Zánět močového měchýře v těhotenství

bauskka
21. dub 2017

Ahoj těhulky, máte někdo zkušenosti s negativními výsledky moči při zánětu močáku? V úterý jsem byla u obvodní, s bolestí podbřišku, chodila jsem furt čurat a bolest byla řezavá a občas křečovitá, měla jsem problém i s tlačením na stolici a i čuraní. Nepálilo mě nic ani neřezalo, jen mě při zatlačení bolelo břicho. k dr jsem šla, protože jsem si myslela, že mám zánět močáku. Kdysi jsem ho měla, a měla jsem stejné příznaky i s lehkou nevolností. Dr. mi předepsala ATB Duomox 1000 a odeslala moč na kultivaci. V pátek jsem si volala na výsledky a řekli mi že jsou negativní. Objednla jsem se tedy na kontrolu na gyndu, jeslti je všechno v pohodě. Jsem z toho nervozní, protože mě břicho bolelo docela dost a několik dní. Mám ještě zakloněnou dělohu, tak si na druhou stranu myslím, že to je bolest od dělohy, ale člověk nikdy neví. Jsem v 15tt a první těhu. Nevím jestli mám dobírat atb. dr mi říkala že jo. Prosím jaké máte zkušenosti vy?

kaja2016
21. dub 2017

Hele ta Atb bez kultivace, to není dobrý. Já měla před těhotenstvím chronické záněty, v těhotenství 3x.

kaja2016
21. dub 2017

Víš co,těžko radit, oni říkají že ty záněty můžou být nebezpečný, ale řeknu ti, že po porodu jsem měla zánět jednou, atb si nevzala, rozehnala.cajem a už se mě to nevrátilo, dceři je rok. Určitě se pořád s gynekoložkou. Já teda atb v těhotenství brala, bala jsem se to podcenit, aljenžádné příznaky jsem neměla, je mě přišlo z laborky, že mám zanet. Po posledních atb jsem dostala děsnej průjem, tak jsem je už nedobrala. Všechno jsem konzultovala s gyn.

zuzzik82
21. dub 2017

Ja na zanety trpim. Vyzkouseli na me snad vsechna atb. Nakonec mi pomohla kamoska a jeji radu. Beru Blokurimu a mam klid. Je to jen cukr co se muze i v tehu a pri kojeni. Prodavaj se v pytliku. Zpocatku jsem si z nich delala tabletky. Ted me staci brat obcas pytlik kdyz citim, ze to na me "jde".

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru