icon

Čínská medicína k léčbě neplodnosti, máte zkušenost?

jajda2011
25. čer 2012

Ahojte máte někdo zkušenost s ,,čínskou medicínou,, ???

dendasubaristka
15. zář 2017

@fanunka no rika se ze kdyz clovek na to nemyslí povede se no vidíš stejně :( ach jo. Proc to nemuze byt jednodušší

fanunka
15. zář 2017

@dendasubaristka no to taky nemuzu porad pochopit proc to nekdo ma na lusknuti a nekdo to ma fakt vydrene. Kdyby mi aspon bylo treba o 5 let méně:( ve finale mi manzel utece a s nejakou 25 a bude mit spoustu deti a ja skejsnu sama

dendasubaristka
15. zář 2017

@fanunka aale urcite ne. Chce s tebou to miminko,snazi se a miluje te. Az by prestal chtit,bala bych se. Ktery spravny chlap by chtelmimco kdyby mel v planu si najit nekoho jineho 🙂 asi proste jeste neni ta spravna doba. Nebo je tam jeste stres. Manžel ma ted posledni dobou stres porad,tak bych se nedivila ze nam to nejde proto.

alenkara
15. zář 2017

@jajda2011 Mám a bohatou. o miminko jsme se snažili přes 2 roky. Zkusila jsem leccos. Nejvíc mi pomohla terapeutka Vlaďka Málová., zabývá se celkovou detoxikaci kapkami Joalis a zaměřuje se i na neplodnost.. je to úžasná pozitivní paní a jsem ji za mnoho vděčná.
Jsem přesvědčena, že kombinace kapek, mateří kasicky a kontryheloveho čaje a pak ta úleva, když jsem si řekla: No a co, tak to nevyjde přirozené a půjdeme na umělé, mohly za to, že jsem konečně v požehnanem stavu ❤

fanunka
20. zář 2017

Tak jsem vcera uacala uzivat bylinky teda nejaky prasek 🙂 no docela se toda hazim to do sebe jako panaka 🙂 tak jsem zvedava co to se mnou udělá

fandysek_1
20. zář 2017

@fanunka udělá ti to dobře a pak přijde miminko 😉

fanunka
20. zář 2017

@fandysek_1 nooooo to by byl uplny zazrak

fandysek_1
22. zář 2017

@fanunka vždyť zázraky se dějí 🙂 stačí věřit

baruskac
31. říj 2017

@calu Dobrý den prosím mohla bych požádat o ten kontakt a nějaké podrobnosti ohledně Vaší neplodnosti a čínské medicíny? Děkuji

verunka85
5. lis 2017

@calu ahoj, mam take slabou drahu ledvin a nemohu otehotnet, muzes mi doporucit ,co jsi pila za caje pred otehotnenim a co pomohlo atd.. dekuji moc

fandysek_1
5. lis 2017

@baruskac odkud si? V Praze na Národní je centrum TCM a neplodnosti se zabývá dr Zhang.
@verunka85 taky jsem mela oslabenou dráhu ledvin. Pila jsem čaje, které mi připravili na míru v centru TCM, globulky Zvelebeni rumelkoveho pole, cvicila jsem cviky na posileni ledvin a držela dietu dle doktorky. Do měsíce jsem byla těhotná.

fandysek_1
5. lis 2017

@fanunka nějaké novinky ve tvé léčbě?

fanunka
5. lis 2017

@fandysek_1 zadne :( pujdu na 3. Ivf pristi tyden jdu pro 1. Injekci

fandysek_1
5. lis 2017

@fanunka ale u Zhang si přímo nebyla že ne? Budu ti držet palce.

fanunka
5. lis 2017

@fandysek_1 ne nebyla

marlah
22. lis 2017

Ahoj všem, děvčata máte některá osobní zkušenost s TCM a otěhotněním? Ráda bych i kontakt kam se obrátit, jsem z jižní Moravy. Je mi 42, mám dvě sarší děti, ale nyní se víc jak 2 roky nedaří. Byla jsem už 3 x přirozeně těhotná, ale vždy kolem 10 tt zamklé těhu. Mám všechny vyšetření, i manžel a jsme zdraví. Díky moc

fandysek_1
23. lis 2017

@marlah znám pouze v Praze TCM Národní dr Zhang. Mě to pomohlo. Máme miminko.

kleriska
3. pro 2017

holky mě to taky pomohlo, nemohla jsem otěhotnět téměř rok, pak brno detoxikační centrum a kapky joalis a byla jsem do měsíce těhotná... zkuste

marlah
3. pro 2017

@kleriska Můžu vědět kde jsiv Brně přesně byla? Děkuji 😉

kleriska
4. pro 2017

bodycentrum 🙂

kaaacaaatkooo
9. pro 2017

Holky, který Joalis jste používaly na ty ledviny?

fandysek_1
9. pro 2017

@kaaacaaatkooo já žádný, ale posilovala jsem ledviny cvičením dle netu a zahrivala jsem je.

kaaacaaatkooo
9. pro 2017

@kleriska Muzu se zeptat,ktery Joalis? Je jich hodne druhu.

kleriska
10. pro 2017

já byla v té jejich poradně dle individuálního stavu určí....

kleriska
12. pro 2017

měla jsem komplex vitamínů b, něco na slezinu, něco na stres a ještě cosi, ale jde spíš o individuální stav...

luuucatko
12. pro 2017

Ahoj holky, tak já jdu zítra po prvé na TČM na Národní. Máte některá aktuální zkušenost? Je to opravdu tak strašně drahé jak všude čtu? 🙂

luuucatko
13. pro 2017

Holky, tak jsem dnes byla v TCM v Praze u pani Jandove, mate nekdo zkusenost?

fandysek_1
13. pro 2017

@luuucatko aktuální zkušenost a jedno baby vedle mě. TCM a dr Zhang cena konzultace 800,- čaje 2500 a radost k nezaplacení

luuucatko
13. pro 2017

@fandysek_1 To je krásný. 🙂 O paní dr. Zhang jsem četla hodně dobré reference. Akorát že jsem měla dnes tu paní Jandovou, tak nevím, ale také v TČM. A jak dlouho jste se snažili a za jak dlouho se následně povedlo? 🙂

fandysek_1
13. pro 2017

@luuucatko my se snažili 4 roky (precti si muj článek) a až jako poslední věc před ivf jsem šla do TCM a hned po první kůře bylin a konzultace se povedlo. V lednu jsem tam byla a v únoru jsem otehotnela. Měla jsem oslabenou dráhu ledvin, jater, hlavy. Takže čaje, cvičení na posílení ledvin a změna životního stylu.

Strana