Čínská medicína k léčbě neplodnosti, máte zkušenost?
Ahojte máte někdo zkušenost s ,,čínskou medicínou,, ???
@dendasubaristka no to taky nemuzu porad pochopit proc to nekdo ma na lusknuti a nekdo to ma fakt vydrene. Kdyby mi aspon bylo treba o 5 let méně:( ve finale mi manzel utece a s nejakou 25 a bude mit spoustu deti a ja skejsnu sama
@fanunka aale urcite ne. Chce s tebou to miminko,snazi se a miluje te. Az by prestal chtit,bala bych se. Ktery spravny chlap by chtelmimco kdyby mel v planu si najit nekoho jineho 🙂 asi proste jeste neni ta spravna doba. Nebo je tam jeste stres. Manžel ma ted posledni dobou stres porad,tak bych se nedivila ze nam to nejde proto.
@jajda2011 Mám a bohatou. o miminko jsme se snažili přes 2 roky. Zkusila jsem leccos. Nejvíc mi pomohla terapeutka Vlaďka Málová., zabývá se celkovou detoxikaci kapkami Joalis a zaměřuje se i na neplodnost.. je to úžasná pozitivní paní a jsem ji za mnoho vděčná.
Jsem přesvědčena, že kombinace kapek, mateří kasicky a kontryheloveho čaje a pak ta úleva, když jsem si řekla: No a co, tak to nevyjde přirozené a půjdeme na umělé, mohly za to, že jsem konečně v požehnanem stavu ❤
Tak jsem vcera uacala uzivat bylinky teda nejaky prasek 🙂 no docela se toda hazim to do sebe jako panaka 🙂 tak jsem zvedava co to se mnou udělá
@fanunka udělá ti to dobře a pak přijde miminko 😉
@fandysek_1 nooooo to by byl uplny zazrak
@fanunka vždyť zázraky se dějí 🙂 stačí věřit
@baruskac odkud si? V Praze na Národní je centrum TCM a neplodnosti se zabývá dr Zhang.
@verunka85 taky jsem mela oslabenou dráhu ledvin. Pila jsem čaje, které mi připravili na míru v centru TCM, globulky Zvelebeni rumelkoveho pole, cvicila jsem cviky na posileni ledvin a držela dietu dle doktorky. Do měsíce jsem byla těhotná.
@fanunka nějaké novinky ve tvé léčbě?
@fandysek_1 zadne :( pujdu na 3. Ivf pristi tyden jdu pro 1. Injekci
@fanunka ale u Zhang si přímo nebyla že ne? Budu ti držet palce.
@fandysek_1 ne nebyla
Ahoj všem, děvčata máte některá osobní zkušenost s TCM a otěhotněním? Ráda bych i kontakt kam se obrátit, jsem z jižní Moravy. Je mi 42, mám dvě sarší děti, ale nyní se víc jak 2 roky nedaří. Byla jsem už 3 x přirozeně těhotná, ale vždy kolem 10 tt zamklé těhu. Mám všechny vyšetření, i manžel a jsme zdraví. Díky moc
@marlah znám pouze v Praze TCM Národní dr Zhang. Mě to pomohlo. Máme miminko.
holky mě to taky pomohlo, nemohla jsem otěhotnět téměř rok, pak brno detoxikační centrum a kapky joalis a byla jsem do měsíce těhotná... zkuste
bodycentrum 🙂
Holky, který Joalis jste používaly na ty ledviny?
@kaaacaaatkooo já žádný, ale posilovala jsem ledviny cvičením dle netu a zahrivala jsem je.
@kleriska Muzu se zeptat,ktery Joalis? Je jich hodne druhu.
já byla v té jejich poradně dle individuálního stavu určí....
měla jsem komplex vitamínů b, něco na slezinu, něco na stres a ještě cosi, ale jde spíš o individuální stav...
Ahoj holky, tak já jdu zítra po prvé na TČM na Národní. Máte některá aktuální zkušenost? Je to opravdu tak strašně drahé jak všude čtu? 🙂
Holky, tak jsem dnes byla v TCM v Praze u pani Jandove, mate nekdo zkusenost?
@luuucatko aktuální zkušenost a jedno baby vedle mě. TCM a dr Zhang cena konzultace 800,- čaje 2500 a radost k nezaplacení
@fandysek_1 To je krásný. 🙂 O paní dr. Zhang jsem četla hodně dobré reference. Akorát že jsem měla dnes tu paní Jandovou, tak nevím, ale také v TČM. A jak dlouho jste se snažili a za jak dlouho se následně povedlo? 🙂
@luuucatko my se snažili 4 roky (precti si muj článek) a až jako poslední věc před ivf jsem šla do TCM a hned po první kůře bylin a konzultace se povedlo. V lednu jsem tam byla a v únoru jsem otehotnela. Měla jsem oslabenou dráhu ledvin, jater, hlavy. Takže čaje, cvičení na posílení ledvin a změna životního stylu.

@fanunka no rika se ze kdyz clovek na to nemyslí povede se no vidíš stejně :( ach jo. Proc to nemuze byt jednodušší