Boule v pochvě. Máte zkušenost?

7. lis 2022

Ahoj ženský. Jsem pomalu 3 mesice po třetim porodu.. Nahmatala jsem si uvnitr vaginy neakou bouly! Je daleko na delku prstu. Pripada mi, ze je u prostred.. Mimo toho mam hrozny bolesti v bederni casti zad (asi kriz). Nemohu doslapnout na pravou nohu. Jsou to takove bolesti, ze se uz bojim hybat. Mimo to mam taky diastazu na celou dlan. K dr jdu az kolem 15. Hrozne se bojim co to muze byt 😭😭😭😭😭😭😭

merope
7. lis 2022

Neměla jsi tam nějaké vnitřní zranění? Určitě skoč na gyndu dřív. Já měla císaře, měla jsem podobné boule po celé jizvě - chodila jsem pak na čištění, byla to nějaká kapalina, co se tam hromadila (zánět).

Bolesti v bederní části zad jsem měla teda z ležení hned v nemocnici, nenosíš dítě jenom na jedné straně a nenosíš ho příliš? Tohle každopádně patří k neurologovi a CO NEJDŘÍV!!! (kvůli té bolesti nohy) - nejspíše ti ta bederka skřípe nerv a tím ta noha bolí. Když to necháš být, může se taky závažně poškodit (znám podobný případ, kdy už se nikdy nepodařilo obnovit citlivost palce na noze).

Takže ani jedno ani druhé není nic závažného, ale nelze to nechat týden "vyhnít".

rnika
7. lis 2022

Me se udělala takhle uvnitř z kraje na močové trubici. Musela jsem na operaci na odstranění. Držím palec at to nic závažného není.

mysh_me
7. lis 2022

Ta boule muze souviset s porodnim poranenim, me se takhle v miste siti udelal polyp. Chce to urcite zkonzultovat s gynekologem, nemusi to byt nic zavazneho, ale urcite bych to resila.
Co se tyce zad, chce to fyzioterapii. Muze to souviset s tou diastazou, nezapojuji se dobre brisni svaly a kompenzujes to zady, ktere to nezvladaji. Mela jsem taky takove bolesti a bylo to blokle SI skloubeni, je to pry po porodu caste. Fyzio me dala dohromady a neni od veci ani ta neurologie, byla jsem tam pro jistotu taky, aby se vyloucilo skripnuti nervu nebo neco s plotenkou... kazdopadne resit cim driv, tim lip.