Nemůžu otěhotnět kvůli nadváze. Je tu někdo takový?
ahojky,
možná už tu nějáký podobný témata jsou, ale přesto jsem chtěla založit nové, protože v těch jiných tématech už to mají rozjeté a já teprve začínám.
Mám fakt velkou nadváhu a je to asi jediný problém, který mi brání v otěhotnění, proto s tím chci něco už vážně udělat!
Je tu ještě některá další co by chtěla vyměnit břicho za bříško??? 🙂
inak sipeky zaberá 🙂
ja skúsim každý večer bicyklovať na stacionárnom, jesť raňajky, jesť často a večer žiadne prejedanie. toto naozaj nemôže uškodiť. Každé kilo dolu poteší
mám tú prvú a keď som sa toho držala schudla som asi 7 kíl. Neviem, či to teraz nepôjde ťažšie, veď vtedy som schudla zo 67 na 60 kíl. Vidí sa mi, že má aj DVD s cvikmi
mima no jo ja mam tri knihy dvd a relax cd od nej
je to fajn ale nasjkôr začnem tymi 4hod. intervalmi až sa naučim jesť
potom začnem znižovať porcie
a snad aj cvičiť zatial som sa neodhodlala
sa môžme sem tam priebežne informovať 😀
ale vieš čo najlepšie by bolo pribrať, veď vieš kde a vieš z čoho 😀
Ahojteeee , dobre rano....este spite???ja som uz v praci tak zacinam makat , ale z casu na cas sem nakuknem.....
Baby v tom mate pravdu , keby sme mali brusko od niecoho ineho , tak schudnut by stacilo aj potom 😀
dobre ranko prajem aj ja
som tu na skok ale bežim ešte drichmošiť každopadne tu dnes isto budem 😅
breeeeeee ranko.
dnes mam zivocisny den.
ale drbe mi, vazim sa kazdy den ako taka hluposka 😀
Dobre ranko dlho som tu nebola a vy ste napisali roman
Viete co som zistila posledne dni? Ze sa neviem dojest sladkeho. Ked mam chut, tak si trosku dam, ale nestaci mi to. Zacala som uvazovat o chrome. Nemate s tym skusenosti?
kristl dik 🙂
shaarka ahoj - to robim aj ja tak pohoda
dokonca moja "dieta" to odporuča 🙂
skratka je tam vyslovene - vahy sa netreba báť 😀
kristl povedz niečo o sebe
tak je mi 24 jsem z teplic, nejsem jeste vdana, ale pristi rok v lete do toho prastime, tak chci zhubnout aspon 20 kg a hlavne moc chceme mimiska.
měřím 180 cm , a vazim 92 kg
krpatucka - chrom som skušala - nezabral 🙂
ale možno ti telo naznačuje nedostatok nejakej latky možno aj chromu
alebo inej
ťažko to odhaliť
kristl idealne 35 rada budem aj za 10
kristl aj ja som strašne chcela pred svadbou schudnuť išla som asi rok pred svadbou z 89 na 77 a chcela som pokračovať namiesto toho som mala na svadbe zasa asi 85 😖
ale teraz to robim kvoli mimču
tak idem pracovat na tabulke.
pondelnajsie ranne vazenie moze byt?
poprosim potom vahy do IP, lebo sa bojim, ze by som si nejaku v prispevkoch nevsimla 😉

mima brala by som tvoju vahu aj vyšku 😔