Kdy jít na vyvolávací injekci, když se ms nedostavila pravděpodobně ze stresu?
Dobrý večer.Moje otázka je z nadpisu zřejmě jasná.ms jsem měla dostat včera max dnes,cyklus 30,31 dní,opravdu celý život,nikdy o den méně ani více.V sobotu jsem se dozvěděla špatnou zprávu a není mi z toho dobře po těle a pravděpodobně kvůli tomu i moje tělo stávkuje.Jasné,ze nepoletim hned zitra k dr at mi píchne vyvolavacku,ale chci vědět po jak dlouhé době cca to mám řešit,případně zda počkat až na další ms.Test sem dělala dnes odpoledne a krásně bílý,viz foto,Takže těhotná určitě nejsem.moc děkuji a všem krásný večer.

Já bych ještě počkala klidně týden a pak bych zavolala na gyndu a domluvila se s nimi. (S tím, že si stejně myslím, že dřív jak za dva týdny by stejně nic ani nevyvolávali)
Dr mi říkala po 10ti dnech, ale chodila jsem i později, nebo přišla na později a nemusela jsem jít 😉
A co nějaké bylinky? Kontryhel, jeřáb ptačí - to pomohlo mně, když jsem vysadila HA a nenaskocil cyklus. Ta vyvolávačka je pěkný hnus, kdysi dávno jsem na ně chodila celý půlrok.

Ahoj, já měla kdysi zpoždění dva týdny. Vyvolávačku jsem ale nechtěla, tak jsem se jen ptala doktora, jestli je nutná. Prý by mi ji spíš dal, ale jestli nechci, tak můžeme počkat. Takže myslím, že nemusíš nijak spěchat, jestli máš zpoždění den. (Jinak těhu test nemusí být pozitivní hned v den vynechané ms, ale nechci strašit, pokud dítko neplánuješ.)