icon

Po sexu menstruace. Máte někdo také tak?

8. lis 2020

Ahoj, můžu se zeptat..máte některá taky tak, že se vám po pohlavnim styku spustí šílené bolesti v podbříšku a následá menstruace

palja
8. lis 2020

Ne. Sestra měla po sexu velké bolesti břicha a silné krvácení a dr zjistil, že má zánět dělohy.

jancastromska
8. lis 2020

Ne a myslím že menstruace může být jen tehdy když vajíčko v určité době není oplodněné a poté odchází s krvi jednoduše řečeno ...to bych pak mohla mít menses každou soulož tedy i denně ...zřejmě to nebude menses ale problém

mzacikova
8. lis 2020

Pokud vím, že ji čekám, tak mi ji sex většinou spustil. Ale nikdy v době, kdy být neměla

leniczka23
8. lis 2020

Pokud krvacis po každém styku neodkladné mazej k lékaři.

rnika
9. lis 2020

Já měla problémy s krvácením po styku... a nakonec to vyřešila konizace děložního čípku, od té doby jsem měla klid.

agneska7
9. lis 2020

Tak ono záleží jestli je to pokaždé nebo jen když už má ms přijít , pokud je to mimo dobu kdy má ms přijít tak to není menstruace ale krvácení z jiného důvodu který by jsi měla řešit s dr

zuzu_z
9. lis 2020

Stalo se mi to jednou a na vyšetření se ukázalo, ze jsem měla polyp děložního hrdla. Zajdi si k lékaři, ať zjisti příčinu, muže to být hormonální ale raději ať nic nepodcenis ;)

autor
9. lis 2020

@zuzu_z @leniczka23 Já to mam takhle uz podruhe. Jsem pul roku po prirozenem porodu bez komplikaci, nastrihu a podobne. Ted porad krvacim, jako kdybych mela normalni MS, tu mám mít 26.
Uvidim co to bude, na patek jsem objednana. Snad to nebude nic hrozného🙁