Zamlklý potrat, jak jste se z toho vzpamatovali?
Ahoj snazilky , maminky proste vsichni co si tohle prectou ...
v posledni dobe jsem zazila zamlkly potrat v 7tt , a nejak se z toho nedokazu vzpamatovat , porad v tom pavu a premyslim jake to mohlo byt , co jsme asi cekali atd ... doma o tom mluvit nemuzu vsude na me jdou reci typu ze mame jeste synka 1,5 roku zdraveho atd coz je pravda , jasne.... ale mohl mit sestricku nebo bratricka a to me nici .... plod se prestal vyvyjet a nikdo mi nerekl proc ...:( Jak jste se z toho vzpamatovavali vy ??? Když jsem sama doma tak jen myslim na tohle a pláču :(
Holky mam mensi problem, v patek to bylo tyden po revizi, kde jsem po revizi spinila 3 dny a pak uz nic a dnes rano jsem vstala sla normalne na zachod a po utreni jsem zjistila ze opet spinim, bolest v podbrisku jako pri menstruaci a na vlozce jsem pak mela jako by cernou krev, je to normalni????
@janule1212 Mně vždycky krvácení ustalo, den skoro nic a pak to zase začlo, trvalo to asi 10- 12 dní. Trochu to pobolívalo, jak se stahovala děloha. Tmavá krev je stará, asi se ti dočišťuje děloha. Ale pokud bys měla nějaký větší bolesti nebo teplotu, radši bych zašla na kontrolu.
@janule1212 já to tak mám. A měla jsem to i po obou normálních porodech,že jsem se čistila na etapy. Teď též,po týdnu jen špinění,pak dva dny nic a teď zase krvácím. Ale nic mě nebolí. Bývá to po nějaké námaze.
Ahoj, dnes jsem byla na kontrole 8 dní po revizi s tím, ze stále krvacim celkem dost, bolesti nemám, ale doktorka raději udělala ultrazvuk a zjistila, ze v deloze stále cosi vidí, ale nezdá se ji to jako zbytky tkáně...strašně moc doufám, ze nebudu muset na hospitalizaci ještě jednou, moje dvouletá holčička to nenesla zrovna nejlépe (stále kojim atd)...doktorka říkala, ze o druhem zákroku zatím nebudume mluvit, ale ze to dle UZ nemůže vyloucit.Pokud budu krvácet ještě 14 dní, mám dorazit...jde nějak podpořit, aby se to vyloučilo samo? Máte s tím někdo zkušenost? Uz jsem z toho byla psychický venku, ale dnes mi přijde, ze dost pochybila sestra, už to mě dost srazilo, pak ještě toto a už zas brecim 😕
@sarkoc já jsem od zákroku 14 dní,a též pořád občas špiním. Minulý týden jsem i krvácela ještě. Na utz též něco ještě bylo,ale mělo by to odejít nejpozději s první ms. Po ní mám jít na kontrolu ( nebo každopádně na konci šestinedělí tak jako tak). Já si hledám jiného Dr, hlavně z psychických důvodů. A třeba někdo jiný bude mít i jiný přístup k problémům které mám.
@andelka děkuji za odpověď, ja doktorku určitě měnit nechci, je považována za největší kapacitu v Hradci, strašně si ji vážím a mám k ni 100% důvěru (ona zákrok nedelala), ale dnes to teda podle me trochu zvorala sestra, vlastně obě, co se tam střídají...přijdu dnes k sestře a ona mi rika: aaaa, paní XY, koukám, ze tu máte připravenou teh.prukazku, moc gratuluji, jaký týden? sestra, co tam byla když se to zjistilo, ji nejspíš zapomněla vyhodit a místo toho vrátila do karty a tato to nevěděla....vím, ze jde o blbost, ale úplně mě to vykolejilo...ja uz s tím byla smirena a tohle bylo jak ledová sprcha 😭 Když jsem vykoktala, ze po revizi uz v žádném, tak jen přihodila aha...roztrhla ji prede mnou a vyhodila...omlouvala se mi za ní az doktorka, která měla zrovna otevřené dveře a slyšela to...asi jsem precitlivela ještě, o nic nejde, ale v tu chvili vážně děs 😕
ja mam přijít za 10-14 dní pokud budu ještě krvácet a nebo kdyz to bude dobry tak pak 11 den po začátku první menstruace, pokud přijde do 5ti týdnů, jinak kontrola i bez toho...
@cinam u nás se v úterý na začátku pracovní doby a před ní natáčejí monitory. A mě objednala 20 minut po začátku,takže super. Mně to nedošlo,ale ona věděla proč jdu na kontrolu.4 těhotné před porodem v čekárně a z ordinace zvuk ťukání srdíčka. Jak už jsem si připadala ok,tak jsem zas slzela.
Ahoj, chci se zeptat, je možné, abych měla ovulaci? Na kyretáži jsem byla 30.1.2018 v 10 tt, a nyní me asi už tři dny pobolívá podbřišek, nekrvácím, nemám teplotu ani žádný jiný problém. Jsem z toho trochu lehce nervózní, aby vše bylo v pořádku. Na kontrolu jdu 21.2., děkuji
Kdy jste dostali MS? Jsem 33 dnů od revize....a stále nic..
Je to tak, obvykle to bývá 12-16 dní po ovulaci,ale třeba zrovna po revizi,po porodu,v době kojení atd to může být méně. Každopádně je potřeba vydržet.
Asi tak... Pokud se plod nevyvíjel, tvé tělo bylo chytré, když se vše stalo jak mělo. Je spousta postižených dětí se zoufalými unavenými maminkami, kolikrát opuštěnými.. Hlavu vzhůru a myslet na budoucnost.. a opravdu na synka, který tu je kvůli vám, a vy kvůli němu. Bolest může přejít do deprese, a to není dobrá volba..
Zenský, chci vás povzbudit.!! PO samovol. potratu BEZ revize , jsme se HNED rozhodli na to skočit znovu a snažit se. A ono to je kupodivu společně s časem nejlepší lék na to bolení.
Zrovna mi skončila první MS po tom potratu a zase jedeme dál! Jak jsem uz několikrat psala, VĚŘÍM,ŽE TO BRZO VÝJDE, DO PŮL ROKU URČITĚ. Uz to bude conevidět rok co se snažíme,ale porad naivně presvědčeně VĚŘÍM, že se to podaří. Jsme mladí, zdraví, ja užívám FertiPronu, Drmek a piju kontryhel.... tož to by bylo,abyy nebylo!
Kdo uz může snažte se dál, těšte se na společné intimní chvilky a co nevidět to klapne! Držím palečky, sobě i VÁM !!!
Dnes 37dc a stále nic.... Dá se nějak MS pomoct aby přišla?

@lzii hlavně aby narostla ta sliznice pry, prece jen revize je vyskrab, takze ta sliznice ted nic moc..Celkově deloha a cyklus aby se regeneroval, srovnalo se vse, zahojilo.