icon

Jsem špatná máma

lucaaaaaaqa
4. lis 2017

Ahoj chci se zeptat mneli jste pocit když dítě zacelo brecet ze mu proste chcete dat prez pusu? Já už sem z toho hotova a dneska večer to Bylo strašný :( řval a nechtel spát mnela jsem ten pocit mu dat proste facku aby už sakra neřval ze nevím co po mě chce všechno má! Cítím se strašně aľe asi to moc nezvladam :(

Strana
z3
dendulevrtule
5. lis 2017

@lucaaaaaaqa Ja jsme po porodu jen brečela,když měl manžel odejít z porodnice tak úplná beznaděj že budu sama,to samé pak doma.O malou jsem se starala vzorně,ale manželovi pak říkala že jsme měli mít malou později ne teď.Bylo mi líto z těch pocitů ale nemohla jsem s nimi nic dělat.A přitom jsme se na maličkou tak těšila.Navic malá byla taky dost plačtivá.Bylo to hodně těžké období pro mě.Ale postupně až opadli hormony jsem se začala cítit lépe a lépe.Neboj bude to časem lepší a pokud si myslíš že je toho na tebe opravdu moc tak vyhledej pomoc psychologa.Mela jsem taky jednoho v okolí nalezeného, nakonec nebyl potřeba.Ale dvakrát v životě jsme měla tu čest s psychologem a opravdu se není za co stydět.Ja jsem ráda že jsem ho tehdy vyhledala.
Ještě ke kojeni,já sice nakonec kojila až do roka a něco ale lásku si prostě nevykojis,takže pokud prostě mlíčko není děj UM budeš ty klidnější a maličké taky.
Jestli si chceš popovídat klidně napiš IP😉

lucaaaaaaqa
autor
5. lis 2017

@sobist moc dekuju uvidíme zkusíme to :p on sice Spinka ale jak mile se vzbudí dam mu najíst v noci prebalim ho odkrkne a dam ho do postylky tak zacne rvát proste v postýlce nebude 😡🤔 ale když ho nechám u sebe u prsu tak vytuhne

lucaaaaaaqa
autor
5. lis 2017

@35_a_budu_mamka dekuju 🙂 něco snad zabere sem na to zvědavá :D

gorda
5. lis 2017

A vis kde je problem? Ve vsech tech slunickovych matkach, ktere zazili vybuch lasky pri porodu, kterym cele tehotenstvi dalo naprosto vsechno a nevzalo absolutne nic, ktere jedou na 150%, protoze spravna matka to tak zvlada... a verim tomu, ze vetsina z nich neprizna, ze je to kolikrat peklo a padaji na hubu, protoze jak by potom vypadali pred svetem, ze jo. 😀 Mela jsem to same, ted ma dcera osum mesicu a kdyz jeci, zvladam to s klidem. Ale nepochybuji, ze stavy na zabiti zase s vekem prijdou. 😀 A k tomu kojeni. Jak tu uz bylo, radam kojit kojit kojit ono se to rozjede, se uz taky smeju. Ne kazda je ta supermatka. Dcera mela tri mesice a me doslo mleko. Davala jsem ji svoje mrazene a kdyz doslo, rekla jsem si a dost. Nebudu se hroutit, proste ted budu jenom kojit a jestli bude mit hlad, dam ji UM. Ja bych totiz to "kojit ono se to rozjede, hlavne neprikrmovat" nezvladla. A hele, mliko zase bylo. Dneska davam na noc UM a jinak porad kojim. Dokud to pujde budu kojit, ale nenecham dite rvat hlady, kvuli nervum bych asi o mliko prisla uplne. Takze rada - necist clanky a prispevky o zazraku zrozeni a sile materstvi. Ve sve podstate to tak je, ale forma podani trochu pokulhava... 😉

andelka
5. lis 2017

@lucaaaaaaqa s oběma dětmi jsem po pár pokusech že by po nočním kojení spali v postýlce spala v posteli a bylo to mnohem lepší. Ani jsem v noci nedávala odrihnout a nevadilo to. Prostě se pritocit,nechat napít,usnout. U třetího zkusím dát postýlku z boku k posteli,abychom se všichni vešli. U starších jsme měli dvoulůžko,já jednu stranu,mimco druhou. Tatínek spal v obýváku.

