Je tři týdny brzy na vyznání lásky?
Ahoj holky, v mém věku je to dotaz trošku jako do bravíčka. Je mi 34.
Někoho jsem poznala, po třech týdnech mi řekl, že mě miluje. Já cítím ohromnou chemii, fakt velkou,nějaký druh lásky taky, asi zamilovanost. Ale přijde mi to hrozně brzo, řekla jsem mu to tak jak to cítím já, ale že na tyhle slova si připadám brzy.
Co si o tom myslíte vy?
Na to žádná norma neexistuje. Řekl, jak to cítí, co si myslí. Chápu, že jsi opatrná, nechceš být zklamaná. Dala bych mu šanci. Co když je to ten pravý?
@anonym_autor My jsme si to rekli asi prvni mesic, samozrejme to byla blbost, protoze zacatek je jen a pouze chemie, a od te doby (uz 12 let) ani jednou 🤣 Ani jeden na tyto slova nejsme.
Mě můj manžel vyznal lásku na prvním rande. Znali jsme se tedy už celkem z práce, ale přes to mě to dost zaskočilo a bylo nepříjemné. Nějak jsem ani nepočítala, že spolu vydržíme a už jsme spolu přes 20 let. Jak píšou ženy výš, norma na to není, ale asi by si i v tomto měli partneři konvenovat? Můj manžel není žádný spontánní zbrklík, tak nevím, co ho to popadlo, mimochodem. Nicméně, hlavně jsem chtěla napsat, do ničeho se nenuť, měj tempo, jaké je příjemné Tobě. A jemu bych to taky takhle řekla.
Tohle má asi vážně každý trochu jinak. Bylo by mi podezřelé, kdyby mi to řekl po 3 dnech, ale po 3 týdnech už to jde... My na tohle byli hodně opatrní, délku "vztahu" v tu dobu si nepamatuju, celkově muž s těmito slovy hodně šetří, prý aby to neztratilo to kouzlo toho vyznání. Na druhou stranu si myslím, že celkem jde poznat, jestli druhý tu lásku vyzařuje a vyjadřuje. Ze začátku je to hodně o té chemii, stejně se teprve poznáváte. Užívala bych si to hezké a snažila si všímat všeho. Jestli to vydržet má se stejně ukáže až časem. Přeju, ať jste spolu spokojení a abys ta slova od něj slyšela i po 3 letech🙂
To je individuální. Dělej vše podle toho, jak to TY cítíš.
My po 3tydnech cekali 1.dceru, po trech mesicich svatba🙈 a jsme spolu 21 let a mame 4 deti🙂
Takze kazdy to citi jinak🙂
Vyznal se mi jako první manžel. Po asi 4 měsících, co jsme se intenzivně stýkali.
Odpovědět podle toho, jak se cítíš ty, je za mě správná cesta. Ono taky pod tím slovem "miluju tě" může každý vnímat něco jiného. Někdo tím myslí motýlky v břiše (a na ty fakt brzy není), někdo "chci s tebou strávit zbytek života" (a na to brzy je)... a někdo třeba obojí nebo něco mezi.
Jinak nám to s manželem trvalo deset měsíců... ale mě tou dobou nebylo ani dvacet, takže jsme si museli oba před tím dost věcí ujasnit.

Jako muj manzel. Po mesici mi vyznal lasku, taky me to zaskocilo a tedka jsme spolem 17 let.