Jedná se o hemoroid?

alice180
16. bře 2024

Ahoj, jsem 3 týdny po porodu. Ke konci těhotenství se mi objevil na konečníku fialový uzlík velikost větší než hrášek. Vždycky vyleze po stolici pak zase zaleze. Žádná krev, žádná bolest, možná svědění. Teď dotaz, co s tím? Mazala jsem v těhotenství dubovou kůrou, teď taky a pořád to tam je ? Proktolog u nás není tak nevím jestli jít k praktický ?

1pomnenka
16. bře 2024

Já bych ještě počkala, vždyť nemáš ani po šestinedělí.

rosalindamelinda
16. bře 2024

Samozřejmě, že je to hemoroid, co jiného by to bylo. Mě se vytvořil takový uzlíček nebo boule hned po porodu v porodnici a sestřička mi říkala, ten hemoroid mazat maminko. Zeptejte se v lékárně, volně prodejných mastiček je na to celá řada.

vladenkamaminka
16. bře 2024

Já takhle měla stopkaty polyp, vždy při stolici vylezl a časem jak se zvětšoval jsem ho musela zatlačit zpátky, pak jsem si ho nechala samozřejmě odstranit.. muže to byt samozřejmě i hemoroid, ale lepší najít toho proktologa ať to zkoukne.. já si taky právě myslela, že je to hemoroid, když jsem pak šla na kolono, tak ho tam doktor chtěl nechat, že tadytenhle ničemu nevadí, jenže já se bála, že jestli se ještě zvětší, tak se přes nej časem pak ani nevy**** 😂