sobist
6. lis 2017

@gorda Přesně tak, jsem ráda, že se najde někdo se stejným názorem. 🙂

chimneysweeper1
6. lis 2017

Náš syn byl extrémně uplakané mimino, srovnáno se všemi vrstevníky. Řval a řval a řval a v bdělém stavu prořval tak 90% do 3 měsíců věku. Nosila jsem v šátku já i partner, tam se uklidnil a spal. Šátek mohu doporučit, miminka se tam cítí v bezpečí a spinkají v klidu a dlouho. Časem bude tvoje miminko plakat míň a míň, uvidíš. A když chytneš nervy, že řve, polož ho někam, kde nehrozí, že spadne nebo si ublíží, a jdi se projít po bytě. Já vždycky chodila a brečela, tím jsem uvolnila emoce a mohla zas dál fungovat. Tobě pomůže třeba si zařvat nebo si dát sprchu...na to přijdeš sama. Držím palce a neboj, opravdu bude plakat míň a míň.

lucaaaaaaqa
autor
6. lis 2017

@chimneysweeper1 dekuju moc dnesani noc byla šílený :( od 2 nespime :( nechapu jak to dítě muže takhle dlouho vydržet

petrasipkova1
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa můžu se jen zeptat to opravdu od 2 v noci do oběda neusne,ani u prsu, v kocarku udrncat, v náručí unosit ?

lucaaaaaaqa
autor
6. lis 2017

@petrasipkova1 ano usnul na půl hodiny u prsu a od ty doby nic :/ usnul až v 10 tak nějak trochu to není možný ne ? :(

janulkakraniska
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa a to celou dobu ječí?

petrasipkova1
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa právě pro mě nepředstavitelný, dcera od porodnice spala bez problémů, sice v posteli se mnou, nonstop na prsu, ale spali jsme celou noc 😀 Když nespala na prsu, tak se budila po těch cca 2-3 hodinách, hodila jsem prso a spalo se dál. Právě si myslim, že když tak vyvádí, tak má nejspíš nějaký problém, nespí hodně přes den - myslela jsem třeba převrácený režim, nebo bolení bříška ? Pediatr ho viděl ? Přibývá dobře ? DDudlík nepomáhá ? Nechápu, že nezabere ani třeba v kočárku. Malá taky plakala, měla potravinové alergie a anež se na to přišlo, tak to bylo velmi neklidné miminko, ale v noci u toho prsa spala, přes den vždycky v kočárku. No držím pěsti, at se brzy vysvětlí nebo přijde co potřebuje.

opifka
6. lis 2017

Každý z nás občas dojde trpělivost a nahromadí se to v nás, na tom bych neviděla nic špatnýho. I když jsem měla relativně klidný mimi, tak teď je z něj neskutečná vytáčka a pokušitel, já jsem těhotná a snáším to fakt špatně. Nejednou jsem brečela, že už jsem prostě nemohla ustát situaci a přišla jsem si v koncích. Jak psaly holky předtím..třísknu za sebou dveřma a zamknu se třeba v koupelně. Člověk se za pár minut zklidní a funguje zase dál 🙂

petrasipkova1
6. lis 2017

Jinak jsem koukala na tvůj profil, projdi si ho taky, podívej se jak moc jsi se na malého těšila, spolu to zvládnete, hned jak usne, jdi se taky natáhnout, pokud usíná u kojení, spi taky. Věř, že po šestinedělí bude daleko lépe, co nejvíce to jde chodte venku, at chrupká v kočárku na vzduchu, ty si pročistíš hlavu. jste ted tým, najděte taktiku jak se přes ty těžké chvíle přenést a bude líp. Já jedla asi čokoládu denně, nachodila x km s kočárem a doma nic kromě práce okolo malé nedělala 🙂 Hodně síly, brouček je ještě maličkej, musí si zvyknout na tenhle svět. Měla jsem puštěný klipy na youtube, hopsala na míči a zpívala, malá se chtě nechtě uklidnila 🙂 Zkoušej a vydrž, no.

