natálii aby se to k sobě hodilo?

terkapali
10. črc 2019

Mně se líbí tahle kombinace 💪

anakolut
10. črc 2019

@vendy1ivf moc hezká kombinace. K Ellence by se mi líbila Nikolka a k Natalce třeba Nelinka. Známí mají taky jednovaječná dvojčata a to jdou Anetka a Nikolka.

klaruskaholubinka
10. črc 2019

Podle mě super kombinace 🙂.

lv
10. črc 2019

Ellen+Stella, Ellen+Karin, dvojslabicne oboje.. nebo obě delší.. hele budou to tvé děti,dej tvá jména, i když ti je někdo třeba nepochvali

ninive211
10. črc 2019

Co třeba delší verze Elena, když Natalie je delší. Mám taky doma Elenku. Osobně nechápu moc tu módu zdojovani souhlasky ve jméně, u kterého je jednoduchá varianta (Ellen, Nella...)

elu
10. črc 2019

Ellenka a Evellinka

similenka
10. črc 2019

@ninive211 To aby to měly děti komplikovanější 😊

vendy1ivf
autor
11. črc 2019

Děkuji za nápady ale Evelina se nam
nám nelíbí a k Natálie, kterou bysme nechali spíše by se hodilo něco taky s,, lie" ale většína už je,,,obsazena "😀Mě se Ellenka a Natálka líbí moc, jen jestli nevadí jiná délka jmen... Všichni dávají Bára - Sára, Natálie - Amalie... A k některým jménům zase mám špatné zkušenosti, jakože mě nesympaticti lidé co znám 😅 proto je to horší, tak já nevím..

lilie16
11. črc 2019

@vendy1ivf me by se libilo Natalie a Valerie 🙂 nebo Stela a Ela.

mirin89
11. črc 2019

@vendy1ivf Myslím, že máte vybraná moc hezká jména. Ty jména jako rýmovačka mi přijdou trochu uhozená 😁 Ale ať si každý dělá, co chce 🙂

juliemichal
11. črc 2019

@vendy1ivf a co Natálie a Melánie? zdá se mi taky,že to je pěkná kombinace 🙂

jaja01k
11. črc 2019

Ellen a Natálie jsou krásná jména. Přece dvojčata nemusí mít jména stejně dlouhá nebo podobná.
Já kdybych měla dvojčata holčičky, jmenovaly by se po manželových babičkách Elena a Emilie 🙂

plea
11. črc 2019

Máme tiež dvojčatá dievčatá a jediné, čo som fakt nechcela, aby tie mená spolu ladili 🙂. Resp. áno, nedala by som Máriu a Jennifer, proste každé totálne z iného súdku, ale zároveň v žiadnom prípade Emu a Elu, Elu a Nelu, Kristýnu a Karolínu... Už takto ich občas omylom oslovím menom sestry, pri tých extrémne podobných menách by v tom bol ešte väčší bordel. Ale ja teda ani nie som ten typ dvojčatovej mamy, čo oblieka deti vždy rovnako, kupuje všetky hračky dvojmo a berie dvojčatá ako jednotku, mám to nastavené inak... Takže za mňa, ak sa vám páči Elena a Natálie, dajte tieto mená a neriešte, že to nie je super zladené v štýle Pat a Mat ;)

veronyque
11. črc 2019

Tak my máme Emmu (dvě M máme kvůli krátkému příjmení), teď jsme chtěli Elenu a ještě máme v záloze Editu. No nakonec budeme mít chlapečka, tak si na ty své vysněné holčičky musím ještě počkat 🙂

vendy1ivf
autor
11. črc 2019

Asi je rozhodnuto, manžel chce Ellenku a Natalku a hotovo😅😀 ale Ema se mi líbí, ale mají ji sousedé naproti, tak je to divné..

ijana
11. črc 2019

Kdyby to byla trojcata tak Helenka, Elenka a Lenka, jako v te pohadce Princ a Vecernice 🙂

xvitko13
11. črc 2019

@vendy1ivf zdravím budoucí dvojceci mámu 😉 My máme holčičky Nelinku a Nikolku 🙂 Natálku jsem chtěla pro první dceru, ale je to Eliška 😊

martiniquest
11. črc 2019

Natalie i Ellen (ostatne, je nutne mit dve L?) jsou ted hodne tuctove. Vzala bych v potaz i toto. Ale ne pro kazdeho je tento aspekt dulezity. Jmena se k sobe hodi, ale ja bych je kvuli momentalni obrovske popularnosti nedala.

similenka
11. črc 2019

@martiniquest ano....dnes tak 3 Elen ve třídě a 5 Natálka k nim

bayt
11. črc 2019

@vendy1ivf Elen bych dala s jedním l, zbytečně se bude muset neustále představovat s dovětkem, že to je "Elen s dvěma el". A jinak se mi líbí Elen a Mia, Elen a Marika, Elen a Karin....

ninive211
11. črc 2019

@martiniquest Ano, bohužel dcera je Elena (skoro 5 let) a ve školce ve třídě mají další dvě Elenky(takže 3x Elena), tři Elišky a 1x Ella. Jo a ještě jedna Nella (s 2 L) a aby se to náhodou málo nepletlo, tak i Alenka 😁Přitom když jsem dospívala a to jméno se mi zalíbilo, tak jsem nikoho tohoto jména neznala krom spolužačky (od ní se mi to zalíbilo), ani předporodem, když došlo na lámání chleba, nebylo nijak časté. A pak na hřišti jsem se jen divila, samé "Eli" v okolí. No ale já jsem Lenka, vždy jsem ve třídě měla ještě minimálně jednu další Lenku a nikdy mi to nevadilo, naopak jsem byla ráda, že nosím oblíbené jméno a moc nevyčnívám.

pampeliska1
11. črc 2019

Sestřenka má holčičku Ellen a pak dvojčátka Beatka a Nikolka, všechna jména se mi líbí a hezky k sobě jdou 🙂

babanci
11. črc 2019

Já bych ještě popřemýšlela. Jsou příliš častá,ale třeba Vám to nevadí. Mě by to vadilo,vybíráme neobvyklá jména.

martiniquest
11. črc 2019

@ninive211 My u syna cetnost neresili, nenapadlo nas to. Jmenuje se Max a zjistuju, ze Maxu je jak much. Vetsinou tedy Maximove a Maxmilianove, ale kazdy stejne pouziva zkraceny tvar. Stve me to a na druhe uz vybirame i s ohledem na cetnost.

lenkaluk
11. črc 2019

@mirin89 souhlasím. Taky mi přijdou ty rýmovačky uhozený. Nemáme sice dvojčata, ale dvě holčičky a u druhé jsme vybírali jméno tak, aby nebyly jak Jája&Pája apod.

anezkapleska
11. črc 2019

Helenka a Verunka

petagal
11. črc 2019

@vendy1ivf my máme Lindu a druhu by som chcela Luciu 😄

vecerinka
11. črc 2019

Kamaradka ma Emma, Nella, Stella.

martiniquest
12. črc 2019

@vecerinka cim vic prouzku, tim vic Adidas 😂 vim, ze je to vec kazdeho, ale mne to zdvojovani posmen pripada uhozene. Stejne jako pouzivani zakladniho tvaru prijmeni bez koncovky -ova, myslim v CR a u zeny.

vecerinka
12. črc 2019

@martiniquest 😀 její volba. Mě osobně se žádné z jmen nelíbí. Prijmeni mají normálně na ová 🙂