icon

Zamlklý potrat, jak jste se z toho vzpamatovali?

lzii
24. led 2018

Ahoj snazilky , maminky proste vsichni co si tohle prectou ...

v posledni dobe jsem zazila zamlkly potrat v 7tt , a nejak se z toho nedokazu vzpamatovat , porad v tom pavu a premyslim jake to mohlo byt , co jsme asi cekali atd ... doma o tom mluvit nemuzu vsude na me jdou reci typu ze mame jeste synka 1,5 roku zdraveho atd coz je pravda , jasne.... ale mohl mit sestricku nebo bratricka a to me nici .... plod se prestal vyvyjet a nikdo mi nerekl proc ...:( Jak jste se z toho vzpamatovavali vy ??? Když jsem sama doma tak jen myslim na tohle a pláču :(

Strana
z6
biedronca
11. únor 2018

@lzii hlavně aby narostla ta sliznice pry, prece jen revize je vyskrab, takze ta sliznice ted nic moc..Celkově deloha a cyklus aby se regeneroval, srovnalo se vse, zahojilo.

janule1212
11. únor 2018

Holky mam mensi problem, v patek to bylo tyden po revizi, kde jsem po revizi spinila 3 dny a pak uz nic a dnes rano jsem vstala sla normalne na zachod a po utreni jsem zjistila ze opet spinim, bolest v podbrisku jako pri menstruaci a na vlozce jsem pak mela jako by cernou krev, je to normalni????

vineta
11. únor 2018

@janule1212 Mně vždycky krvácení ustalo, den skoro nic a pak to zase začlo, trvalo to asi 10- 12 dní. Trochu to pobolívalo, jak se stahovala děloha. Tmavá krev je stará, asi se ti dočišťuje děloha. Ale pokud bys měla nějaký větší bolesti nebo teplotu, radši bych zašla na kontrolu.

andelka
11. únor 2018

@janule1212 já to tak mám. A měla jsem to i po obou normálních porodech,že jsem se čistila na etapy. Teď též,po týdnu jen špinění,pak dva dny nic a teď zase krvácím. Ale nic mě nebolí. Bývá to po nějaké námaze.

sarkoc
15. únor 2018

Ahoj, dnes jsem byla na kontrole 8 dní po revizi s tím, ze stále krvacim celkem dost, bolesti nemám, ale doktorka raději udělala ultrazvuk a zjistila, ze v deloze stále cosi vidí, ale nezdá se ji to jako zbytky tkáně...strašně moc doufám, ze nebudu muset na hospitalizaci ještě jednou, moje dvouletá holčička to nenesla zrovna nejlépe (stále kojim atd)...doktorka říkala, ze o druhem zákroku zatím nebudume mluvit, ale ze to dle UZ nemůže vyloucit.Pokud budu krvácet ještě 14 dní, mám dorazit...jde nějak podpořit, aby se to vyloučilo samo? Máte s tím někdo zkušenost? Uz jsem z toho byla psychický venku, ale dnes mi přijde, ze dost pochybila sestra, už to mě dost srazilo, pak ještě toto a už zas brecim 😕

andelka
15. únor 2018

@sarkoc já jsem od zákroku 14 dní,a též pořád občas špiním. Minulý týden jsem i krvácela ještě. Na utz též něco ještě bylo,ale mělo by to odejít nejpozději s první ms. Po ní mám jít na kontrolu ( nebo každopádně na konci šestinedělí tak jako tak). Já si hledám jiného Dr, hlavně z psychických důvodů. A třeba někdo jiný bude mít i jiný přístup k problémům které mám.

sarkoc
15. únor 2018

@andelka děkuji za odpověď, ja doktorku určitě měnit nechci, je považována za největší kapacitu v Hradci, strašně si ji vážím a mám k ni 100% důvěru (ona zákrok nedelala), ale dnes to teda podle me trochu zvorala sestra, vlastně obě, co se tam střídají...přijdu dnes k sestře a ona mi rika: aaaa, paní XY, koukám, ze tu máte připravenou teh.prukazku, moc gratuluji, jaký týden? sestra, co tam byla když se to zjistilo, ji nejspíš zapomněla vyhodit a místo toho vrátila do karty a tato to nevěděla....vím, ze jde o blbost, ale úplně mě to vykolejilo...ja uz s tím byla smirena a tohle bylo jak ledová sprcha 😭 Když jsem vykoktala, ze po revizi uz v žádném, tak jen přihodila aha...roztrhla ji prede mnou a vyhodila...omlouvala se mi za ní az doktorka, která měla zrovna otevřené dveře a slyšela to...asi jsem precitlivela ještě, o nic nejde, ale v tu chvili vážně děs 😕
ja mam přijít za 10-14 dní pokud budu ještě krvácet a nebo kdyz to bude dobry tak pak 11 den po začátku první menstruace, pokud přijde do 5ti týdnů, jinak kontrola i bez toho...

vineta
15. únor 2018

@sarkoc To je mi líto, to dokáže rozhodit. Držím palce, ať je to brzy lepší a ať se to vše dočistí 😘

andelka
15. únor 2018

@sarkoc po mně chtěl Dr průkazku když jsem k němu sedla ke stolu. Tak mu říkám,že už ji nemám,zůstala v nemocnici. Teprve kliknul na moji kartu,tak mu to došlo až potom. Mně rozhodí i cesta tam. Už jsem domluvená že po ukončení nemocenské a po kontrole po 6 nedělí přejdu jinam.

