icon

Hojeni po porodu

saphii
1. črc 2019

Ahoj, chtela jsem se zeptat, mela jsem pri porodu nastrih hraze a jsem pomerne dost sita, uz je to pres 14dni a porad mam stehy a kousek otevrene rany, tak zda nemate neco odzkouseno co pomaha na hojeni? Nechce se mi kvuli tomu do nemocnice pro radu.

krista25
1. črc 2019

Ahoj zkusila bych dubovou kůru(ta u mě zabrala) a nebo heřmánek

saphii
autor
1. črc 2019

@krista25 a odvar nebo gel z dubove kury pomohl ?

nikola093
1. črc 2019

@saphii mě pomohl gel z dubové kůry

ycida
1. črc 2019

Ja si delala odvar ,,řepíkové naťě,, a moc mi to pomohlo... kdybych o ni vedela driv, tak se tri tydny netrapim😡😊

krista25
1. črc 2019

@saphii gel 😊

pipi_puncocha
1. črc 2019

Mně porodní asistentka mimo dubové kůry doporučovala toto, ale vyzkoušeno zatím nemám: http://www.strom-zivota.net/marisiny-sici-byliny/

klea81
1. črc 2019

Desinfikovala jsem rosalginem

lucie_j
1. črc 2019

Gel z dubové kůry

smekalovamo
1. črc 2019

Zajdi si do lékárny pro čípky do pochvy. Jmenují se Cicatridina! Nikdy v zivote,ten nazev nezapomenu! Protoze mi zachranil zivot,jinak bych se unadavala a ubrecela,po porodu. Jsou sice drazssi, vyslo me to pred tremi lety, cca kolem 400 Kč, deset čípků. Ale zazrak,nad zazraky. Byla jsem dost sita, v porodnici to bylo celkem ok,jelikoz jsem dostavala na bolest prasky. Ale po propusteni z porodnice,jsem doma brecela bolesti,nadavala a byla totalne zhrzena!!! Nemohla jsem si prisaham,ani sednout! A chodit!! Opravdu me delal kazdicky krok silene problemy. Chodila jsem jak stara babicka pomalu,nohu tahla za sebou a brecela. Byla jsem fakt zoufala. Diky me milovane mamince,ktera se na me nemohla divat, a zasla mi do lekarny pro tyhle uzasne cipky,ksem jiz druhy den citila vyrazne zlepseni! Uz jsem mohla i sedet a chodit. A druhy den? Uz jsem skoro nic necitila a treti,uz jsem nevedela,ze jsem rodila!!!!! Pri druhem porodu,jednou si ty cipky necham od manzela dovezt rovnou do porodnice 😊Opravdu,vyzkousej!!!!

sister05
1. črc 2019

Souhlasím s @smekalovamo , moje gynekoložka tomu říká plastika piii....y 😁 asi to už stojí kolem 500, ale vyplatí se to. Mno a na ten nezahojenej otevrenej kousek, předpokládám zvenku, bych dala třeba hemagel. Koupel v dubové kure a promazávají je taky fajn

janule1940
2. črc 2019

možná bych i přidala hpomeopatikum arnica montana 9ch, 5 kuliček rozpustit ve skleněné nebo plastové lahvi, maximálně ve 2 dcl vody, nemíchat kovovou lžičkou, jen plastovou. Popíjet celý den po doušcích, vždy před tím protřepat nebo promíchat. Mě strašně pomohla při velikém nástřihu po kleštích, za 4 týdny jsem seděla na dřevěné židli a úplně v klidu.

hanulkaha
2. črc 2019

Me pomohl myci gel z dubove kury... Po kazdem wc osprchovat vlaznou vodou, aplikovat, nechat 1-2min pusobit a oplachnout 😉
Poprvnim porodu jsem se taky nekolik tydnu trapila a ted po druhem, co jsem pouzivala gel, jsem tyden od porodu ani nevedela, ze jsem rodila a mam sesitou fr...u 😁👍

eldrag
2. črc 2019

mycí gel z dubove kury... pouzivala jsem ho cca 3 mesice, prtooze pomahal i na hemoroidy...