icon

Proč antimykotické léky a antibiotika nezabírají na zánět?

niklino
20. pro 2024

Dobry den, trapilo me svedeni a zarudnuti pochvy tak jsem si koupila volne prodejne antimykoticke leky (cipky i mast) jenze to nepomohlo tak jsem jela na gyndu zadnou kultivaci mi nedelali jen mi doktorka predepsala Macmiror ale ten ani po 4 dnech nejak nepomohl furt vse stejne a porad svedeni a zarudle. Doktorka si myslela ze je to alergicka reakce tak mi predepsala Dalacin 20mg a dnes je to 2 den a to same proste zadna uleva furt zarudle a svedeni. Nikdo mi nebyl schopny rict zda jsou to kvasinky na ktere jsem trpela nebo co to vlastne ne jediny co tak doktorka rekla ze je to zanet. Nevite co by to mohlo byt nebo spise proc mi ATB nezabiraji? Jsem uz zoufala a uplne se me nechce skoncit v nemocnici s nejaky chronickym zanetem nebo neco. Dekuji

vlasta1981
20. pro 2024

@niklino jeden čas jsem na tohle trpěla . Mela jsem až strupy z toho. Víc co mi pomohlo . Mazat mastičku na vrch na opruzeny zadeček taková žlutá butilka v dm mají asi za 59 Kč a boraxové globule. Hlavně omezit cukr a mléčné do zlepšení . A brát probiotika mne zavítal až biopron ten nejsilnější . A pak jsem nasadila gynekologické probiotika takové tabletky .koupíš v lékárně . A od té doby ..tuk ťuk klid

vlasta1981
20. pro 2024

@niklino probio Fenina se jmenují

niklino
autor
20. pro 2024

@vlasta1981 a je v poradku ze mam svedeni i kdyz zavadim Dalacin? Neni problem nekde jinde? Hlavne jsem myslela ze to je mykoza a ocividne ne kdyz mam na to antibiotika. Dalacin je na bakterialni vaginozu tak doifam ze se toho zbavim. Mam koupene Gynimum probiotika tak zacnu zavadet.

vlasta1981
20. pro 2024

@niklino ja dalacin neměla nikdy hka tak ti nedokážu říct ale koukni do letáku jestli nevyvolává on to svědění