Krvácení při sexu. Čím to může být?

janca2000
16. únor 2020

Holky, byla jsem u gynekolozky, ale ta se k mému problémů nějak nevyjadrovala, proto bych se ráda zeptala na vaše zkušenosti.
Po většině sexu krvácím. Sex mě nebolí, neděláme neobvyklé polohy, nejsem suchá a ani ho přítel nemá velkého, ale prostě skoro po každém sexu se objeví krev - někdy jen nepatrně se objeví na penisu a pak na kalhotkách a je to spíš taková krev s hlenem než samotná krev a někdy je té krve víc, že se objeví i na prosteradle.
Jako, celkem mě to otravuje a neustále přemýšlím nad tím, jestli je vše v pořádku, jelikož doktorka se k tomu absolutně nevyjádřila a řekla, že tam nic nevidí. Žádné prášky neberu a opravdu to krvácení je ze mne a ne z přítele - před ním jsem měla párkrát sex s jedním klukem a taky jsem krvacela, ale to jsem nebyla úplně uvolněná a nepatrně mě to bolelo.
Možná jen tak ještě poznamenám, že při protržení panenské blány jsem nadměrne krvacela, ale opravdu hodně, vložka nestíhala, padaly ze mne i takové cucky a musela jsem sedět na záchodě. Jakmile jsem se po dvou hodinách odhodlala ze záchodu vstát, tak jsem i omdlela a přemýšleli jsme nad tím, jestli nejet na pohotovost. Pak ještě i dalších pár sexů bylo s krví, ale pak to bylo ok. A pak ještě jsem měla ještě další gynekologický problém, že jsem měla malinký zánět v pochvě, už tam není.

gracinka7
16. únor 2020

To je divný. Zkus ještě jiného doktora.

leniczka23
16. únor 2020

Taky bych zkusila jineho doktora, normalni to urcite neni..

janca2000
autor
16. únor 2020

Právě toto je už můj třetí doktor 🤦‍♀️😅 První byla časově strašně vytížena, když jsem se chtěla objednat, musela jsem čekat tak 2 měsíce, což se mi zdálo poměrně hodně. Další že mne dělala idiota, protoze nemohla uvěřit tomu, že jsem měla sex (tema klestema se do mě nemohla dostat) a z jejího pohledu prostě šlo vidět že ze mne má prdel (a to jsem byla zhruba měsíc po prvním styku, kdy jsem už ani nekrvacela). A teď tato. No, tak snad čtvrtý doktor bude fajn 😂

lucifux
16. únor 2020

Určitě by to chtělo změnu doktora. Nebo potom jedině po tom sexu když budeš krvácet více tak na pohotovost. Tohle musí mít nějaký důvod, to nemůže být jen tak.