Polycystické vaječníky, je šance?

janourspa
7. zář 2017

Ahoj holky, dneska mi doktor oznámil, že mám obráceně hormony a z toho plynoucí polycystické vaječníky... Snažíme se teď s přítelem o miminko..😔 myslíte, že je nějaká šance? Už jsem dostala i Clostilbegyt, abych vyzkoušela, zda pomůže.. já jsem z toho všeho hrozně zaskočená a pomatená 😔 má někdo z vás pozitivní zkušenosti? Myslíte, že se někdy miminko podaří?

listopadka1
7. zář 2017

jasně, to má dneska skoro každá, někdy pomůžou hormony, někdy úprava jídelníčku, cvičení a přinejhorším asistovaná reprodukce. Ono hrozně záleží, jak moc silné to máš. Já to měla hodně špatné, bez ovulace, cykly tak 80 dní, takže nakonec jsme museli na IVF, ale teď podruhé se to povedlo přirozeně. Takže rozhodně neztrácej naději, nejhorší je se zbytečně stresovat a nervovat, psychika se na tom hrozně odráží. Neboj, dítě určitě bude, možná to nebude rychlovka, ale nakonec to nějak půjde.

uzivatelkapetra
7. zář 2017

Pohledej tady, je to spoustu témat na toto(zkratka PCOS).
Kdybys napsala jaké hormony máš v nerovnováze, určitě by se ozvaly holky, které to mají či měly stejně.
Každopádně nevěš hlavu🙂

janikas85
7. zář 2017

@janourspa Ahojky, mrkni do skupinky Snažilky s PCOS . Tam najdeš vše co potřebuješ. Rady,tipy,podporu..

janourspa
autor
8. zář 2017

Jé, holky, hrozně moc vám všem děkuji, hned je člověk trošku klidnější, když ví, že naděje tu je 😊 ale včera to byl pro mě šok.. do skupin se určitě mrknu. Po vysazení antikoncepce, jsem měla vše rozházené a délky cyklů kolem 60 dnů, když menstruace přišla, trvala i přes 14 dní, tak mi doktor dal na srovnání Gynprodyl. Od té doby to chodilo pravidelně, ale k ovulaci to nepomohlo. Tak teď nám zkusit ten Clostilbegyt.. ale každopádně se mi líbí i typ s úpravou jídelníčku a cvičením. Potřebovala bych něco shodit, tak teď budu mít velkou motivaci 😉