evee24
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa co zkusit šátek? Me zachránil přes zblázněním.

drakenn
6. lis 2017

Kdyz nechce byt v postylce, tak bych ho tam nedavala! Pisete, ze u vas je v pohode a v postylce place..tak je to jasne.. Zkuste satek

lucaaaaaaqa
autor
6. lis 2017

Zkusim šátek a uvidíme no :/
Tedkon znova prez den docela fajn ale od 5ti zase jeci o 100 šest :/ nevím všechno má mazala sem bříško kvůli prdikum ale nic nepomáhá tak já nevím Jo doktor ho viděl je úplně zdravej :/

sthanina
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa Tady opravdu pomůže tvoje náruč a pocit bezpečí... Objímej co to jde, mluv na něj, krm a přebaluj, dokud toho nebude mít dost...😉

looolaaa
6. lis 2017

@lucaaaaaaqa no to je prostě dítě 😀
já vím je to šok - ta představa o tom jaké to je mít miminko a ta realita - ten "děs", ta skutečnost a ten strach (a hlavně pocit - proboha co jsem to udělala!!! bude můj život ještě někdy jako dřív!!! - nebude ;) bude to lepší ;) ale budeš se muset změnit a "vyrůst" )

hlavně nepočítej s tím že si koupíš šátek a tvoje dítě začne spát 23h denně :D páč nebude - jen to bude snesitelnější a ty budeš moci i něco udělat 🙂

bude ječet přesně tak dlouho jak dlouho tě to bude rozčilovat 😝 a v ten moment kdy si řekneš "co, je to jen řev - pojď sem malej, řvi mi láskyplně do ucha a já tu budu s tebou" pak bude klid ( i kdyby né navenek tak aspoň v tobě 🙂 )
a když to i doktor posychroval že je cajk tak o co jde ;)
když nespí v noci tak budete spolu spát přes den - máš jen jedno dítě - můžeš si dělat co ty, nebo on chce (jen to už není nic z toho na co si ty byla zvyklá 😀 )

první dítě je náhodou sranda - jen se tom zasměješ až za pár měsíců (někdo let 😝 )

evee24
7. lis 2017

@lucaaaaaaqa taky pamatuju jak od 3 odpoledne začínal řev a ja brečela co ji muže byt. Manžel dosel z prace a to jsou prdy. A ono jo 😀 manžel pokazdy pozná co ji je. Já brečela, jak spatna matka jsem. Takže te chápu, je to na palici ale bude lip. Zkus šátek. Ono to houpání pomáhá teda aspoň na nás a i zahřívá pupík na Prdiky. Musí se zkoušet.

ajik3
7. lis 2017

Ahoj holky.
muj syn,kvetnatko,chlapecek k zulibanu,vdecny za kazdy pohled a pohlazeni...behem 14 dnu stresne place hned po kazdem jidle...zoufalstvi.. silene,nedalo se to vydrzet...po trech tydnech si rikam,sakris,to uz neni mozne...ha,dala jsem si eliminacni dietemu a zjistila,ze nesnese mlecne vyrobky ..mel z toho krece v brise...plus dalsi potize...takze jsem pul roku na diete,kluk ma 8,5kg na 6m,je spojojeny...ted cekam na testy,zda je to jen nesnasenlivost a casem se to nauci stravit,nebo alergie.
Po tom silenem prvnim mesici,kdy u nas nebylo nic nez rev,manzel to nezvladal,dcerka v tom byla.. ja v pr... mi ted to dets.vztekani,nespokojenost,ze nedosahne na hracku,ze se nemuze otocit zpet,ze...prijde jako sranda.. klidne ho pul dne ponosim a hraju si s nim,ptz to vsechno je prkotina...zlate,kdyz je dite zdrave!!!!!!!
Vum,co to je,kdyz mate vseho po krk a nejradsi byste deti nechala na ulici a zamkla dvere😂😂😂😂😂
Vsechno!!!!!! se zlepsi s casem,uvidite! Drzim vsem pesti

lucaaaaaaqa
autor
7. lis 2017

Moc vám všem dekuju 🙂 opravdu je mi lip 🙂

Strana
z3