cinam
15. únor 2018

@sarkoc tohle mi udelala sestra taky. prisla na ferovku a pred ostatnima zenskyma - vy jdete do poradny, ze? Tak rikam, ze ne. Pak teprve otevrela kartu a rika no tak mi dejte zpravu z nemocnice... jako je to blbost no, ale taky me to nepotesilo zrovna.

andelka
15. únor 2018

@cinam u nás se v úterý na začátku pracovní doby a před ní natáčejí monitory. A mě objednala 20 minut po začátku,takže super. Mně to nedošlo,ale ona věděla proč jdu na kontrolu.4 těhotné před porodem v čekárně a z ordinace zvuk ťukání srdíčka. Jak už jsem si připadala ok,tak jsem zas slzela.

eva.85
16. únor 2018

Ahoj, chci se zeptat, je možné, abych měla ovulaci? Na kyretáži jsem byla 30.1.2018 v 10 tt, a nyní me asi už tři dny pobolívá podbřišek, nekrvácím, nemám teplotu ani žádný jiný problém. Jsem z toho trochu lehce nervózní, aby vše bylo v pořádku. Na kontrolu jdu 21.2., děkuji

andelka
16. únor 2018

@eva.85 já myslím že to možné je. Už je to víc než 14 dní od kyretáže. Někdy se tělo dá do kupy rychle.

kobzolla
16. únor 2018

@eva.85 Určitě to možné je. Já byla na revizi 29.prosince a za tři týdny jsem měla OVU... 😉 Za další dva pak první MS.

lzii
autor
17. únor 2018

@eva.85 Evo já byla na revizi 22.1 a ovulaci mám dneska. Pro zajímavost jsem si udělala i test

lzii
autor
23. únor 2018

Kdy jste dostali MS? Jsem 33 dnů od revize....a stále nic..

vineta
23. únor 2018

@lzii 36 dnů po revizi

andelka
23. únor 2018

@lzii záleží jestli a kdy jsi měla ovulaci. Nepřijde mi ten test na fotce úplně pozitivní,a po pozitivním je ovulace tak do 48 h a ms obvykle 12-16 dní po ovulaci. Takže podle mě máš na ms brzo.

neria55
23. únor 2018

@lzii 37 dnů po revizi

kobzolla
23. únor 2018

@lzii Já 35.den po revizi, 14 dní po ovulaci (tu bezpečné poznám). Předtím cykly 28-29 dní.

lzii
autor
24. únor 2018

@andelka ve finále ovulaci byla pár hodin po testu viz foto

lzii
autor
24. únor 2018

@kobzolla jsem týden po ovulaci. Byla 27dc. A dneska jsem 34dc... Stále čekám... Už bych ji ráda měla. Aspoň bych se hodila do pohody že už je to celé zamnou ..

vineta
24. únor 2018

@lzii Ještě vydrž, ono to přijde.. taky jsem na to čekala jak na smilování.

andelka
24. únor 2018

@lzii jj,už vidím,27 je krásně pozitivní. Akorát že ovulace bývá až tak den dva po pozitivním testu. Ale asi může být i dřív,záleží jaké cítíš symptomy. Každopádně na ms je ještě brzo. Čekala bych ji tak po 39 DC.

neria55
24. únor 2018

@lzii taky bych ji očekávala až okolo 39DC.. Já ms dostávala po ovu vždy 13den, ale každý má luteální fázi jinou.

andelka
24. únor 2018

Je to tak, obvykle to bývá 12-16 dní po ovulaci,ale třeba zrovna po revizi,po porodu,v době kojení atd to může být méně. Každopádně je potřeba vydržet.

vega5
26. únor 2018

Asi tak... Pokud se plod nevyvíjel, tvé tělo bylo chytré, když se vše stalo jak mělo. Je spousta postižených dětí se zoufalými unavenými maminkami, kolikrát opuštěnými.. Hlavu vzhůru a myslet na budoucnost.. a opravdu na synka, který tu je kvůli vám, a vy kvůli němu. Bolest může přejít do deprese, a to není dobrá volba..

biedronca
27. únor 2018

Zenský, chci vás povzbudit.!! PO samovol. potratu BEZ revize , jsme se HNED rozhodli na to skočit znovu a snažit se. A ono to je kupodivu společně s časem nejlepší lék na to bolení.
Zrovna mi skončila první MS po tom potratu a zase jedeme dál! Jak jsem uz několikrat psala, VĚŘÍM,ŽE TO BRZO VÝJDE, DO PŮL ROKU URČITĚ. Uz to bude conevidět rok co se snažíme,ale porad naivně presvědčeně VĚŘÍM, že se to podaří. Jsme mladí, zdraví, ja užívám FertiPronu, Drmek a piju kontryhel.... tož to by bylo,abyy nebylo!
Kdo uz může snažte se dál, těšte se na společné intimní chvilky a co nevidět to klapne! Držím palečky, sobě i VÁM !!!

lzii
autor
27. únor 2018

Dnes 37dc a stále nic.... Dá se nějak MS pomoct aby přišla?

cinam
27. únor 2018

@lzii jestli jsi mela pozitivni ovu test 27, coz je 10 dni zpet. tak je proste na MS jeste brzy - mela bys moc kratkou lutealni fazi a to by nebylo dobre. zni to ted asi blbe, ale muzes byt rada ze jeste neprisla. prijde tak za 4 - 6 dni ;)

Strana
z6