Je první Hexa prošlá? Není měsíc na další dávku brzo?
Dobrý den ted jsme přišli z očkování a jsem v šoku doktorka mi vyhrožuje vším možným jak se mi syn nakazí jak mně udá na socialce atd.
Jde o hexu první jsem dala ve 4 měsících ted po 4 měsících ,,dnes,, jsme dostali druhou a prý je první neplatná na další chce,abychom přišli již za měsíc schema máme 3 plus 1.Dotaz zní je první hexa prošlá a zda za měsíc opravdu není brzo.Děkuji moc
@viivienn http://www.ferovanemocnice.cz/postup-pri-nespok... tady je vsechno i s vzory
Já si to myslela,ale nebyla jsem si jistá takže opět lži a dokonce prý ted není na trhu 🙂 Stížnost na lékařkou komoru již píšu protože mně udala ještě před min termínem ,,4týdny,,po očkování poslední jsme měli 27.9. a předvolání na soc mi přišlo včera11.9.
@lajla mrcha je slabí výraz ani nevíš jak ráda bych to udělala,ale nemohu nemám pro svá tvrzení dost dukazu.Je to slovo proti slovu ona má svědka sestru ja manžela.Až mne opět přejdou emoce zajdu tam a vše co řekla budu chtít písemně.
Prostě je to s--ě protilátky si mám udělat jako samoplátce doporučení na aler také 1cm pupeny ve středu bílé jsou potničky,že se motoricky kloní k jedné straně je blábol ona vidí nejlépe takže neurolog dop také ne.Přestal slabikovat od 3m říkal eeee na vše ted v 8m neřekne 2 týdny nic a vše je v pořádku ☹ Zítra jdeme k jinému lékaři ,aby na prcka kouknul ubrečela jsem ho v telefonu 🙂 Tak možná nás vezme do peče
Je to špatně vidět je to 1cm hrbol a ve středu bílý - nevěřím,že jsou to potničky a jen na hlavičce.Mám ještě 3 velké děti,ale takové potničky vidím poprvé 🙂
@viivienn já bych věděla co použít, leč by to bylo smazáno
Super věc je diktafon, já už takto nastartovala k té své...nakonec nebylo potřeba
Pochybují že Vám něco písemně dá, tato ne, takže nahrát...
Není to nějaké tvrzení ale sdílení informací, pravdivých po internetu, žádne nadávky...prostě fakta
Samozřejmě na ní podat stížnost, což už jste udělala.
Na hlavičce nebudou potnicky, spíš nějaká větší vyrazka, co se bohužel nehojí...třeba si.do.toho sahá, skrabe...tady potom super zabírají antimykotika
Držím pěsti, není to jednoduché...tuto bych vedla až k soudu
Nikdy jsem se s takovým lékařem nesetkala prostě tady je na to asi zvyklá ,, lékařu málo,, a každý jí asi vše odkývá.Řešit to budu 🙂
Děkuji moc zítra dám vědět 🙂
Slovo proti slovu to při stížnosti asi bude, ale když takových bude víc... Stěžovala bych si i na zdravotní pojišťovně, napsala recenzi na znamyleka.cz, ... To udání mi nyní přijde skoro jako to nejmenší. lhát, že 2+1 je jiné složení než 3+1 nebo že hexa není k sehnání, když jsou problémy jen s pediacelem... Masakr, vážně ☹ Snad to u jiného lékaře bude lepší.
Ještěže to tady čtu. Dr. mi taky mezi 1. a 2. dávkou hexy tvrdila, že se musí do dvou měsíců po sobě očkovat, jinak by to mohlo propadnout...ach jo.
Tak jsem se k tomu dostala 🙂
Pan doktor je zlatíčko jen nevěřícně kroutil hlavou a do peče nás vzal syna podrobně prohledl a aler a motoriku bude řešit .Očkování máme v pořádku v žádném případě není propadle ,, doslova řekl -syn je chráněný,, a další očkování na dohodě ,,není kam chvátat,,
Tolik se mi ulevilo.
Kdo bude chtít znát jméno rádoby lekařky z Rumburka napíši do zpráv.
@rebe nevím zda nás bude více hodně lidí se zde bojí je tu málo lékařu.
A sorta z 60% co k lékařce chodí jsou rádi,že pobírají dávky co dává jejich dětem je asi moc nezajímá.To jsem nevěděla a hlavně jako jediná nás po přestěhování vzala do peče .
Když dokonce socka řekla at si hledám jiného lékaře asi ji už dobře znají udavačku a lhářku 🙂
@jakuvik doporučuji že 2-4 měsíce mají nejlepší odezvu v toleranci je až 6 měsícu,mně ted nutila dát vše znovu 3plus1 a rozestup po 1 měsíci.
A co nemám podložené tak nechci šířit bludy -chtělo by se na to podívat já to nenašla socialka mi řekla,že podle nálezu ustavního soudu má být hexa naočkována nejdele než jde dítě do školky.
@viivienn Ano, to vypadá, že jim dodává hlášení pravidelně. Něco jako když přišli na kamarádku, popovídali, vyplnili, omluvili se, že to holt na udání musí prověřovat a zase šli (to teda hlásil někdo ze sousedů, kterým se některé věci prostě nelíbily, protože byly nestandardní - prostě jak nevychováváte dítě jak v 19. století, hned máte udavače na stopě).
🙂 tak tak a mužem se modlit,aby k nám nedošli manýry z Norska ☹

@viivienn doktorka keca. prvni vec co bych udelala ze bych podala stiznost na lekarskou komuru za poruseni lekarskeho tajemstvi