icon

Co používáte na mykózy a výtoky?

blboun
18. bře 2018

Zajímalo by mě co používáte na mykózy a výtoky. Myslím volně prodejné a účinnost dlouhodobá. Dost na to trpím, lékař má na mě čas až za měsíc a jde mi o prevenci. Dost na obojí trpím. Na mykózy sem měla už Candibene, Jenamazol, Fungicidin, Macmiror a Clotrimazol. Ale už to není ono. Na výtoky Lactofeel, ale už po druhé se mi po třetím aplikátoru spustila mykóza. Budu ráda za každou radu

sticker
chocolady
•
18. bře 2018

Nekde na internetu jsem se kdysi docetla ze na to funguje jablecny ocet - vyzkousela jsem (naredeny s vodou 1:1), od te doby nekupuju masticky.. 🙂

zuzanastr
•
18. bře 2018

Jsi těhotná?? Pokud ano, pomůže jen porodit. 🙂 u druhého těhotenství jsem na mykózy trpěla opakovaně.
Obecně platí omezit sladké (tím se kvasinka živí), omezit pečivo a alkohol.

blboun
autor
•
18. bře 2018

Těhotná nejsem a sladké s alkoholem minimalne 🙂

zuzanastr
•
18. bře 2018

Ty jo, tak pak neporadim, mně to porodem přešlo. Držím palce 😉

cuuza
•
18. bře 2018

Boraxove globule, za mě nejlepší volba

petrapetule
•
19. bře 2018

Vyplach Clogin,ten uz je pri problemu a je volne prodejny. Pro prevenci vyplach rosalgin. Jinak moji kamaradce pomohla rada jeji babicky-prepulit cesnek,pulkou provleknout nit a zavest na noc jako treba tampon, opakovat. Cesnek je prirodni antibiotikum.

kafr
•
19. bře 2018

Na mykózy jsem trpěla opakovaně, Mudr už si s farmacií nevěděla rady, tak mi poradila babský recept a od té doby mám klid. Koupit v lékárně měsíčkový čaj, udělat silný výluh, naředit na tělesnou teplotu a objem irigatoru z rosalginu a vyplachovat. Hlavně se vyhýbat obloukem heřmánku, bacha na parfémované intimky.

leniczka23
•
19. bře 2018

Wobenzyn si zensky chvali..

priefi
•
19. bře 2018

@blboun probiotika, takze bud kazdy den jogurt, nebo probiotika v tbl.podobe. Taky jsem na to trpela. Pak jsem zavedla probioticke jogurty kazdy den a bylo jako kouzlem po problemu (x let klid). Po porodu se mi spustila dalsi vlna (ob mesic problem), jenze syn mel abkm a ja kojila, takze jsem musela brat probioticke tbl.a mam klid. Co se tyce klasickeho vytoku (bezproblemoveho), to je marne, nektere z nas maji proste smulu a vytoky jsou hojne a nic se s tim neda delat.

ceriii
•
19. bře 2018

Nech si od gynekologa předepsat a vyrobit autovakcínu. Mykózy jsem měla opakovaně, vyzkoušela jsem bezpočet lékařských i "babských" receptů a tohle bylo jediné, co zabralo. Je to asi nejmodernější a velmi účinná metoda. Jediná potíž je v tom, že ne všichni gynekologové jí znají. Můj gynekolog mi řekl, že nemám šanci se toho zbavit a mám otěhotnět (!), aby to přešlo. Tak jsem si našla jiného, ten mi dal autovakcínu a za pár týdnů bylo po problému, se kterým jsem bojovala několik let. Držím palce, je to hnus.

maks
•
19. bře 2018

Zkuste Candivac, je to taky vakcína. Nemám os.zkušenost ale recenze jsou na to dobré a nestojí to tolik. Mě trápí v těhotenství a s tím se nic moc dělat nedá, dokola boraxové globule a Macmiror. Jo a ještě přírodní sprej Salcura Topida.

eliska123456789
•
20. bře 2018

Ahoj, ja jsem opakovane mykozy měla z vysazeni antikoncepce (je tomu cca už rok co ji neberu), až když se partner prelecil, tak muka skončily, taky mi hodně pomohlo nejíst lepek, a jist wobenzyn a probiotika🙂 Pokud nic nezabere je lepší se nechat vyšetřit zda se nejedna o jiný problém

dc2015
•
20. bře 2018

Autovakcína. Jediné, co zabralo fakt dlouhodobě. Jinak Wobenzym a tea tree olej do pochvy. Buď ředěný výplachy nebo pár kapek na tampon. Jo a vysazení antikoncepce taky docela pomohlo...

jennyska
•
19. únor 2019

Ahoj @blboun @dc2015 @eliska123456789 a ostatní, klidně se na vše, co Vás zajímá, ptejte i v Poradně s lékařem: https://www.modrykonik.cz/forum/topics/poradny/

blboun
autor
•
19. únor 2019

@jennyska Díky ;)